Fighting bad guys

Sähköpostiini kolahti hetki sitten tiedote, jossa Amnesty kertoi uusista Amnesty Internationalin 50-vuotis juhlavuoden kunniaksi myyntiin tehdyistä vaatteista. Luomupuuvillasta valmistettujen ”Fighting Bad Guys Since 1961”-huppareiden mallikasvoina toimivat itsekin tänä vuonna viisikymppisiään viettävät näyttelijät Jussi Lampi ja Kati Outinen.

Huppareiden myötä innostuin selailemaan läpi koko Amnesty Storen valikoiman ja sieltähän löytyi vaikka mitä siistejä juttuja!

Rento ja yksinkertaisella logolla varustettu Fightin bad guys..-huppari on just sen näköinen, että kelpaisi loistavasti muruni vaatekaappiin.

Nämä legginssit toisivat väriä kalsarikokoelmaani.

Kaunis ja kepeä  Tänään olen vapaa -printti tekee huppumekosta iloisen, mutta muistuttaa samalla myös tarpeesta taistella niiden puolesta joiden vapaus on väärin syin riistetty.

Sormet pysyvät talvipakkasilla lämpimänä villaisissa Amnesty-kynttilän lämmittämissä sormikkaissa.

Sananvapautta puolustava harmaa t-paita passaisi loistavasti omaan vaatekaappiini.

Ei kai kangaskasseja voi koskaan olla liikaa?

Katri Tikkasen suunnittelema upea Kibou-korumallisto pitää sisällään kirjavien korvakorujen ja kaulakorun lisäksi myös hillitymmöt harmaat korvikset. Itse keksi jo montakin joille nämä korut olisivat oiva joululahja..

Saattaa hyvinkin olla, että jonkinmoinen tilaus lähtee joulupukin puolesta tähän kauppaan. Ja koska itseä ei suinkaan pidä lahjoja hankkiessa unohtaa, niin minun ensi vuoden kalenteriksi passaisi enemmän kuin hyvin hienoin valokuvin ja taideteoksin kuvitettu hyvää tekevä kaunotar.

 

Mm. näitä tuotteita hankkimalla voi tukea Amnestyn tärkeää työtä ihmisoikeuksien puolesta. Ja Amnestystoren sivuilla vielä huima määrä lisää valikoimaa. Suosittelenkin, että joulun lähestyessa ja lahjahankintojen tullessa ajankohtaiseksi, kannattaa ehdottomasti tsekata myös tämä reilu kauppa: Amnestystore.fi

 

 


2 Comments
  • Hannavee
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    VOi kettu… Ostin justiinsa viime viikolla Suomalaisesta kalenterin ens vuodelle ja nyt pistää ketuttaan kun tuolta löyty vielä ihanampi.. Voiko kalentereita olla liikaa? 😀

    – Hannavee

    http://likoorikahvi.blogspot.com

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      no ei tietenkään voi olla liikaa! Ja sitä paitsi sä voisit pitää sitä tyhmemmän näköistä kalenteria kaikkien tylsien velvollisuuksien kalenterina siis koulut ja työt jne. Ja sit ihanamman kalenterin vois pyhittää vaan kivoille asioille. Koko kalenteri täynnä päivittäisiä positiivisia ajatuksia. 🙂

Post A Comment