Ripaus kanelia, loraus kinuskia

Mä en muista koska minusta viimeksi olisi jäänyt kampaamon lattialle niin paljon karvaa kuin eilen. Kasa oli hervoton siitä huolimatta, että päältä ei mittaa otettu juurikaan pois.  Mutta voi ihanuus kuinka kevyeltä olo nyt taas tuntuukaan,  kun korvilla ja niskassa ei roiku mitään epämääräistä pehkoa. Ja tällä kertaa muistin heti samana päivänä hankkia kuvia päivitetystä lookista, kun ihana työkaverini Linda jäi kärsivällisesti työpäivänsä päätteeksi zoomailemaan minua. Ja tuli itse asiassa pitkästä aikaa omasta mielestä tosi kivoja kuvia. Jotain tekemistä asian kanssa voi olla myös uudella tukan kanssa mätsäävällä kauniisti kanelinvärisellä puserolla johon olen kovin ihastunut!

 

pusero/Zara, farkut/H&M, kengät/Clarks, korvikset/KappAhl, rannerengas/kirpparilöytö, tukka/Maikku, Hiusmuotoilukeskus Glaze

Tuosta maanantaina ostamastani paidasta on nostettava esiin sellainen huomio, että se on kotoisin Zarasta. Rasti seinään, herran jestas! Mulle ei ikinä koskaan milloinkaan eikä edes harvoin mahdu sieltä mikään päälle. Käyn siellä aina vaan sovittelemassa kenkiä ja muuten vaan ihailemassa. Pieni masokisti minussa kuitenkin päätyi tällä kertaa raahamaan sovituskoppiin kaksi XL kokoisiksi väitettyä paitaa. Niistä ensimmäinen sanoi vastalauseensa jo hihojen kohdalla, mutta tämä käsittämättömän kauniin värinen yksilö suostui yhteistyöhön niin allieni kuin puskurienikin kanssa. Toki se on tarkoitettu ehkä hivenen pidemmäksi, mutta ei se onneksi mullakaan ihan napapaidaksi jäänyt joten kiikutin löydön onnellisena kassalle. Ja mistä kaameasta epäkohdasta huolimatta vielä? Se on ihan 100 % minun inhoamaan puhdasta polyesteripaskaa! Mutta päätin tällä kertaa ohittaa tuon kynnyskysymykseni sillä paita tuntuu ihme kyllä mukavalta, on malliltaan ja väriltään ihan järjettömän ihana ja huumaannuin ihan vaan siitä, että se mahtui päälle. Ja kaiken edellämainitun lisäksi mä vaan olen kyllästynyt käyttämään aina jotain trikooriepuja.

Aloinkin nyt miettimään, että pitäisiköhän suunnata ompelijalle ja teettää omille muodoille pari kivan mallista puseroa silkistä tai muusta ihanasta. Kun muuten on kyllä tämäntapaisissa vaatteissa tuohon pure shittiin tyytyminen. Pitänee konsultoida mammaa kangasasioista..

Tuolta aiemmista kuvista näkyy paremmin nuo pitkään osaan taiotut kinuskin väriset raidat jotka tuo tukkaan vähän eloa. Muuten ollaan taas tuollaisella tummalla ja lämpimällä linjalla. Pieni teini sisälälni haaveilee edelleen aina siitä kokomustasta, mutta aikuisempi minäni on jo ymmärtänyt, että se on minun kasvoilleni vähän turhan kylmä ja kolkko ja on jo hyväksynyt tummanruskean. Mulla oli jotenkin pitkään sellainen pelko ja ahdistus, että minulla ruskea tukka on yhtä kuin tylsä ja turvallinen keski-ikäistukka. Mutta kai tässä nyt ripaus särmää on edelleen? Enää 10 päivää aikaa olla ”parikymppinen” ja voin kertoo, että mä ihan oikeesti kyllä vähän kriiseilen. 😛

Mikäs on tuomio? Tylsä ja turvallinen aikuistukka? Särmä ja persoonallinen aikuistukka? Ihan liian villi teinitukka? Vaiko jtain muuta? Itse tulin siihen tulokseen, että IHAN HELVETIN HYVÄ! Naamalleni en mitään voi, mutta onneks Maikku tekee taikoja tukalle. 😀

PS. Mutta photoshop tekee kyllä taikoja naamallekin. Eli joo, kyllä oon huijannut kuviin inhimillisemmät silmänaluset ja vähän rupisia poskiani imarrellut. Ettette vaan kuvittelis mun oikeesti olevan noin übersuperhottis ja sais huijattuina traumoja ja suorituspaineita. As if…   😀


22 Comments
 • Maddaleena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Todella hyvä tukka – terveisiä Maikulle!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   🙂 kerrotaan! Sunkin pitää seuraavaks päästä maikulle kun tuut tänne.

