Pallokala, pilliviikset ja tissituijotus..

..mm niistä on huippuilta tehty.

Melkoinen Helsingin reissu. Kivaa oli ja halvaksi tuli. En ehtinyt/jaksanut shoppailla, skumppa oli ilmaista ja paluumatkakin oli Tampereelle asti maksuton konduktöörien unohdettua minut ja lipunostoyritykseni tyystin. Eilinen meni syödessä hyvää ruokaa ja juotua hyviä ja vähemmän hyviä juomia. Itse Voicen muotiviikko -tapahtuma ei tarjonnut kovinkaan mielenkiintoista ohjelmaa, mitä nyt muutamat mekot catwalkilta katsastin, mutta seuran vuoksihan mä sinne meninkin. Kaapelitehtaalla hikoilemisen jälkeen siirryttiin sitten jatkamaan iltaa Tigeriin, missä viihdyttiin ainakin Salluskan ja Moksun kanssa tappiin saakka.

Edellämainitut neitoset varmasti rakastavat minua tämän postauksen jälkeen, mutta mun muistikortille tallentuneesta surkeasta muutaman kymmenen otoksen seasta nämä olivat ainoat joiden edes jollain tavalla saattoi katsoa ylittävän julkaisukelpoisuuden kynnyksen. Sen pidemmittä puheitta tässä siis muutama otos eiliseltä todistamaan, että hauskaa ainakin oli. 😀

Aluksi niitä vähemmän hyviä juomia. Jauhetulla naaraspuolisella kokenillikirvalla värjätty (moksulta oppii aina jotain uutta) katkera juoma, eli Campari ei meille oikein kovasti maistunut, mutta näyttihän tuo ainakin Iinan imusta päätellen uponneen siihen asti, että löydettiin  skumppatarjoilut.

Pilliviikset jos mitkä viimeistelevät naisellisen bilelookin.

Sallallakin oli mieli korkealla ja muuvit kohdallaan.

Ei käryäkään mitä mimmit tässä touhuaa..  Salla tuijottaa Iinan boobseja ja Iina näyttää paholaiselta punaisine sarventynkineen.

Bileet joissa juodaan shampanjaa ei voi olla ihan paskat. Mutta seuraava päivä puolestaan saattaa olla..

Olinhan se minäkin ikuistunut pariin ruutuun, edustavana kuten aina. Pallokala-look on syksyn uusin hitti, ihan totta uskokaa mua. Mitä paksummat posket ja pyöreempi naama, sitä hotimpi ämmä.

Eikös aika moni baarikävijä oo viikonlopun jälkeen sitä mieltä, että jos onnistui pääsemään jonkun haarojen väliin, niin reissu oli onnistunut. Kuvasta päätellen minä näköjään pääsin. 😀

 

Kunnon tyttökekkerit aina silloin tällöin tekee kyllä hyvää. Reissaaja on siis väsynyt, mutta onnellinen. Pallokala pahoittelee, kiittää ja kuittaa.

 


8 Comments
 • MouMou
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Haha, KAMALA!:D

  Ja kamalaa, että mä olen taas jauhanut tuota väriainejuttua. Pitää opetella uusia faktoja jaettaviksi.;)

  Ps. Muistaakseni nuo eivät olleet ainoa haarata Tigerissa, joihin sukelsit..?<2

 • Nata
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  mäkin näin tissit!

 • riiri
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Täällä olis myynnissä Objectin monitoimivaate Waya knit wrap, jota joskus hehkutit. Väri on musta ja koko on M, onko kiinnostusta:)? Itselleni ihanuus on turhan iso, ja ennen huuto.nettiin lykkäämistä googletin tuotetta ja löysin postauksesi aiheesta.

 • Tipitii
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  No nyt oon kyllä jo kateellinen! 😀 Loppuu tämä möllistely kotona, jos baanalla on noin kiihkeetä meininkiä :D:D Hienoja kuvia 😉

 • The finnish-american cook.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  No hieno juttu, mäkin olen siis sitä hotinta hottia palloposkineni!! ;-D

 • Sofia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Muahahhaha, tosi yllättävää että haarojen aukoja olen just minä 😀 Onnistunut reissu kyllä.

 • Salla
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Haluaisin vielä Veera kiittää sinua (näiden kauniiden kuvien lisäksi) isohkoa hauistani koristavasta mustelmasta, joka tuli sinun purtua sitä <3 😀

 • Karoliina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Sulla on todella hyva tyyli kirjoittaa, nauroin taalla katketakseni sun kuvateksteja 🙂

Post A Comment