Miltä hyvät rintaliivit tuntuvat?

 Olen melkoisen monta kertaa painottanut täällä blogissakin sitä kuinka megahypersupertärkeät oikean kokoiset, istuvat ja tukevat rintaliivit ovat ja kuinka paljon niiden avulla voi vaikuttaa omaan profiiliinsa ja aion jatkaa asiasta muistuttamista. Jaksan aina kauhistella niitä alusasumyyjien arvioita joiden mukaan jopa 70% naisista käyttää vääränkokoisia liivejä ja katson aivan ihmeissäni tissi(liivi)-dokumentteja ja erilaisia tyylimuutosohjelmia joissa naisten paitojen alta paljastuu mitä kamalampaa rintojen kaltoinkohtelua huonojen liivien muodossa.

Olen toki itsekin joskus käyttänyt vääränkokoisia liivejä. Opiskelijatyttönä, kun kuppikoko oli vielä maltillinen, ostin liivini useimmiten itsenäisesti ilman myyjän avustusta ja silloin tuli välillä tehtyä myös hutiostoksia. Tosin ne kyllä sitten hautautuivat aika pian laatikon pohjalle, kun epämukavuuden huomasti hetken käytön jälkeen. Mutta kun kaikkia ei edes se ainainen epämukavuus tunnu ajavan kysymään apua osaavilta myyjiltä.

Tiedän niin paljon naisia joiden päivät kuluvat liivejään vähän väliä korjaillen. Rinta tursuaa ulos kupista, takaosa nousee, olkaimet valuvat ja niitä sitten koitetaan huomaamattomasti kiskoa parempaan asentoon. Ei näytä fiksulta, eikä varmasti tunnu hyvältä. Joka kerta tuplatissejä (ne kupin yli tursuavat möykyt) tai niskaan kiipeileviä liivien takaosia nähdessäni minun tekisi mieli mennä ottamaan naista lempeästi olkapäästä ja kertoa kuinka paljon ihanammalta ja vaivattomammalta elämä tuntuu silloin kun rintaliivejään ei huomaa itse eivätkä muutkaan.

Miltä oikeanlaiset rintaliivit sitten tuntuvat? Ne istuvat napakasti joka puolelta, kaarituet ovat kiinni rintahehässä, takaosa hakasineen on suorassa linjassa etuosan kanssa, rinta ei pursuile ulos kupin yläosasta, ei kainalon puolelta eikä liivien alta, mutta kupit eivät jää myöskään mistään ryppyyn.

Oikean kokoisissa ja mallisissa liiveissä voi kumarrella ja kurkotella ilman, että liikkeitä seuraa tissien ja liivien uudelleen paikoilleen järjestely. OIkeankokoisetja malliset liivit eivät tunnu käyttäjästään millään muotoa epämukavilta, vaan ne voi unohtaa heti sen jälkeen, kun on ensin peilistä ihastellut kuinka hyvältä omat kannut kunnon liiveissä näyttävätkään.

Niin kuin naisiakin niin myös rintoja on tuhansittain erilaisia. On isoja ja pieniä, pyöreitä ja suippoja, täyteläisiä, kiinteitä, tyhjiä, roikkuvia, eripareja, ja vaikka mitä muuta ja sen vuoksi oikeanlaiset rintaliivit löytyvät jokaiselle vain sovittamalla. Myös oman rinnan koko ja muoto muuttuu aikojen mittaan vaikka paino ja muut mitat pysyisivätkin samana.  Ei siis kannata tuudittautua harhaan, että sama koko ja malli jonka ostit toissa vuonna, välttämättäpassaisi edelleen entiseen tapaan.

Sovita aina, äläkä välitä siitä mitä kokolapussa lukee vaan osta liivit tuntuman perusteella ja asiansa osaavan myyjän opastuksella. Jos kokolapun tiedot eivät miellytä, niin leikkaa vaikka lappu veks, mutta älä vain osta sitä kuppikokoa C ihan vain siksi, että ole päättänyt olla edelleen kyseistä kokoa aivan niin kuin olit jo lukioiässä.

