Ketä onni potkaisi..

Olin melkein jo ehtinyt unohtaa, että minulla oli vielä viime viikkoisen kilpailun arvonta suorittamatta, mutta onneksi minua muistutettiin asiasta kommenttiboksissa. 🙂

Adoben Photoshop Elements 10 + Premiere Elements -ohjelmistopaketin arvontaan osallistui lähes parisataa lukijaa joilla kaikilla tuntui olevan painavia syitä toivoa voittoa itselleen. Tällä kertaa rouva Fortuna päätti olla nimimerkki Anniiinan ystävä. Toivottavasti hän saa tästä palkinnosta apua ja inspiraatiota opintoihinsa, hän nimittäin vastasi seuraavaa:

Aloitin tänä syksynä julkaisugraafikon opinnot. Vielä en ole omia ohjelmia ostanut, koska ne ovat hirmu kalliita. Opiskelijalle tosi iso raha laitettavaksi. Kipeästi tarvisin ohjelmia myös kotona, koska aina ei voi tehdä koulussa (illat, viikonloput). Paras inspiraatio syntyykin kotona.

Kiitos paljon kaikille osallistujille!

Ja vinkkinä kaikille teille jotka juuri tästä kyseessä olleesta ohjelmistopaketista haaveilevat, niin Adobella on nyt kyseisestä tuotteesta -30% alennus 8.1.2012 saakka. Photoshop Elemets + Premiere Elements 10 -setti irtoaa tällä hetkellä n. satasella. Ei paha todellakaan.


Tags:
3 Comments
 • SaraJana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onnittelut Anniinalle, tuntui menevän palkinto tismalleen oikeaan osoitteeseen ja tarpeeseen! 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oi ihanaa kerrankin onni potkaisi 🙂

  Mutta miten saan lunastettua voittoni? Kumpaankaan sähköpostiini ei ole tullut vielä mitään tietoa voitosta.

  Sormia syyhyy jo päästä kokeilemaan.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   olen kyllä sulle sähköpostia laittnut osoitteeseen joka kommentissasi oli… Miksikähän ei ole tullut perille. Outoa.

   Eli, laitatko itse mulle meilillä osoitteesi veera@indiedays.com, niin saan toimitettua sen eteenpäin ja saat palkintosi. 🙂

Post A Comment