Itseäkin ihmetyttää

Oranssien nilkkojen lisäksi eilen tuli napattua kuva myös koko sekalaisia asioita päällensä kasanneesta ämmästä. Sanon sekalaisia asioita siksi, että minä onnistun nykyään yllättämään itseni lähes päivittäin omalla pukeutumisellani. En tajuu ollenkaan mitä mulle tapahtuu!!!

Niin kuin esimerkiksi mistä lähtien mun mielestä on ollut ok yhdistää samaan asuun leopardikuosia ja raitoja? No näköjään eilisestä!  Ja sitten beige/kameli/vaaleanruskea (kutsui sitä millä nimellä vaan, niin yhtä vieraalta se tuntuu) neule! Jos tässä toimii porttiteoria, niin kohta mulla on varmaan helmet kaulassa ja niskassa Burberryn trenssi. (no ehkä siihen nyt on vielä kuitenkin melkoisesti matkaa :D)

Mihin on kadonnut se tyttö joka vannoi pukeutuvansa mustaan kunnes keksivät jotain tummempaa? Kannattaako lähteä liiamailemaan etsintäkuulutuksia kaupan ilmoitustauluille vai saako neiti kokomusta mennä?


Tags:
5 Comments
 • Anneli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Upee toi oranssi-leopardi-yhdistelmä! Muutenkin ihanan keväinen kokonaisuus, itse oon vaan niin vilukissa että tallustelen huopikkaissa ja toppatakissa niin kauan kunnes kaikki lumi on sulanut 😀

 • Siilikissa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei mä oon havainnu ihan samanlaisia piirteitä itsessäni! Ennen mun vaatekaappi näytti jotakuinkin mustalta aukolta, mutta nyt on aivossa jokin nitkahtanut ja ostan pääasiassa värikkäitä vaatteita. Ja värikkäällä tarkoitetaan tässä tapauksessa kirkkaankeltaista, oranssia, pinkkiä, brassivihreää, jne. Minä, joka pukeudun aina vain mustiin vaatteisiin. Minä, joka inhoan keltaista ja oranssia sydämeni pohjasta. Minä, jonka mielestä vihreä on aina ollut tylsä tätiväri.

  Ei voi käsittää. Ehkä ne on panneet Porin hengitysilmaan jotain ilokaasua, mikä pistää ihmisen haluamaan värikästä vaatetta ylleen…?

 • käyttäjä-11858
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Niinpä niin tyttäret, mustan ja valkoisen väliin mahtuu koko väriskaala, niin vaatekaappiin kuin elämäänkin. Olisko se sitä henkistä kasvua??(ja miksei fyysistäkin) ;D

 • reetta v.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mistä ihmeestä nuo kengät ovat? Juuri tuollaisia olen etsinyt. Ja punaiset sukat – adorable!

Post A Comment