Itse olen löytänyt nyt yhden merkin jonka liivit ovat omille puskureilleni aivan ylitse muiden. Kun ensimmäisen kerran vedin päälleni nuo Prima Donnan Madison Full Cup brat, kiljaisin ääneen riemusta kun näin kuinka liivit nostivat tötteröni aivan uusiin asemiin verrattuna aiempiin liiveihin joita olin pitänyt hyvinä. Tuntui kuin vyötäröltäkin olisi samoin tein kadonnut kymmenen senttiä.

Olen nyt parin vuoden ajan sovitellut joka liivienostoreissulla muitakin merkkejä ja malleja, mutta mitkään eivät ole vielä onnistuneet tuntumaan läheskään yhtä mahtavilta kuin Madisonit, joten olen kerta toisena jälkeen päätynyt kassalle vanhojen tuttujen kanssa. Kyseisen mallin salaisuus on siinä, että kuppi koostuu kolmesta kappaleesta joista yksi on rinnan ulkosivulla, antaen lisätukea sivusuunnassa. Ei siis leviä ryntäät kainaloihin vaan suuntautuvat suoraan eteenpäin! 😀

Jos siis olet isorintainen, niin suosittelen ehdottomasti tutustumaan Prima Donnan valikoimiin. Hinnat ovat toki hieman suolaisia, mutta 80-90 € kunnon liivien tuomasta ilosta on kuitenkin loppujen lopuksi pientä. Ja sitä paitsi olen todennut Prima Donnat todella kestäviksi, sillä minulla on edelleen myös vanhimmat, lähes pari vuotta vanhat Madisonit käytössä ja ovat edelleen napakassa kunnossa. Eli hienosti ovat työskennelleet ihan jokaisen niihin käytetyn pennin edestä.

Mutta olipa kokosi sitten mikä tahansa, niin sanon sen vielä kerran: tee itsellesi ja rinnoillesi palvelus, ja esitä itsellesi kysymys: Ovatko liivini tukevat, mukavat ja oikean kokoiset? Jos edes epäröit vastata kyllä, niin syöksy kauppaan ja pyydä apua!

PS: blogimittakaavassa törkeän paljastelevat kuvat (bikineissä esiintyminenhän ei ole paljastelua, mut alusvaatteissa on) on omistettu niitä hartaasti odottaneelle MouMoulle! ;D


Tags:
61 Comments
 • Laura
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Well said! Allekirjoitan täysin! Ja jos muuten jotakuta ujostuttaa oikean koon mittauttaminen liikkeessä, niin helpommalla oikean koon löytämisessä pääsee alkuun Changen sivuilla, josta löytyy ihan isoihinkin kokoihin asti yltävä kokolaskuri! Ei muuta kuin mittanauha esiin ja tiedot sinne.

  Hienoja kuvia muuten, onnittelut rohkeudesta! 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mä en luota noihin kokolaskureihin. ne on antanut mulle usein ihan outoja lukemia ja changen purkanomaisesti venyvät liivitkin saattavat olla milloin mitäkin kokoa. Mutta antaahan se toki hieman osviittaa, että osaa alkaa edes suurinpiirtein oikeasta kirjaimesta kokeilemaan. 🙂

 • GoneWithTheNails/Mirka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Samankokoinen ja samaa merkkiä käyttävä ilmoittautuu! 😀 Ainoa miinus on, että näillä painovoimilla omasta mielestäni liivit menettävät tukevuuttaan 3kk käytön jälkeen. Hintavuuden vuoksi siis maksimissaan kahdet käytössä mitä vaihdella.

  Mistä ostat omat liivisi? Ja mistä selvität mallin nimen?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mulla on kyllä pysyneet nappakana todella kauan. toki huomaa eron aina uusiin verrattuna, mutta täysin käyttökelpoiset ovat vanhimmat madisonikin edelleen.

   itse olen prima donnaa ostanut vaikka mistä: porin ratsulasta, kajaanissa liikkeestä nimeltä sillä chic, amsterdamin matkalta jne.. niitähän myydään kuitenkin lähes kaikissa hyvin varustetuissa alusvaateliikkeissä ja osastoilla.

