Becksin bokserit

 Naisten alusvaatteista vaihdetaan sitten vuorostaan miesten kalsareihin. Siis täällä blogissa, ei oikeasti. 😀

Kuten ehkä Tomi Joutsen kuolailusta olette jo ymmärtäneetkin, niin mun suupielistä alkaa valua kuolanoroja lähinnä rähjäisten rokkirenttujen vuoksi. Mä en ole siis koskaan mitenkään erityisesti ihaillut urheilijamiehiä, vaikka jotkut heistä toki ihan visuaalisesti inspiroivia ovatkin.

Niin usein kuin David Beckham on erinäisissä äänestyksissä kuuaksi kolliksi nimettykin, niin minulle ei ole hänen olemuksensa tyylinsä koskaan kolissut. Jokunen viikko sitten sähköpostiin kolissut tiedote, H&M:n David Beckhamin Bodywear -malliston myyntiin tulosta ei kummemmin herättänyt mielenkiintoani vaan ignorasin meilin samointein.

No mutta… Sitten mä satuin muuten vaan H&M:n sivuille ja muutama minuutti myöhemmin minun ostoskorissa olikin läjä miesten kalsareita ja aluspaitoja! Mitenkäs siinä niin pääsi käymään.. 😀

Eihän se nyt niin pahan näköinen olekaan, kun on vähemmän vaatetta päällä ja hyvä valokuvaaja. 😀 Ja kun on hyvännäköisiä mainoskuvia, niin sehän myy.

Mitään kovin ihmeellistä tai uutta tuo mallisto ei tarjoa, vaan se koostuu muutamista klassisista perusjutuista kuten t-paidoista, hihattomista ja muutamista eri mallisista alushousuista väreinä vain musta, valkoinen ja harmaa. Mutta jos minulta kysytään, niin ainakin minä katselen miestäni mieluiten juurikin mustissa tai valkoisissa yksivärisissä boksereissa ennemmin kuin jossain kuviokalsareissa. Ja tuollainen valkoinen vaarinpaita on juurikin se vaate jollainen päällään oma muruni on mielestäni kaikkein kuumimmillaan. Lähtee järki kun ajattelenkin.

Eli komeat kuvat yhdistettynä mielikuvaan omasta kullastani noissa miehekkäissä klassikoissa innoittivat minut siis ostoksille. Mielikuvamarkkinointia parhaimmillaan. Jotenkin vaan on ihan varma, että juuri näissä pöksyissä ja paidoissa mieheni näyttää vielä superisti kuumemmalta kuin Sloggeissa tai Black Horseissa. 😀

Mies tuosta vierestä kuitenkin hieman toppuutteli ja tilaukseen lähti lopulta vain pari tarpeellisinta juttua, vaikka minä olisin mielelläni toivottanut kaikki malliston tuotteet tervetulleeksi hänen kaappinsa. Tuollaisia yksivärisiä aluspaitoja ja hihattomia kun tuntuu kaapista puuttuvan aina silloin kun niitä eniten tarvitsisi.

Eli hyvin sä vedät Becks! Jopa minä lankesin.

Ja näistä kuvista tulikin sitten mieleeni, että pitäis taas vaihteeksi raahata tuo oma miekkonen studioon, voisin kuvata hänestä itselleni iloksi juurikin tällaisia klassisen tyylikkäitä mustavalkokuvia. Eli niitä uusia kalsareita odotellessa.. ;D


3 Comments
 • Minttu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Komppaan tuossa vaarinpaita-jutussa täysin! Kuumempaa paitaa miehen päällä saa hakea! :))

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joo täällä kanssa tykätään noista _istuvista_ boksereista (ei siis tod. sellaiset satiiniset lörpäkkeet, ne on kamalat!) ja itse niitä tuleekin sitten ostettua ja ihasteltua miehen peppua 😉

  Myös wife-beater on ihan lemppari aluspaitoja 🙂

 • anni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ja hei, myös munakiiturit löytyy!

Post A Comment