Huonekaluhaaveilua

Meidän kämpässä on sisustushommat on edelleen ihan kesken vaikka muutosta on jo puoli vuotta. Tänään saatiin sentään anopin muuttokuormasta saatu kristallikruunu makkarin kattoon, oltiinkin tosiaan tuo puoli vuotta jo oltukin ilman makuuhuoneen kattovalaisinta. Mutta esimerkiksi olohuone on ihan levällään ja keskeneräinen. Ei oo tauluja seinillä ja joku tyylikäs vitriinikin tarvittais, mutta sellaiset maksaa ihan maltaita.

Mä en ikinä löydä just niitä juttuja mitä tarvittaisiin, esim. se vitriini on ollut hakusessa nyt jo kuukausia, mutta ei vaan löydy miellyttäviä. Mutta tarpeellisten juttujen sijaan vastaan tulee röykkiöittäin sellaisia huonekaluja ja sisustuselementtejä jotka vaan on ihan superihania, mutta joille ei ole enää tilaa majatalossa.

 Viimeisimmäksi minulle kolahtivat nämä Hobby Hallin mainosmeilissä vastaan tulleet industrial-henkiset kalusteet.

Miten loistavasti tuo hyllykkö passaisikaan yhteen meidän olohuoneen sohvapöydän virkaa toimittavan armeijan vanhan arkun kanssa! Ja paikkakin minulla tuolle hyllylle kyllä olisi mielessä, mutta sitä 529 euroa ei valitettavasti taskussa jonka kaunotar kustantaisi. Ja niin ihana kuin tuo metalliarkku olisikin, niin meiltä löytyy erinäköisiä arkkuja jo kaksin kappalein, joten sitäkin saa vain kuvasta ihailla.

Mutta kuvien katseluhan on jo lähes puoli sisustusta, vai mitenkä se olikaan. Uusista huonekaluista haaveilun sijasta minä voisin ottaa nyt ihan ensiksi sellaisen askeleen, että tekisin kunnon suursiivouksen ja katsoisin millainen sisustus tästäkin kämpästä löytyy kaiken tämän rojun ja sotkun alta!

PS: Olen ollut viikonloppuna melko ahkera joten vilkaiskaahan ihmeessä muutama edellinenkin postaus, jos ette ole niitä vielä huomanneet!


5 Comments
  • Sirpale
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hmmh, me olemme asuneet nykyisessä kämpässä kohta 4 vuotta ja sisustus on silti kesken. Ei kannata kato pitää kiirettä 🙂

  • -M-
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Aah, onpas oikein komeita huonekaluja. Ite oon just tykästynyt tuohon industrial-tyyliin. Etenki mustavalkoinen ja hopeanhohtoinen sisustus on mun makuun.

    Kesällä ois uus paikkakunta ja uus asunto tiedossa – sisustuskärpänen iskee taas. En kyllä saanu tätä nykyistäkään kotia kuntoon 😀

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Heh, me ollaan asuttu tässä jo 1v 3kk, eikä todellakaan ole sisustus valmis. Puuttuu mm. verhot olohuoneesta ja keittiöstä kokonaan – asia mikä taitaa ainakin anoppipuolta hämätä. Hän kun kysyi jo ennen muuttoa, että joko olen valinnut verhokankaat. Juu, en ihan. 😉

  • Maddaleena
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Isi hitsaa sulle kaiken mitä raudasta tarvitset =:o

  • Heels
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oletko katsonu Boknäs myymälöistä vitriinejä? klassisen kauniita ja erivaihtoehtoja löytyy ja kestäviä, mutta hinta on myös sen mukainen. Suosittelen kumminkin katsastamaan koska Boknäs -sarja mikä löytyy kotoa on todella, todella upea ja sitä saa muokattua ihan miten itse haluaa 🙂 suosittelen ehdottomasti!

Post A Comment