   Mallien nimet olen löytänyt Prima Donnan sivuilta. 🙂

  • Heini
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   GoneWithTheNails/Mirka: Sanoit että livisi venyvät, ethän laita huuhteluainetta kun peset liivejä? Huuhteluaine veltostuttaa liivejä.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  eiköhän tämmöset kuvat kannata haudata omiin arkistoihin. todella törkeää tuoda näitä julkisuuteen.

  muutenkin olet kirjoittanut rintaliiveistä jo ihan riittävästi, ilmeisesti juttuaiheet on päässy pahan kerran loppumaan

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   joo, on se kyllä törkeää. saattaa joillakin alkaa vaikka verkkokalvot vuotaa verta, sillä tissit on kuitenkin niin kamala asia. Ja kyllä on juttuaiheet lopussa, viime vuoden aikanakin kirjoitin rintaliiveistä jopa kaksi kertaa. O-ou!

   • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    no mikäli alusvaate-esittelyt on parasta mitä pystyt kirjottamaan, niin kai teet samalaisen postauksen myös alushousuista ja stringeistä, ja erittäin tarkat kuvat myös!

    että mietihän vähän.

    • Veera
     Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

     no minäpä mietin.. ja tulen siihen tulokseen, että jos tässä nyt jollakin on ongelma tämän postauksen aiheen ja sen kuvien kanssa, niin se on sitten sinulla. Että voi voi.

  • Nimetön
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Muahhahhaa! Kiitos päivän nauruista, piri! 😀

  • Jonna
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   piri: taitaa ne väärän kokoiset liivit hiukan puristaa siellä;)

   • Veera
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    se on muuten totta, että paskat liivit saa kyllä varmasti pinnankin aika ikävän piukealle. 😀

    • Nimetön
     Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

     rupesipa hymyilyttämään:) mulla on asiat aivan kunnossa, siksipä ihmettelen eivätkö ihmiset tajua etsiä itselleen sopivia liivejä ilman tämmöisiä merkintöjä.. hahhhah……..

     • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun

      no mutta eikö ole kiva lukea sellaisia postauksia, jotka luettuasi voit tuntea itsesi fiksummaksi kuin muut? Toin siis riemua sinunkin elämääsi.

     • Salla
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun

      Eivätkö ihmiset osaa pukea päälleen farkkuja ilman farkkupostauksia? Eivätkö ihmiset osaa syödä ruokaa ilman keittokirjoja? Eivätkö ihmiset osaa ostaa luomivärejä ilman kosmetiikkablogeja? Ihana piri.

 • arjamaaria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos näistä tissijutuista. Taannoin 30-vee huollossa täti huomautti että hanki sitten kunnon liivit, vaikkei tissit isot olekaan, ne on hyppäävää laatua.

  Blogisi innostaman hankin kerrankin kalliit ja kunnon liivit tanssitunnille ja täytyy sanoo että on ihana hyppiä kun pysyy rintamus paikallaan.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   haha! hyppäävät tissit. ihanasti sanottu. 😀

   Hyvä jos oon onnostanut!

 • Tanja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvä juttu! Ite tutustuin Prima Donniin kun hain häihin liivejä. On kyllä hintansa väärti merkki!

 • KK
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei! Voisitko joskus näiden rintsikka-juttujen siaan tehdä vaikka Kim Kardashianin tyylistä postauksen?? =)

  • tannttu
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ootko tosissas :DDDD

   Toivottavasti et.

   Mutta postaus oli mahtava, ei mielestäni yhtään epäsoveliaita kuvia internettiin!

