They found Mary Bellows cuffed to the bed

Joku on ehkä jo huomannutkin tuolta sivupalkista tuon uusimman Fashion TV:n jakson, mutta niille joille se ei ole vielä sattunut silmään, niin video löytyy tämän postauksen lopusta. Kävimme Emmin kanssa haastattelemassa suunnittelija Sanna Hopiavuorta aiheesta ekologinen muoti.

With Love Sanna Hopiavuori -vaatteet olivat itselleni uusi tuttavuus, mutta todella miellyttävä sellainen. Lähes tulkoon kokonaan mustalla mallistolla joka on saanut inspiraationsa Nick Caven Murder Ballads albumista kun ei voi minun mielestä mennä pahasti pieleen. Fashion TV -jaksossa ei kauheasti näy näitä ihania vaatteita, joten tässä hieman herkkupaloja.

 

Mary Bellows -mekkoon on kirjailtu The Kindness of Strangers biisistä tutut hyytävät sanat: They found Mary Bellows cuffed to the bed

Kuvat: yalo.fi ja hopiavuori.com

Vaikka olenkin yllättänyt viime aikoina itseni jo useamman kerran haaveilemassa ja hankkimassa kaappiini muutakin kuin pelkkää mustaa, niin en silti ikinä kyllästy tuon ikiaikaiseen lempiväriini. Nämä upeat Hopiavuoren vaatteet ovat mielestäni taas yksi loistava todiste siitä kuinka monimuotoinen, vivahteikas ja mielenkiintoinen väri musta voi oikeinkäytettynä olla. Ah kuinka kaunista, huokaa allekirjoittanut.

Ja se haastattelu katsottavissa tästä alta:

 

[iframe width=’420′ height=’250′ src=’http://blip.tv/play/hN4ngtz9YwA.html’ frameborder=’0′ scrolling=’no’]


4 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi kuinka kauniita! Tuo alempi musta mekko!

 • Jatta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vaikuttaa mielenkiintoisille vaatteille 🙂 Kerrankin vähän erihenkisiä kolttuja kuin mitä peruskaura-vaateliikkeissä on tottunut näkemään!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ooh mitä mekkoja! Mäkin oon yrittänyt laajentaa väriskaalaa mustasta muuallekin, mutta kyllä noi vaan iskee.

  Ja tuolta Yalosta löytyi muitakin ihanuuksia… täytyy vissiin ostaa ihan ite itelleen pari joululahjaa 😉

 • enni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihania vaatteita! Todellakin, toivottavasti ekologinenkin muoti siirtyy seuraamaan aikaansa vahvemmin. Tosin tietty ne luomuhipit usein samaistuu vähän erityylisiin vaatteisiin (yleistys)

  Mut hahaa, hassua nähdä Emmi puhumassa ekologisesta muodista 😀 En tuu ikinä tajuamaan sen tarvetta haalia joka ikisestä kaupungista ja maasta mukaansa ”matkamuistoja” kun se ostaa itselleen muutenkin jo niin paljon ja tilailee koko ajan uutta.

Post A Comment