Matkalla

Bussimeikit

Taas kerran perus aamuinen bussimeikkaus ennen saapumista Helsinkiin. Pohjatyö aloitetaan Ikean kohdalla ja Munkkiniemessä on jo ripsivärin vuoro. Rajauskynä kädessä sitä kerrankin toivoo, että punainen valo palaisi mahdollisimman pitkään.


4 Comments
 • Jatta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vautsi, jännitystä meikkaukseen 😛

 • Sofia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ai joku muukin harrastaa tätä! 😀 Aina-myöhässä-ihmisena tuppaa toi ehostaminen jäämään aina matkalle, oli kyseessä sitten ruuhkabussi tai taksi tai mikä vaan. Silmien rajaus on tosi hankalaa, mutta huultenrajausten piirtämiseen oon jo harjaantunut aika hyvin. Myös junameikkaus kuuluu asiaan, mun ja Hannan perinne…

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei liity tähän postaukseen mitenkään, mutta sun blogi oli uusimmassa Kotiseutu plussassa ”Blogit testissä”-osiossa. Löytyy näköjään myös nettiversiona 🙂 http://www.kotiseutuplus.fi/

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oon katellut noita Indiedays Fashion Tv- pätkiä, kun ne on ollut liitettynä aina niissä esiintyvien bloggareiden postauksiin ja mun piti vaan sanoa, että olet ihanan luonnollinen ja iloinen noissa jaksoissa. Jotenkin se iloisuus tarttui itseenkin, kiitos siis! Ja hyvää viikonloppua!

Post A Comment