   • Veera
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    joo, eiköhän sitä ole epäsoveliaampaakin materiaalia internetin ihmeellisessä maailmassa nähty. 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Itse sanoisin myös, että hyviin liiveihin kannattaa satsata myös imetysaikana! Moni ostaa imetyksen ajaksi halpishenkkamaukkahöttöä, koosta riippumatta, koska ”sehän on niin lyhyt aika” ja koska ”rintojen koko muuttuu kumminkin imetyksen alussa/aikana/jälkeen”. Kyllä itse nyt 8kk kokemuksella sanon, että kolmet hyvät imetysliivit kannatti ostaa, vaikka kertarysäyksellä se 180€ lasku kirpaisikin. Nyt kun olen käyttänyt näitä yötä päivää ja tulen vielä pitkän tovin käyttämäänkiin, ei satsaus ollut ollenkaan ylimitoitettu. Ja kun ostaa hyvät liivit asiantuntijan avulla (tässäkin!), ovat ne olleet sopivat koko imetysajan, vaikka rintojen koko ja malli on vähän muotoutunutkin matkan varrella.

  • Nimetön
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   PS. Mun mielestä noi kuvat on huikeita! Tuosta ensimmäisestä ajattelin välittömästi, että vastaavanlainen voisi vaikka roikkua (teidän) makuuhuoneessa. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Voi apua! Mä en uskalla edes ajatella miten mun hinkeille sit joskus käy jos saan lapsia ja imetän. 😛

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nuo kuvathan on ihan tyylikkäitä ja nättejä, mitä kamalaa noissa nyt on? Höh.

  Mulla on satasen lahjakortti tissiliivikauppaan (tosin ei täällä päin, joten pitää katsoa, milloin sit pääsen käyttämään), joten olen hyvin odottavainen! Josko vaikka kahdet liivit löytyis kerralla… Odotan hieman, jos tää diettausoperaatio onnistuis, koska selkäläskitkin vaikuttaa siihen kokoon.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   oii, lahjakortti tissiliivikauppaan! Kumpa joku lahjois muakin sellaisella. 🙂

 • illu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sama merkki, sama malli, sama koko – tai vanhemmiten jo yksi isompi. Niin hyvät liivit, kuten muutkin PrimaDonnat. Jos löytää hyvät ja sopivat, voi sitten tilata jostain ulkomaanverkkokaupasta edullisemmin, jos nimittäin vain se hinta osotpäätöksessä ratkaisee (eikä halua esim. tukea oman pikkukaupungin ainoaa hyvää liivikauppaa tms. fiksua.)

  Kauniit kuvat, turhaa höpinää tuolla ylempänä.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mä olen yrittänyt etsiskellä tätä Prima Donnaa verkkokaupoista, mut ei oo ikinä lykästänyt mallin ja koon kanssa. 😛

 • Saraseeeni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olisihan se ihana käydä ostamassa kunnon liikkeestä rintsikat, että tulisi näille vaikean kokoisille tapauksille tukevat kodit, mutta opiskelijalle se on vain liian kallis koetus kukkarolle : / Ja kun tuntuu, että itse ei millään löydä oikean kokoisia ja koot ovat perusputiikeissakin niin rajalliset : /

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   suosittelen ainakin alennusmyyntien aikaan piipahtamaan tuollaisissa oikeissa alusvaateputiikeissa. Voi tehdä huikeita löytöjä kohtuuhinnalla.

  • Maija
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Changesta saa perusliivejä ihan parinkympin hinnalla (muistaakseni siis jotain 24,95e), eli sinne vaan! Sit liityt klubijäseneksi ja saat -10% kaikista tuotteista.

