Ärsyttävä lunttu!

Sillä välin, kun Jonna hikoilee saksantunnilla, niin mä ehdin heittää eetteriin pienen turistikuvapläjäyksen eiliseltä.  Eilinen kului siis ihan vaan tallustellessa ympäri Linziä ja höpötellessä samalla kaikkia kuulumisia. Siitähän on kuitenkin jo yli kuukausi kun on Jonnan kanssa viimeksi nähty, joten toistuvasta Facebook-chattailystä huolimatta oli kyllä melkoinen puheripuli päällä molemmilla. Ja samalla ehti sitten vähän ihastella kaupunkia. Kaupunkia, jota moni kuulema haukkuu yhdeksi Itävallan rumimmista. Just..

Mä en muuten tiedä oonko mä koskaan aiemmin kertonut miten me ollaan Jonskun kanssa tutustuttu. Siis blogipiireissä nyt tietenkin, mutta ensimmäinen kohtaaminen on aivan erityisesti jäänyt molempien mieleen. Oltiin molemmat luettu toistemme blogeja jo alusta lähtien ja itse olin ajatellut, että Jonna vaikuttaa tosi kivalta mimmiltä ja että olisi hienoa tavata hänet.

Yhdessä blogimiitissä sitten jokunen vuosi takaperin Jonna tuli ravintolassa minua vastapäätä istumaan ja meidän ekat naamatusten vaihdetut repliikit menivät aikalailla näin: Veera: Ihana nahkatakki sulla!, Jonna: Eikö olekin! Mä löysin tän kirpputorilta vitosella! (tätä hintaa en muista, mutta joku ihan naurettavan vähäinen euromäärä se oli), Veera: Senkin ärsyttävä lunttu!

Sillä sekunnilla, kun olin kateuksissani haukkunut tuon uuden tuttavuuden noilla kauniilla sanoilla, oli Jonna ajatellut, että ton ämmän kanssa tulee taatusti synkkaamaan. 😀

Ja niinhän siinä kävikin, että meidän kahden huumorintajut menivät yksiin enemmän kuin loistavasti eikä tylsiä hetkiä näin ollen ole kyllä vielä tullut vastaan. Mä tulen täältäkin reissusta takaisin varmaan poskilihakset aivan hellänä kaikesta nauramisesta.

Nyt pitäis sitten varmaan tehdä itsestäni ihminen ennen kuin se ihana ämmä palaa koulusta, sillä sitten otetaan heti nokka kohti Wieniä! Mahtavuutta!


2 Comments
  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Näyttääkö edes yhtään Keski-Porin kirkolta!? Home sweet home, viini jää kakkoseks! 🙂

  • Sanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ensinnäkin: kiitos ihanasta virtuaalimatkailusta! Tulee niin keväinen, iloinen ja viininhimoinen fiilis näistä kuvista – ite kun ei hetkeen pääse reissuun hyvässä seurassa, niin menköön tää sijaisena 🙂

    Ja hahaa, toi teidän ensikohtaaminen oli kyllä hauska – ite harrastan kans tollasta heti luulot pois ja asian ytimeen -huumoria, onneks aika moni on samaistunut siihen ja tollasia ämmiä munkin ympärille löytynyt 🙂

    Antoisaa loppureissua!

Post A Comment