Tukka tötterölle ja punat huuleen!

Olipa kyse sitten meikistä tai kampauksesta, niin on aina ihan suunnattoman ihanaa päästä osaavien ammattilaisten käsiin puunattavaksi, aina tuntuu oppivan uusia niksejä oman pärstän ja karvakasan kaunistamiseksi. Pääsin tukka- ja naamataikureiden käsittelyyn jälleen reilut pari viikkoa sitten, kun minä Jonna, Salla ja Nina saimme kutsun tulla Hiushuone Dandyyn etkoilemaan skumpan ja kaunistautumisen parissa. Voiko olla mitään  kivempaa konseptia tyttöjenillan aloitukseksi kuin hyvä seura, kuohujuoma ja taitavat tyypit seuruetta puunaamassa edustuskuntoon? Jos minulta kysytään niin eipä juuri voi.

Joka tytöllä kuuluu olla edes jotakin periaatteita, minun on, että en koskaan kieltäydy ilmaisesta skumpasta. Enkä varsinkaan silloin jos sen takia ei tarvitse itse edes persettä penkistä nostaa. Dandyssä oli tarjoilu kohdillaan. 😀

Marko seuraa tarkkana vierestä ja koittaa ottaa oppia, kun Sumi meikkaa Ninaa.

Minä jo ehdin innostua, että Jonna saa sellaiset pikkutyttöjen juhlakiharat, mutta sille tehtiinkin kiharanuttura.

Ihastuin tuohon Dandyn yhdestä nurkasta löytyneeseen värikkääseen ruutukuviointiin. Ja kyllä mä tästä kuvassa näkyvästä typsystäkin tykkään.

Meidän kanssa samaan aikaan paikalla oli myös Dandyläisten ystäviä ja tuttuvaia pikkujouluilemassa ja nauttimassa glögistä ja dj:n ilmoille taikomasta musiikista.

Minä tein ennen iltaa kiireessä vähän typerän ostoksen: ihan kivan näköinen, mutta aivan helvetin hiostava ”folioloimi”. Sallalla on tuo sama Zaran kaapu ja se on aina ollut mielestäni kivan näköinen. Pakkauskiireessä en tajunnut ottaa mitään iltamenoihin sopivaa hartioiden peittoa mukaani, joten nappasin tuon sitten Zarasta matkaani ja ajattelin, että kyllä minäkin nyt silloin tällöin tulen jonkun polyesterirätin kanssa toimeen. VIRHE! Mulla tuli tuo päällä ihan sellainen olo kuin mut olis kääritty elmukelmuun tai folioon. Mutta ei näitä megavirheostoksia onneksi niin hirveän usein ole tullut tehtyä, joten annan itselleni anteeksi typeryyteni. Katsotaan nyt oliko mulla kyseisenä iltana vaan jotkut harvinaisen kuumat oltavat ihan muuten vaan ja pystyisinkö joskus toiste kaapua käyttämään vai lähteekö kiertoon. Aika näyttäköön.

Mulle tulee tästä kuvasta ihan mieleen se Todella Upeeta -sarjan Patsy. Salla vois olla se Patsy nuorena ja hehkeenä ennen kaikkia kiristelyjä tai sit Salla on sen Patsyn kuuma tytär. 😀

Olin mäkin käsittelyn jälkeen aika kuuma (tai no ainakin kummissani). Tukkaa taivuteltiin kivasti tuollaiseen pehmeämpään lookkiin ja tajusin, että minunkin on saatava kunnon suoristusrauta. Yritin nimittäin kääntää kampaajan ohjeiden mukaisesti tukkaani omalla onnettomalla Philipsilläni ja ei siitä vaan mitään tullut. Ei se vaan kääntynyt. GHD tai joku muu huippuvehje mullehetinyt!

Meikinkin suhteen tuli taas loistavia vinkkejä niin tekniikan kuin tuotteidenkin suhteen. En ollut koskaan kokeillut MACin meikkivoiteita, mutta nyt mun naamaan tuupattiin sellaista ohutta, mutta peittävää ihanuutta kyseiseltä merkiltä, että seuraavalla Helsingin tai Tampereen reissulla on suunnattava Stockalle meikkivoideostoksille. Ainoa vaan, että en kai mä ottanut sitä meikkivoiteen nimeä tai sävyä ylös… Urpo.

Ja entä noi huulet! Eikö ole aika herkulliset? Tässä kuvassa se ei näy, mutta mun ohueen ylähuuleen taiottiin jopa melko hieno amorinkaarikin! Voisko mulla olla henkilökohtainen meikkaaja kotona joka aamu? Lottovoitto, missä piileksit? Mulla on taas ollut pitkän aikaa sellainen PLÄÄH-olo oman ulkonäön suhteen ja peilikuva ei jotensakin oikein normaalisti irroita mitään riemunkiljahduksia, joten oli todella tervetullutta tällainen tieto, että kyllä minusta aikaa käyttämällä saa vielä ihan käyttökelpoisen näköisen tapauksen.

Jos tuollaiset skumppa + kaunistautuminen ammattilaisten käsissä -etkoilukonsepti mukavassa paikassa pienellä porukalla kiinnostaa, niin aikaa voi varailla Dandystä numerosta +358 45 265 3636. Ja paikan osoite on siis Tarkk’ampujankatu 14, Helsinki.

Kiitoksia siis koko Dandyn jengille, kivaa oli! 🙂

 

*Bloggaaja sai kirjoituksessa mainitut palvelut veloituksetta


8 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jotta ei tule pahaa pettymystä mahdollisella Tampereen reissulla…

  Eli Tampereen Stockalla ei myydä MAC:n tuotteita, ellei tilanne ole aivan viime aikoina muuttunut. Niitä on ainoastaan Hesan ja Turun myymälöissä. Tosin, jos tiedät etukäteen, mitä haluat, niin tilaaminen esim. Hesasta Tampereen myymälään käsittääkseni on mahdollista.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ääh! No olipa hyvä, että sanoit! En yhtään ajatellut tuota, mutta nyt kun sanoit, niin enpä tosiaan muista MACin osastoa siellä nähneeni. Helsingistä sitten siis!

 • Aliena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jos ”folioloimi” lähtee kiertoon niin täällä olisi kiinnostunut ostaja!

 • Hannavee
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voisit jakaa meillekin hiustenlaittovinkit, itse leikkuutin viimeinkin lyhyet hiukset takaisin ja kaipaisin kipeästi neuvoa näiden kanssa taiteilulle – nyt meinaa jämähtää aina tähän yhteen malliin 🙂

  – Hannavee

  http://likoorikahvi.blogspot.com

 • Jatta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jos ghd:n rautaa haikailet, niin asokselta niitä saa huiman halvalla! Itse tilasin omani sieltä vähän aikaa sitten 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  paljo tollanen tulee maksamaan, esim viiden hengen porukalle?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ajantasaista hintatietoa saa laittamalla viestiä suoraan Dandyyn: info@dandy.fi

 • Sheila
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kannattaa ennemmin hankkia Cloud 9 kuin GHD, jos haluat panostaa suoristusrautaan. Hinnat taitaa olla melko samaa luokkaa ja C9 on periaatteessa vain GHD:n päivitetty versio (samat suunnittelijat kyseisillä raudoilla). Itellä C9:n pisteitä nostaa mahdollisuus säätää lämpötilaa aina 200 saakka, joskin jo alimmalla lämpötilalla saa hyvin kutrinsa ojennukseen :).

Post A Comment