 • Mari
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvä postaus! Tästä aiheesta saa ja melkeinpä pitää kirjoittaa aina välillä, kyllä se on niin vielä niin hakusessa useilla tuo oma liivikoko. Itsekin olen ajatellut nyt satsata; pitäisi löytää urheiluliivit, perusliivit ja bikinit. Ja tämän postauksen kuvat ovat UPEITA!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kiva tietää, että kuvat ei ihan kaikkia ahdistaneet. 😀

 • Ansku in Ireland
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Go Veeran Tissit, go! 🙂 Niita on ihaltu ihan livena ja nyt jopa netin kautta. On taa mualima sitten hauska paikka. Tosi kivoja kuvia!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   😀 Jee, mun tissit saa kannustusta, mahtavaa!! 😀

 • Majukka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos hyvästä kirjoituksesta, täytyypä itsekin kokeilla joskus noita prima donnia. Vaikken isorintainen olekaan, mutta kun ikä alkaa, niin huomaa senkin hankaloittavan omalta osaltaa hyvien liivien hankintaa. Muodot muuttuvat, oma osansa kahdella lapsella.

  Ja juuri ihailin, että kauniit ja tyylikkäät kuvat olet aiheesta laittanut!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   D-kupista lähtee muistaakseni Prima Donnien koot. Ja yllättävän moni nainen on D kokoa vaikka itsensä pienemmäksi kuvitteleekin.. 😉

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sama juttu, joskus kun näkee oikein huonosti istuvat rintsikat niin tekis mieli ottaa olkaimesta kiinni ja kysyä, etteikö muka oikeasti tunnu ikävältä. Ja siinäpä se, huonosti istuvat liivit näkyy vaatteidenkin läpi, hyvin istuvat ei.

  Ja urheiluliivit! Tekee ihan pahaa kattoa, kun kuntosalin pukkarissa joku pistää ne virttyneet pitsiliivit jumppatunnille päälle. Roskiin ne joutais, jos ei enää ”taviskäyttöön” kelpaa. Ite siinä sitten puhisen piukkoihin Shock Absorbereihin, vaikka tissit ei mitkään isot olekaan. En silti vois kuvitella vaihtavani niitä normiliiveihin jumppaan.

  • katjaL
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Siis todella! Mua aina naurattaa salille/jumppaan mentäessä, kun suoritan alkuverryttelyn laittaessani Shock Absorbini päälle ja vähemmän naurattaa, kun katson jumpassa sitä vieressä olevaa tyttöä, jonka etumus hyllyy hallitsemattomasti. Itse en todellakaan voisi kuvitella urheilevani muissa kuin täydellisesti istuvissa urheilurintsikoissa. Ja mun mielestä vain Shock Absorbit on sellaiset. Muitakin olen yrittänyt kokeilla, mutta huonolla menestyksellä.

   Mitä tulee noihin kokotaulukoihin, niin kaikista härskein oli sellainen, että mittaa rinnan alta ja rinnanpäältä. Laske erotus ja katso taulukosta, mikä on sopiva kuppikoko. Takuulla menee metsään.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Joo apua, miten kukaan nainen pystyy urheilemaan ilman kunnon liivejä niin ettei se tuntuisi ikävältä? :0

 • Eeppi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jos ei ole ikinä sovittanut oikean kokoisia rintsikoita ja tottunut korjailemaan liivejä koko ajan, ei osaa vaatia parempaa. Mutta kerran kun löytää hyvät ja oikean kokoiset liivit, tajuaa ettei rinsikoiden pidä tuntua miltään. (:

  Mulla on ollut vähän päinvastainnen ongelma kun sulla, sillä koko on 65C. Perus H&M yms. ei myy tuota kokoa, tai jos jotain sattuu löytämään, niin ne on jotkut Seppälän Minni-Hiiri-kuvioiset. 😀 Ja vaikka kuinka sanotaan, että B70 on aivan yhtä hyvä, ei se ole!

