Leopardit lisääntyy

Uuh! Eilen ne saapuivat. Uusimmat leopardit nimittäin.

Murua huvitti ihan vietävästi, kun se näki miten isoon pahvilaatikkoon ja kymmenien silkkipaperivällyjen väliin tuo kenkälaatikko oli piilotettu. Ei voi ainakaan syyttää The Outnetia varomattomasta pakaamisesta.

Ai että, kyllä ne vaan on  kauniit. Ja ensikokeilujen perusteella vielä mukavatkin. Kaukana kun ovat ne ajat jolloin kenkien ostoperusteeksi riitti se, että olivat nätit. Nykyään älyän kaivata jo käyttömukavuuttakin.

Oliskohan mun leoperhe nyt jo riittävän iso? Yhdet piikkarit, yhdet matalat nauhakengät ja nämä kiilakorot. Voisin teettää niille kaikille sterilisaation, jotta eivät vaan enää lisäänny. Mutta toisaalta, mun luottokortilta on kyllä jo piuhat poikki, joten eiköhän sekin aja saman asian.


3 Comments
 • Kikka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haluaisin kysyä miten se Katokon nahkalaukku on palvellut? Harkitsen sitä ”muovipussin” muotoista laukkua itse (m-kokoisena) ja haluaisin tietää miten se palvelee? Onko helppo kantaa olalla?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   hienosti on Baccu palvellut ja sitä kantaa näppärästi olallakin. Ja itsellänikin juurikin tuo M-koko

   Toki se käyttäytyy juuri niin kuin tuollaisen säkin voi olettaakin käyttäytyvän eli tavarat on siellä iloisesti mullin mallin, mutta pienemmät tavarat pidän sitten vaan jossain pienemmissä pussukoissa laukun sisällä.

   Tykkään! Ja suosittelen!

 • Iina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oiiii makeat kengät! :))

Post A Comment