Mitä teidän lukupiirissänne luetaan?

Törmäsin Etsyn mahtavassa maailmassa tekstiprintteihin jotka kerrankin kolahtivat myös minulle. Ja uskallanpa väittää, että näitä The Joy of Ex Foundation -shopista löytyneitä kasseja, tyynyjä ja keittiöpyyhkeitä voisi varmaan moni muukin käyttää ilman, että tuntisi itsensä valehtelijaksi. 😀

Lukupiirimme kokoontui jälleen viime lauantaina ja me lukaistiin tyttöjen kanssa näköjään espanjalainen teos nimeltä Savia Viva Familia. Lukeminen oli siinä määrin raskasta, että sunnuntaina oli kyllä tuon kuvan tyynyn tekstin mukaisesti sohva tarttunut persuksiin. Mukavia nuo tuollaiset kulttuuriharrastukset yhdessä tyttöjen kanssa!

Eli kuten leimakin sen jälleen sanoo, KUI IHANIA!!


2 Comments
  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voi ei mitä ihanuuksia! Tuo suklaasta kertova on ehkä ihan pakko tilata!!!

  • Jutta-anniina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihania!! <3

Post A Comment