  Viime vuosina on tullut käytyä useaampankin otteeseen Thaimaassa ja muualla Aasiassa. Täällä useimmissa kaupoissa koko 70C vastaa aikalailla 65C-kokoa Suomessa, joten olen ollut kuin taivaassa TAVARATALOJEN rintaliiviosastoilla, kun voin alle viidellä eurolla ostaa itselleni sopivia liivejä. 🙂

  Eli vinkkinä kaikille esim. Thaimaahan talvilomalla suuntaaville, tavarataloista tekee loistavia rintsikkaostoksia, jos kuppikoko on AA-D. Ympärysmittoja löytyy kyllä havaintojeni mukaan ainakin 85:een asti. Ja jos rintaliivit maksaa kympin, ne on sieltä kalliimmasta päästä.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Joo toi pieni ympärys on kyllä varmasti kans melko ongelma. Itse asiassa se on mullekin välillä, sillä on monia merkkejä joilla isojen kuppikokojen ympärysmitat alkavat vasta koosta 85 ja se on 90% tapauksissa mulle aivan liian löysä. 😛

   Ja voi kuinka minäkin haaveilisin sellaisesta asiasta kuin ”alle viidellä eurolla osopivia liivejä” 😀

 • arjamaaria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä olen samoin järkyttynyt noista vieressä jumppaavista joilla on päällä oletettavasti ne venyneimmät ja huonoimmat liivit, ettei haittaa vaikka hikoilee. No huh sanon minä.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   super huh!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiva jutunaihe, suomalaisissa blogeissa ei paljon alusvaatteista höpistä. Itsekin hinkki-liisana etsin jatkuvasti hyviä liivejä, ja muutama viikko ostinkin juuri nuo samat Madisonit koossa 95H. Ovat kyllä tukevat ja tosiaan kiva, ettei tule kainalotissejä. Mä olisin kaivannut vielä yhden kuppikoon isomman, sillä kaarituet ei tosta keskeltä osu ihan rintakehään sillon, kun rauhaset on vähänkään turvoksissa. Ootko sä kokeillut tosta liivistä kuppia isompaa? Näyttää noissa kuvissa siltä, että saattaisit saada jopa paremman tuen isommalla kupilla. Vaikea tietty sanoa, hienoja kuvia ja varsin hyvin istuvat liivit joka tapauksessa. 🙂

  Mua risoo Primadonnan liiveissä natina. Kaarituet jotenkin pitää sellaista pienenpientä ärsyttävää natinaa ja nitinää, jota ei kyllä yleensä kuule jos ei ole ihan hiljaista.

  Lisäksi Primadonnat on musta vähän mummomaisen mallisia. Seuraavaksi oon ajatellut tutustua Panachen liiveihin, joita saa muun muassa Bravissimolta. http://www.bravissimo.com/products/lingerie/#/1?show=16&sort=1

  Suosittelen sua muuten kokeilemaan Curvy Katen liivejä myös. Suomessa niitä saa ainakin sieltä Fredan Funky Ladysta, jos sinne joskus taas eksyt. Valitettavasti siellä ei ole mun ympärysmittoja, vaan loppuvat 85:een vaikka valikoimaa olis kyllä tarjolla Curvy Katellakin. Ne on tosi kauniita ja siroja liivejä.

  • katjaL
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kokeiles myös Freya-mallin liivejä, niitä löytyy myös tuolta Bravissimolta mutta myös Sokokselta.

   • Veera
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mulla on muutamat Freyat tälläkin hetkellä, mutta ei ole niistä vielä yhtään niin nappi osumaa sattunut vastaan kuin nuo Prima Donnat. Mutta aina tilaisuuden tullen kyllä niitä sovittelen. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Itse asiassa nyt joulun aikaan kokeilin tosta yhtä isompaa kuppikokoa ja seuraavalla kerralla kyseiset liivit ostaessa joudun varmaan sen isomman ottamaankin. Näiden kuvien oton aikaan oli kyllä vielä ihan sopivat. Voi olla joku tissiturvotuspäivä vaan sattunut, sellaisina päivinä aina oma normipäivän koko vähän ahdistaa. 😀

   Oon kattellu Curvy Jate liivejä netissä, mutta kun en oo koskaan sovittanut niin ei oo uskaltanut tilata. Pitänee käydä Funky ladyssa seuraavalla helsingin visiitillä.

