Time to party

Ah. Ihana viikonloppu takana. Lauantai käynnistyi murun kanssa rentouttavalla uimahallireissulla, jatkui saunaillalla ihanan ystävän kanssa ja päättyi baarireissun jälkeiseen yöpizzaan toisen rakkaan ystävän kanssa. Sunnuntai ei kyllä ollut sitten aivan niin ihana, koska jouduin menemään töihin perjantaina kiukutelleen kuvatilausjärjestelmän vuoksi ja jatkamaan kesken jäänet hommat loppuun. Tympeää. Mutta superkiva lauantai onneksi mitätöi tuollaisen pikku ärsytystekijän.

Lauantai-illan hippa-look koostui jälleen kerran jostakin lyhyestä mustasta ja korkeista koroista. Ei varmaan yllättänyt ketään. Ystäväni Anun kanssa meillä onkin aina tapana vastata toistemme ”apua, mitä mä puen päälle!?” kriiseilyihin, että ”no oisko sulla mitään mustaa mekkoa?”. Tällä reissulla tuo laillani mustissa viihtyvä ystäväni kuitenkin repäisi sinisellä mekolla. Se jos mikä ihan oikeasti yllätti. 😀

Ensi perjantaina se vihdoin tapahtuu, pääsen jälleen Maikun käsittelyyn lähes kolmen kuukauden tauon jälkeen! Kampaajakäyntien väli venähti näin pitkäksi osaksi itsestä johtumattomista syistä ja sitten viimeiset viikot oman saamattomuuden vuoksi. Arkisin olen vältellyt tukkakriisiä kaikenmaailman myssyillä, mutta jotenkin tuli sellainen olo, että sellainen roikkuva nistipipo ei olis ehkä ollut se kaikista tyylikkäin veto pikkumustan kaveriksi. 😀 Onneksi mulla on sormistaan mua näppärämpiä ystäviä, joten saatiin tuo törkeän epäsiisti reuhka kuitenkin lauantainakin johonkin suht ihmismäiseen kuosiin.

mekko/Soaked in Luxury, kengät/Feud, clutch/Ril’s, rannekoru ja korvikset/mistä lie

Soaked in Luxuryn mekon kivat keskivartaloa imartelevat laskokset eivät valitettavasti tässä illan hämärissä otetussa kuvassa näy, mutta jos koltun yksityiskohdat kiinnostavat, niin mekko on ollut aiemmin esillä TÄÄLLÄ.

Meillä on ollut tänä iltana Jonnan kanssa oikein sterotyyppinen kahden bloggaajamimmin iltaohjelma. Pullo punaviiniä, nettikauppojen selailua ja vaatteiden sovittelua. Ja tietenkin toistemme pukeutumiskriiseilyjen rauhoittelemista. Huomisesta nimittäin alkaa ainakin itselläni lähes jouluun asti kestävä partyputki joka sisältää häitä, pikkujouluja, ystävän saavutusten juhlistamista, toisen ystävän kolmekymppiset ja omat kolmekymppiset, joten kolttu jos toinenkin on tullut testattua ja hylättyä.

Ja apua!!!!! Sain just äsken sähköpostia tyypiltä jolta olisin halunnut tilata kakun synttärikemuihini, ja hän on liian buukattu silloin eikä voi ottaa tilaustani vastaan. Voi simperin samperin sinappinen silakkahaude, kuten kapteeni Haddock sen sanoisi. Mä oon pulassa! Mistä mä löydän Porista tyypin joka taikoisi minulle kenkälaatikkokakun korkokenkäkoristuksin? Vinkkejä anyone? Taitavia kakkumaakareita ruudun takana tai lähipiirissä?


Tags:
,
9 Comments
  • susali
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Olisko se kenkälaatikko johon on ”painettu” kenkien kuvia, vai kenkälaatikko jonka päällä kenkäpari?

    Täällä olis jonkinmoinen kakkumaakari, kauheasti ei tosin ole näyttöä missään, huonosti kuvailen kakkujani ^^’

  • Satu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    No nyt äkkiä yhteys Nakkilan Hard Cake Cafehen ;)En ole vielä itse hakenut, mutta kylällä kehutaan. Ainakin heidän Facebook-sivuillaan oli aika näyttäviä kakkuja!

  • Jatta
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    On kyllä hyvin sun oloinen kakku idea! Kai siihen päälle tulisi punaiset kengät? 😛

  • Miina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oletko tutustunut tähän tekijään: http://www.tuijankakkutehdas.fi

  • Sama
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tai: jimijjjp.vuodatus.net 🙂

  • Riikka
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tämä taituri ei taida asua ihan Porissa, mutta lähistöllä kuitenkin: http://papunkakut.blogspot.com/

  • Sini
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    OIskos se täyteenbuukattu leipuri osannut suositella jotain paikkaa? Voi ku vois auttaa.. :/

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Taitaa olla jo liian myöhäistä.. mut kuitenki… 🙂

Post A Comment