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  niin kuin jo facebookissa totesin tuosta sivu kasvo kuvasta että upea =)

  ja ihanan värinen tuli sun tukasta!!!

  itse vielä 2 viikkoa joudun kärvistelemään karvakasani kanssa…oon ollu viimeksi elokuun lopussa parturissa!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mä olin kans viimeks käynyt muistaakseni joskus syyskuun alussa. Oli ihan yhtä helvettiä jo viimeiset viikot. 😛

   Koita kestää!

 • Eve
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanaa et sama sävy toistuu hiuksissa, silmissä ja paidassa! 😀

  Noista hiuksista sais teinimäiset vaan laittamalla sekaan pinkkiä! xD Ovat tyylikkäät ja silti niissä on särmää 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   pinkki tukkaväri on onneks jo vuosia sitten useampaan kertaan kokeiltu, niin ei enäätarvii. 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kaunista, kaunista!

  Eikä yhtään tylsää.

 • henna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tuo viimeinen sivukuva on todella kaunis! Tukkakin on aivan edukseen…

  Semmonen kysymys, että miksi et tykkää polyesteristä? Onko jotain huonoja kokemuksia?

  Itselläni on muutamakin älyttömän ihana ja pehmeä polyesteripaita, jotka on säilyneetkin ihanina ja pehmeinä 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   en tykkää polyesteristä siksi, että se on hengittämätön ja epämukava materiaali. kuumalla se on kuuma ja hiostava ja kylmällä puolestaan inhottava ja hyytävä useimmiten polyesteri on vielä vaatteissa todella halvan näköistäkin. sen ainoa ns. hyvä puoli on edullisuus, mutta eipä sekään nyt pitkälle riitä.

   • henna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ok… 🙂 Ehkä mä pukeudun halvan näköisesti, en tiedä. Mielipiteitä on monia.

 • Hannavee
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi hyvännäköiset hiukset! Ehkä hiukan jo liiankin hyvännäköiset, sillä rupesin taas himoamaan lyhyitä hiuksia… Jos nyt kuitenkin ees tämän kerran suorittasin mun pitkä tukka-prosessin loppuun 😀

  – Hannavee

  http://likoorikahvi.blogspot.com

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mä oon nin onnellinen ettei mulla ole ikiä edes mitään intressejä tukan kasvatusprojekteihin.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Yhdyn kampauksen suhteen sun omiin sanoihin: IHAN HELVETIN HYVÄ! Love the hair!

  http://siiriliinu.blogspot.com/

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kiitos! 😀

 • Chenille
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi mahtava tukka! Täällä yksi haaveilee sivusiilistä mutta asiakaspalveluammatti ja otsapyörre ei anna oikein periksi haaveilulle,,,

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   otsapyörre voi olla jonkun kampauksen kannalta ongelma ongelma, mutta miten asiakaspalvelutyö liittyy sivusiilin mahdollisuuteen? en tajua. Kyllä mä ainakin olen ollut asiakaspalveluhommissa ihan kaikenmoisilla kampauksilla.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eikä! Just tänään kävin kampaajalla ja hautasin lyhyttukkahaaveeni, vaikka kävi mielessä hyvinkin samanlainen malli kuin sulla nyt. Oi, jos olisin nähnyt nämä kuvat ensin, niin en olisi jänistänyt. Mä olen aina elänyt käsityksessä, että lyhyt tukka sopii vain linnunluisille kasvonpiirteille, joita en itse omaa, mutta sulla näyttää ihan mahtavalta ainakin.

  Eihän sulla muuten ole enää sitä Benettonin paljettimekkoa ja intressejä sen myymiseen? *viheltelyä*

 • Night at Vogue
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi kaunis paita ja hyvältä näyttää hiukset!

 • Nata
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  vitun jees!!!

 • Tarja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Superhieno kampaus ja sulkakorvis ja kanelipaita kruunaa tyylin. Unohda kaikki kriisit.

 • Niina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Todella ällistyttävä tuo viimeinen kuva (vaikka muutkin toki upeita), jotenkin ihan piti jäädä suu auki tuijottamaan sitä! 😀 Kaunis nainen, kauniit hiukset, ihanat korvikset ja upeasti kokonaisuuteen sopiva paita, ah! Niin ja tuli ihan semmonen fiilis omaa pehkoa kannatellessani, että on pian PAKKO päästä parturoitavaksi!

 • Marika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Loistava tukka! Todellista ilottelua, ei mitään kalkkista!

  30 v tarkoittaa sitä, että jo NELJÄS vuosikymmen alkaa..

  Heh, ikä on vaan numeroita! Terveisin ihan kohta jo 32 v..

Post A Comment