Tahtoo täpliä

Mulla on mielihalu, joka ei vaan tunnu menevän ohi muutamissa viikoissa eikä kuukausissakaan. Aluksi ajatus vain pälkähti päähän silloin tällöin, mutta työnsin sen päättäväisesti syrjään, sittemmin olen yllättänyt itseni netin syövereistä selailemasta kymmenien eri kauppojen tarjontaa. Nyt kun tämä salailemani himotus ei ole vain ottanut laantuakseen, niin on varmaan aika tuoda se kaikkien tietoisuuteen. Paraneminen voi alkaa vasta, kun tunnustaa ongelmansa.

Mä tahdonhaluun ja ihanvarmastitarvitsen leopardikengät!!!

Eniten olen himotellut nimenomaan matalia desert bootseja tai chelsea bootseja, mutta oikean näköisen kuosin kohdalla olen päätynyt tykkäilemään muutamista muista malleista. Keräilin tähän tähtöimeen osuneista yksilöistä parhaita.

 

 1. Asoksen Abis-nilkkurit olisivat malliltaan aikalailla juurikin sitä mitä etsin eikä hintakaan ole paha, mutta kuosin pohjaväri on omaan makuuni aivan liian valju. 😛
 2. Vaikka Brandokselta löytyneistä Bronxin Heraldeista varsi puuttuukin, ovat ne nousseet tällä hetkellä top-listani ykköspaikalle värinsä ja kauniisti toteutetun leo-kuosinsa vuoksi. Ja sitä paitsi minulla ei ole yksiäkään tuollaisia ns. herrainkenkien mallisia kävelykenkiä, mikä vakava puute ja kurjuus! Varrettomien kenkien ostaminen juuri joulukuun kynnyksellä tosin tuntuisi vähän hupsulta.. Mutta minä jo näen mielessäni miten ihanalta huo näyttäisivät kera paljaiden nilkkojen ja käärittyjen punaisten lahkeiden.
 3. Korolliset Abrialeet on tässä listassa täysin villi kortti, sillä korkkareitahan minä en ollut hakemassa. Mutta kun näin Brandoksella nämä Guessin(!) kaunottaret, jätti sydämeni yhden lyönnin väliin. Maailma on niin täynnä rumia ja halvan näköisiä leo-korkkareita, mutta nämä ovat kyllä helmet siellä joukossa. Ihan juuri tuollainen rakastamani malli platolla ja pyöreällä kärjellä, yhdistettynä todella kauniiseen kuosiin ja väriin. En voi olla tykkäämättä. Joulupukki? Synttäritontut? Koko olis 37…
 4. Topshopin Maccoy vaikuttaa myös aika kivalta ja hintakin olisi todella kohdallaan. Täytynee tehdä mielikuvaharjoitteita miltä nämä näyttäisivät eri asujen kanssa.
 5. Zaran kissapetoja ehdin käydä viime viikolla jo kokeilemassakin, mutta ne eivät suureksi harmikseni olleet sopivat omaan jalkaan vaan kärkiosa oli ikävän matala ja painoi siksi ukkovarpaitani. Nyyh, olisin muuten varmaan saanut täplikkään syntymäpäivälahjan itse itseltäni.

 

Mitenkäs ruudun silläpuolella, katseletteko leopardeja sillä silmällä? Löytyikö kuvan kengistä lemppareita?


Tags:
12 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Zaran kengät on iihanat! Mullakin on joku leopardikuosibuumi meneillään, haluan löytää sellaisen ison, leokuosisen hulmuavan huivin <3

  http://siiriliinu.blogspot.com/

 • Ansku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Bronxit on parhaat täydellisen värin takia! Osta ne 😉 ps. ehkäpä sulla on kolmen kympin leovillitys ;D

 • Jatta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Noissa Guesseissa on aivan ihana toi korko!

  Mutta osaan kyllä kuvitella miten noi Bronxit kävisi juuri niiden punaisten housujen kanssa! 🙂

 • Night at Vogue
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kivannäköinen valikoima!

 • Kata
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Katselin itse viikonloppuna ihan samoja kuoseja Forever21:in sivuilla! 😀 http://www.forever21.com/UK/Product/Category.aspx?br=f21&category=footwr

 • Dahlia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oh, en ole yksin siis tämän omituisen mielitekoni kanssa. Olen myös katsellut kaikenlaisia täpläkenkiä tässä viimeisen parin kuukauden aikana, mutta vielä en ole sortunut ostamaan. Tämä kollaasi ei auttanut ollenkaan vakaata päätöstäni olla ostamatta 😀

 • Noora
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei! Itsekin olen huomannut lämpeneväni leopardikuosille tänä syksynä ja huusin eBaysta rikollisen halvalla ihanat nahkaiset Clarksin desert kengät karvapintaisella täpläkuosilla. Ne ovat paijattavan ihanat ja olen saanut niistä paljon kehuja. Bongasin hiljattain samat kengät myös katumuotisivustolta (olisiko ollut the Sartorialist tai Stockholm streetstyle). 🙂 Suosittelen!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   äääää! epäreilua!! oon yrittänyt metsästää just niitä clarkseja mut ebaystä ei ikinä oo sattunut eteen omaa kokoa. 😛

 • Nelliina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ostin kesällä italian zarasta ihan jumalaiset leonilkkuripiikkarit <3 joten kyllä, säkin tarvit omat leot, vakuutan.

  toi guessin kyseinen malli on ihan järkyttävän ihana, olen kuolannut sitä mustana eräissäkin nettikaupoissa ja koittanut perustella itselleni miksi tarvin mustat ylikorkeat piikkarit…

 • käyttäjä-11858
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Näistä minuun iskee vain Guess’in korkkarit. Ihanat!

 • nunju
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hah, mulla ei himota kenkiä, mulla himottaa leopardihuivia 🙂 Ja sehän tosiaan äkkiseltään näyttää, et joka kauppa on niitä pullollaan, mutta olen silti onnistunut olemaan löytämättä minulle sopivaa?!

  http://tavallista-arkea.blogspot.com/

 • Ewe
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aah, leopardikuosi ! 🙂 Zaran kengät miellyttävät eniten omaa silmääni, mutta nuo Bronxit tulevat hyvänä kakkosena. Kauniita 🙂

  Löysin muuten Nellyltä yhdet kengät, jotka pakottivat heti seuraavaksi klikkamaan tänne, olivat jotenkin sinun tyylisesi?

  http://nelly.com/fi/keng%C3%A4t-naiset/keng%C3%A4t/juhlakeng%C3%A4t/gues

Post A Comment