Voita omavalintainen laukku!

Koska itselläni on juurikin meneillään melkoinen juhlaputki, joka päättyy (tai lähinnä taukoaa seuraavaan viikonloppuun asti) ylihuomenna kummittelevaan omaan 30-v syntymäpäivääni, ajattelin että olisi kiva juhlia jollain tavalla täällä bloginkin puolella. Niinpä tiedossa olisikin muutama arvonta joista voitte voittaa kivoja palkintoja. Ensimmäinen arvonta polkaistaan käyntiin nyt heti samointein ja kaksi muuta seuraavat sitten huomenna ja ylihuomenna.

Rakastatko laukkuja? Jos vastasit kyllä, kuten minä tein, niin kannattaa ehdottomasti jatkaa lukemista. Sain suomalaiselta verkkokauppa Fashionstorelta mahdollisuuden valita heidän valikoimistaan veloituksetta itselleni mieluisan laukun ja mikä parasta saan tarjota saman ihanan mahdollisuuden myös jollekin teistä.

Mikäli Fashionstore.fi on teille vielä uusi tuttavuus, niin kerrottakoon, että kyseessä on siis suomalainen verkkokauppa, jonka valikoimista löytyy vaatteiden lisäksi asusteita kuten laukkuja, kelloja, koruja ja aurinkolaseja seuraavilta merkeiltä: Guess, Calvin Klein, Nike, Liu Jo, D&G, Rayban, Arnette, Tommy Hilfiger sekä Nee Make Up.

Mitäs teidän sitten tulisi tehdä saadaksenne mahdollisuuden voittaa itsellenne upean laukun? Menkää selaamaan laukkuvalikoimaa osoitteeseen Fashionstore.fi ja valitkaa sieltä oma suosikkilaukkunne jonka haluaisitte omaksi mikäli arpaonni suosii. Sitten hipsitte takaisin tänne blogiin ja linkitätte valitsemanne laukun tämän postauksen kommenttiboksiin. Mukaan muistatte toki täyttää nimimerkin ja sähköpostiosoitteenne. (näkyy vain minulle.) Kun suoritatte tuon tehtävän torstaihin 15.12 mennessä EDIT: torstaihin 8.12. mennessä, niin olette mukana arvonnassa. Melko helppoa!  Laukkuvalikoimaan pääset suoraan TÄSTÄ.

(alkuperäinen päivämäärä oli väärin. Pahoittelen sekaannusta)

Minä itse asiassa valehtelin kun sanoin, että homma on melko helppo. Itse nimittäin kulutin hetken jos toisenkin valitessa laukkua itselleni, siitäkin huolimatta, että olin jo melko heti onnistunut rajaamaan vaihtoehtoni viiteen eri Calvin Kleinin mustaan nahkalaukkuun. (Mustaa…kuinka yllättävää. :D) Loppujen lopuksi suoritettuani jopa parin jo aiemmin omistamani laukun mittailuja päädyin kuvissa näkyvään yksinkertaisen tyylikkääseen keskikokoiseen CK:n veskaan.

Laukku on hillittyine hopean värisine yksityiskohtineen hyvin saman tyylinen kuin minua uskollisesti jo pari vuotta palvellut Marc O’Polon säkki, joka on edelleen hyvin ihana, mutta tuntuu välillä aina ihan hieman liian suurelta. Tämä Calvin Klein Blade Hobo onkin nyt siis loistava pikkusisko poloiselleni. Uusi laukkuni on myöskin malliltaan sellainen, että sisältö on helpompi pitää järjetysksessä kuin pehmoisessa ja säkkimäisessä MP:ssa.

Olen huomannut, että makuni laukkujen suhteen on pelkistynyt huomattavasti muutaman viimeisen vuoden aikana ja minuun vetoaa tuollaiset olemassaolostaan sen kummempia huutelemattomat ja kaiken kanssa yhteen sopivat ajattomat veskat. Ajatukseni olikin, että tämä itsellni Fashionstoresta valitsemani laukkukin olisi sellainen, joka todennäköisesti miellyttää minua vielä vuosienkin päästä, sillä jämäkän tuntoisen vuohen nahkan luulisi takaavan meille ainakin kestävyyden puolesta pitkän yhteisen taipaleen.

Minä olen siis onnellinen uuden laukun omistaja. Oletko sinäkin pian? Osallistu arvontaan ja pidä peukut pystyssä!

Mikäli Fashionstoren valikoimista löytyi jotain ihanaa, niin sinua ehkä ilahduttaa tieto, että he tarjoavat tällä hetkellä toimituksen veloituksetta kaikkiin uusiin tilauksiin. Paketin mukana saa myös joululahjaedun. Kannattaa käydä kurkkimassa myöskin Fashionstoren etusivulta löytyvän joulukalenterin luukuista paljastuvat tarjoukset ja tykkäämällä kaupasta Facebookissa pysyy myöhemminkin kärryillä uutuustuotteista ja alennuksista.

Kannattaa pysyä kuulolla myös seuraavina päivinä, sillä luvassa on tosiaan vielä pari muutakin kivaa arvontaa synttäreiden kunniaksi!

*Tämä on mainos. Blogin kirjoittaja on saanut kuvissa esiintyvän laukun ilmaiseksi tekstissä mainitulta yritykseltä.*

EDIT: VASTAUSAIKA ON PÄÄTTYNYT! Voittajaan otetaan yhteyttä viikonlopun aikana.


308 Comments

Post A Comment