Punajuurta lautasella ja kainalossa

 

Eikö se olekin niin, että laukkuvalinta on silloin ihan erityisen hyvin onnistunut, kun se mätsää upeasti myös ravintolassa tilaamasi annoksen kanssa?

Oma ihana Diesel-kaunokaiseni oli kuin tehty lauantaina Ravintola Lasipalatsissa nauttimani herkullisen punajuuria ja vuohenjuustoa sisältäneen alkuruoan kaveriksi. Ja punajuuri + vuohenjuusto -yhdistelmä on todellakin luotu minun ystäväkseni. Tykkään. Ja suosittelen.

Laukkuni nimi on muuten vallan kuvaavasti Too Good To Be True Chain Bag ja sitä se kyllä on niin värinsä, kokonsa kuin mallinsakin puolesta. Tykkään ihan hulluna. Ja mikä parasta, veska tuli todella edulliseksi, sillä yhdistelmän Asoksen ale + vielä lisäale + viime jouluna lahjaksi saatu lahjakortti jälkeen maksettavaa jäi enää n. 25 €. Aika hyvä miinuslasku yli 150 € lalkuperäishinnasta. Rakastan shoppailumatematiikan miinuslaskuja.


1 Comment
  • Elsi-
    Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

    Miten mulle tuli tuosta pelkästä otsikosta mieleen, että olet löytänyt jonkun hoitavan ja rauhoittavan luomupunajuurihoidon niille kutiseville kainaloillesi joista joku aika sitten kerroit. Tai vähintäänkin ostanut jostain hörhökaupasta punajuuridödön… 😀

Post A Comment