 • Miumi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mahtavaa, mulla on täsmälleen samat rintsikat ja on muuten parhaat, mitä olen koskaan ostanut. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   todellakin parhaat! 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  En tajua että mistä ihmeestä voisin ostaa rintsikat itselleni… Oon nyt muutamia liivejä Changelta ostanut ja ei mennyt taaskaan nappiin. Ensimmäisillä kerroilla kupit tuntu olevan liian pienet kokeili sitten mitä tahansa kokoa, tursus ihan ihmeellisesti yli… Myyjän mielestä oli kuitenkin hyvät, mukaan lähti silloin siis liian pienet ympärysmitaltaan ja kupista hyvät, ja sopivat ympärysmitaltaan ja kupista aaaaaaaivan liian isot. Jälkikäteen ehkä hieman vituttaa oma tyhmyys 😀 Nyt tuntuu myös ihan oudoilta, en edes osaa kuvailla… Mut huomasin että mulla jää ihan järjettömät mustelmat rintojen sivuille, tohon kylkien kohdalle. Ainiin ja Changen liiveissä on sellanen pikkunen huono puoli, että ne olkaimet lähtee AINA jostain kohdasta irti, siinähän sitten meen aina vessaan korjailemaan.

  Musta tuntuu etten ikinä löydä sopivia ja ryhdikkäitä liivejä. Eikä mun koon pitäis olla mitenkään mahdoton, vaikka en kyllä tiedä edes mikä se tällä hetkellä on, Changesta sain viimeks käteeni 75F.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mä käytin jonkin aikaa Changen liivejä ja tulin siihen tulokseen, että ne ei tue riittävästi. kaikki Changet jotka mulla on ollut, on venyneet joka kohdasta ja joka suuntaan. Kuvailen niitä aina purkkaliiveiksi. 😀

   Jotta liivit tukis kunnolla pitäis niissä olla sellaisiakin osia jotka ei veny ihan mahdottomasti.

   Suosittelen menmään johonkin sellaiseen alusvaatteiden erikoisliikkeeseen jossa on monia eri merkkejä. Merkkien välillä on isoja eroja.

   Ja ei kyllä sit oo todellakaan oikeenlaiset liivit jos mustelmia pukkaa! Hui! :0

   • katjaL
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mun koko on 75E tai 75F riippuen mallista ja mä löydän liivit usein netistä tai Sokokselta, toisinaan myös liiviliikkeestä esim. Funky Lady, mutta en koskaan Changesta. Toi purkka on just oikea sana kuvaamaan niiden liivejä. Ne vaan ei ole hyviä. Hyvässä liiviliikkeessä saa palvelua ja löytää sen oikean koon. Vaikka olihan se aluksi hieman outoa, kun myyjä tunki itsensä samaan koppiin 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Yksi mahtava merkki on myös Fantasie (jonka pikkusisko Freya taitaa olla). Fantasiet on myös aika hintavia, mutta ostan omani netistä, Bravissimosta tai Brastopista. Opiskelijankin budjetilla voi ostaa hyviä liivejä netistä halvalla jos uskaltaa ottaa riskin ja vaikka sitten palauttaa huonot koot. Vaikka ulkomaille lähettäessä joutuu itse maksamaan postikulut, hinta jää selvästi alle suomalaisissa kaupoissa myytävien laatuliivien, ikävä kyllä.

  Suosittelen rohkeasti tarpeeksi napakkaa ympärysmittaa, koska liivien tuen ei pitäisi tulla olkaimista. Näissä kokoluokissa tuskakin sen jo kertoo. 🙂

  (Ja Freyaa saa tosiaan Sokkarilta aina välillä kahdella kympillä!)

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos postauksesta! Oon aina laiska lähtemään rintsikkaostoksille, ja taas meni pitkä aika pelkillä urheiluliiveillä. Ihastuin sun Madisoneihin, ja kävinpä sellaiset tänään ostamassa – ja toiset melkein samanmoiset (koot 80F ja G) =) Sattui olemaan Turun Hussossa ale, maksoivat 59e/kpl!

