Tyylikäs asiakas

Studion ovesta käveli marraskuussa 1 v -kuvaukseen sen verran tyylikäs asiakas, että oli pakko kysyä saisinko ikuistaa hänet tänne blogiin. Hugolla ei ollut mitään asiaa vastaan eikä isännällä ja emännälläkään, joten normaalien nakukuvien jälkeen nappasin tyylitaiturista vielä muutaman kuvan hänen upeassa ulkoilutakissaan.

Hugo tykkää kuulema kovasti vaatteista, etenkin mummin neulomista villapaidoista ja niitä hän ei antaisi riisua päältään lainkaan. Vaatteissa on vain pidettävä huoli, ettei mitään tule hännän päälle, se kun ei hugoa luonnollisestikaan miellytä. Ja kuten ylemmästä kuvasta näkee, niin huput eivät myöskään saa suurta kannatusta. Mutta kun inhottavasti korvat peittävä huppu lasketaan, on tämä jätkä ihan kuin eri koira upeassa talvimanttelissaan. Hugolle tällaiset lämpimät talvivaatteet ovat oikeasti tarpeellisia, sillä chihut eivät kuulema ole kovin kylmän ystäviä.

Hugon takki ei ole mitä tahansa sarjamarkettikamaa, vaan se on teetetty mittojen mukaan Chilessä saakka! Mi-Chin nettisivujen mukaan suomalainen Mia Aaltonen-Huenteo aloitti tekemällä vaatteita omalle chihulaumalleen, mutta suuren kiinnostuksen vuoksi hän alkoi vuonna 2007 valmistaa vaatteita tilauksesta myös muille. Mi-Chi valmistaa vaatteita kaikille alle viisi kiloisille pikkukoirille ja ne tehdään aina mittojen mukaan asiakkaiden toiveiden mukaan.

Tällaiset hyödylliset vermeet kuten heijastinliivit, kura-asut ja kylmän arkojen koirien talvivaatteet on hyvä juttu ja on hienoa, jos ne ovat käytännöllisyyden lisäksi vielä hienojakin kuten vaikkapa tuo Hugon takki. Mutta miksi oi miksi joku haluaa pukea koiransa esimerkiksi mekkoon? Sitä tämä täti ei tajua.


Tags:
4 Comments
  • Hannavee
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihana chihu!! Samaa mieltä, koirien pukeminen käytännöllisyyden vuoksi on OK, mutta kuka haluaa pukea koiransa vaikkapa tuohon mekkoon – tai johonkin muuhun yhtä outoon. Jännä maailma 😀

    – Hannavee

    http://likoorikahvi.blogspot.com

  • Caelia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Katsos vaan mikä sattuma – tilasin meidän chihulle pari viikkoa juuri saman pöllötakin Mialta 🙂

  • Iiris
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Olen seurannut tuota Mian blogia ja hän on kertonut, että Chilen kesä on kuuma ja aurinko ei ole hyväksi joidenkin koirien ohuelle nahalle. Siksi hän suunnitteli mekon.

    Ainakin Mian Blondi-koira on karvaton, olikohan merkiltään Kiinan harjakoira…?

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      aivan… mä en tullut edes ajatelleeksi noita lämpimiempien maiden olosuhteita kun mietin pienessä päässäni vaan näitä pohjoisen juttuja enkä tosiaan älynnyt tuota kuumuus/aurinko aspektia. Karvattomalle koirallehan se voi tosiaan olla ihan samanlainen riski kuin ihmiselle. Eihän meidänkään kannata nahkaamme polttaa. Hyvä pointti siis!!

Post A Comment