Revolutions

Kävin eilen Helsingin Taidehallissa juhlistamassa uuden ja upean REVS  magazine -muotilehden lanseerausta. Visuaalisesti näyttävää julkaisua kelpasi kyllä juhlistaakin, mutta vielä astetta erityisemmän tästä uutukaisesta teki se, että yksi lehden perustajista on täältä Indiedaysistäkin tuttu Pupulandian Jenni. On aina mahtavaa olla mukana iloitsemassa ystävien hienoista saavutuksista. Lisää REVS magazinesta ja sen taustajoukoista voit lukea tästä Indiedaysin artikkelista.

 

Illan juhlakalun, eli REVS magazinen linjan mukaisesti ensin mustavalkoista versiota asukuvasta. Tästäkin kuitenkin jo käy selväksi, että päälläni ei tällä kertaa ollutkaan musta mekko. Ohhoh!  Myös värillistä kuvamateriaalia eiliseltä on luvassa jahka pääsen tämän läppärin kanssa täältä linja-autosta taas pistorasian ulottuville.


2 Comments
  • Tanja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voi että, kuulostaapa hienolta!

    Otsikkoa lukiessani oman blogin luettelossa tuli vain mieleeni Englannin Bathissa sijaitseva vodkabaari, jossa tuli au pairina vietettyä…noh, ilta jos toinenkin Finlandia-vodkan seurassa 😉 Baarin nimi oli siis Revolutions.

  • käyttäjä-11858
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ylläsi taitaa olla Nanson ihana tiilenpunainen luomus, jota myös itse kuolasin.. 😉

Post A Comment