  Eli kannattaa julkaista tällaisia tekstejä (tietenkin upeiden kuvien kera!) kun täällä oli ainakin yksi, joka ei olisi muuten lähtenyt ostoksille 😉

 • FatCat
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joo, kyllähän ne oikeankokoiset rintaliivit ois ihan buenot! Unfortunately, kun elää opintotuella eikä rahat riitä, niin tulee ostettua niitä halpoja rintsikoita alennusmyynneistä ilman myyjän apua. No ehkä koittaa tisseillekkin kissan päivät sitten, kun valmistuu ja pääsee työelämään ansaitsemaan sitä kahisevaa.

 • tiinamaria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä löysin Changen liivit muutama vuosi sitten ja innoissani pitkästä aikaa sopivan kokoisista liiveistä, pistin liivivaraston remonttiin. Nyt jo muutaman kuukauden ajan mikään ei ole istunut. Sivutuet painoi työpäivän aikana kyljet todella kipeiksi ja irroitettavat olkaimet hankasi ihon rikki selästä, olkaimet painautuu olkapäille 🙁 Aloin käyttää töissä vanhoja Shock Absorvereita, kunnes löysin Stokkalta Freyan urheiluliivit. Nyt luulen, että Changen liivit lentää liivilaatikosta ja kunnollisia tilalle! Täytyy tutkia mikä täällä Helsingissä myy tuota Primadonnaa tai poiketa Ratsulaan seuraavalla Porin visiitillä 🙂

 • Maija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  HEI LAHTELAISET!

  ”Funky Lady

  Voi EEEEIIIII…. Nyt mä tarviin apua! Kaikki, jotka asuu Lahdessa tai kulkee ohi, käy ostamassa meidän VESIVAHINKOALESTA niin paljon kamaa kun kukkaro vaan sietää! Tänään myymälä on kiinni, mutta huomenna alkaa. Pukkarit ja lattia joudutaan repimään, seinä, katto… Meil on ens kuussa Lahden myymälä kokonaan kiinni! Siel on jopa -50% semmosta kammaa, jotka viimeviikolla oli norm. hinnalla. Tuuttehan käymään?!”

  Eli siis Facebookin mukaan Lahden Funky Ladysta saa huomisesta alkaen tuotteita vesivahinko-alella, kannattaa varmaan käydä jos siellä liikkuu 🙂

 • Helena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heii mulla on noi ihan samat liivit, on kyllä ihanat! Ne on kyllä käyny vähän pieniksi kun rasva tuppaa kerääntymään tisseihin = aina kun lihon niin tulee pari kuppikokoa lisää 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voin suositella ainakin myös tälläisessa 80F-G koossa Sokoksesta ostamiani Rosa Faia liivejä! Mikä ryhti ja sellainen kiinteä paketti,niin että ei meinannut koko etuhärpäkettä omakseen tunnistaa:) Uskomaton muutos mikä tuli paitoihin ja esim. Kietaisutunikoihin joissa toinen puoli kulkee rintojen välistä, siinä oli siisti tiivis ura joka pysyy. Toinen suosikkini on tietenkin PrimaDonna, joita omistan muutamia – eilen viimeksi hain kivat tumman ruskeat. Rosa Faia tuo rintoja enemmän eteen ja kapeammin, PrimaDonna antaa pyöreämmän muodon ainakin minulla. Mainittakoon vielä että PrimaDonnan housuliivi tms. on niiiin paras! se pysyy ylhäällä silikonijuttujen avulla, on kevyt pitää yllä päivittäin, nousee ihan rintojen alaosaan asti. Vie selkämakkarat ja etumakkarat – ovat taas elävä todiste siitä, miksi hyvät alusvaatteet ovat a&o.

  MUTTA: en ikinä ole löytänyt urheiluliivejä näillä mitoilla – missä niitä muka on???

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moi, kiitoksia kivasta blogista!

  Onkohan Panache merkki tuttu, upeita liivejä, uikkareita, niin ja urheiluliivejä D-K kupeissa? Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Post A Comment