Kuuma karvareuhka

Aika perusmeininkiä multa taas.. neljän tunnin päästä pitäis jo suunnata linja-autoasemalle ja ottaa bussin nokka kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Mutta mitä tekee tämä neiti? No istuu sohvalla, kattoo Master Chefiä ja bloggaa. Ja tavarat ei siis ole vielä matkalaukussa päinkään. Siellä matkalaukussa taitaa itse asiassa olla vielä jotain jäämiä edellisen reissun jäljiltä. 😀

Mut mikäs hätä tässä… Ehtii ihan hyvin ensin esitellä vaikkapa päivän asun, eli tarkemmin ottaen katastrofaalisen kiireisen aamun tuoksinassa päälle pätyneen vaatekasan.

Koska viime viikon plussakelit osoittautuvat tänä aamuna vain hetken hurmaksi ja mittari näytti jälleen kirpsakoita miinusasteita, halusin kiskoa päälle takuuvarmaa lämpöä ja turvaa. Ja mikäs muu tarjoaisi noita molempia paremmin kuin mamman muutama viikko sitten lähettämä kokovartalovillasukka.

Mitään kummempaa  musta neulemekko ei sitten kaverikseen kiireessä saanut kuin pari päivää sitten esittelemäni aurinkoiset hapsunilkkurit ja korviin roikkumaan ruskeat höyhenkorvikset. Tuo viime viikkojen viininpunainen suosikkilaukku passasi onneksi tääninpäivän asuun enemmän kuin loistavasti. Kiva yhdistelmä tuo keltainen ja viininpunainen mielestäni! Enä tasan olisi vielä vaikkapa vuosi sitten voinut kuvitella että

Manchesteristä viime talvena ostamani Evansin tekokarvatakki oli päässyt jotenkin ihan unohtumaan minulta ja löytyikin ullakolta  taas käyttöönvasta n. kuukausi sitten. Yritän tässä nyt epätoivoisesti ottaa siitä kaiken ilon irti vielä sen aikaa, kun siihen ei aivan läkähdy.

Mutta takeista puheenollen.. se ei todellakaan ole kuuma karvareuhka jonka heitän niskaani kun lähden reissuun. Jonna nimittäin vahvisti, että Itävallassa on ihanat nahkarotsikelit!

Nyt voisin siis vihdoin suunnata tuone vaatehuoneen puolelle tonkimaan jotain releitä joilla pärjäisi viisi päiväisen viinin juonti ja sacherkakun syönti -reissun. Mut ei kai sitä nyt kummaisia tarvii? Passi, hammasharja, lompakko, kamera, joku kolttu ja pirtsakka huulipuna.. Ja eikai mulla nyt paljoa muuta mahtuiskaan, sillä pelkästään Jonnalle meneviä vaatteita on jo yks kangaskassillinen ja sille pitää viedä vielä säkillinen Pätkiksiäkin.

Yleensä olen sitä mieltä, että lomat on lomailua varten, eikä sieltä reissusta mitään bloggailla. Mutta kun nyt kerran on kyse kahden tärähtäneen blogimuijan reissusta, niin bloggailu oikeastaan ikään kuin kuuluu asiaan ja niinpä mukaan lähteekin pomolta lainaan saatu miniläppäri. Eli jonkinmoisia Linz- ja Wien-postauksia on siis luvassa myös matkan aikana. Jos ei muuta niin ainakin Mervin ja Pirjo-Riitan viininjuontikuvia. Pysykää siis kanavalla!

Mä julistan nyt siis tämän postauksen päätteksi talvilomani virallisesti avatuksi! Seuraavan kerran töihin sitten vasta 20.3.! Happy happy joy joy!

Nyt mä alan ihan oikeesti pakkaamaan… Lähtöön 3,5 tuntia.


Tags:
,
1 Comment
  • Dahlia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Nuo nilkkurit ovat ihanat <3

Post A Comment