Greippiä, sitruunaa ja minttua!

 Niinhän sitä sanotaan, että tieto lisää tuskaa ja tänään minä taas niiiiin allekirjoitan tuon lauseen. Ensiksikin aamuisen kehonkoostumusmittauksen tulokset eivät varsinaisesti saaneet minua kiljumaan riemusta, mutta niiden tietojen lisäksi sitten vielä tämä…

Nahkaisia Bagguja on nyt saatavilla vaikka missä himottavissa herkkuväreissä! En kestä!

Itselläni on siis Katokosta saamani M-kokoinen kassi platinan värisenä, mutta nyt alan tuota kuvaa katsellessani olla sitä mieltä, että kesää ei tule ilman sitruunaa tai greippiä. S-kokoinen pikku kassi aurinkoisessa värissä olisi niin loistava kesäkaveri.

Oma kulta-kassini (minusta se on vaalea kulta, vaikka värin nimi onkin platina) on palvellut todella loistavasti. Iso kassi nielee sisäänsä yllättävän määrän tavaraa, mutta näyttää erityisen nätiltä säkiltä silloin kun lasti on hieman vaatimattomampi.

Koska laukku tosiaan on malliltaan avonainen säkki, kannattaa pienimmät tavarat toki pakata ensin johonkin erillisiin pussukoihin. Mutta toisaalta pienten tavaroiden löytäminen on kassista helppoa, sillä ne ovat aina takuuvarmasti ihan siellä pohjalla. Kassin tilavuuden saa helposti hyödynnettyä mitä omituisemman mallisillekin tavaroille, kun ei ole sen kummempaa pohjaa tai väliseiniä rajoittamassa sen ”asentoa”.

Itselläni nahka-Baggu on ollut niin arkisen duunipäivän laukkuna kuin edustavampana juhlakassinakin. Siis tilanteissa, kun juhliin mennessä pelkkä pikkulaukku ei riitä, vaan mukaan on saatava vaihtokengät, tukkalakka jne, mutta ei halua kanniskella edes matkalla mitään tylsää ja arkista veskaa.

M-kokoinen Bagguni on osoittanut vahvuutensa myös reissunaisen käsimatkakassina. Kun varsinainen matkakassi/-laukku on levännyt lentokoneen ruumassa tai bussin matkatavaraluukussa, on Baggussa kulkenut käsivarrella kaikki matkustamista helpottavat tarvikkeet kuten kasa naistenlehtiä, evästä, villasukat, neuletakki, läppäri ja vielä sitten kaiken päälle nakattu pikkulaukku joka on niellyt lompakon, puhelimen, avaimet ym. pakollisen.

Ja yleensä kassi on onnistunut kaiken tuon jälkeen vielä vetämään sisäänsä vielä sen jonkin viime hetkellä eteisestä mukaan tarttuvan ”mä tarviin vielä tämän!”-nimisen asian. Ja kaiken yllämainitun Baggu on kantanut ilman pelkoa ratkeilemisesta tai sankojen pettämisestä. Sellaisiakin hetkiä kun on joidenkin kassien kanssa tullut koettua ja yleensä juuri väärällä hetkellä.

Eli jos et jaksanut lukea koko selostusta, niin tässä kaikki yllä lukeva pähkinänkuoressa: Hemmetin hyvä ja ihana kassi!

Ja niitä saa siis ihanasta porilaisesta putiikista nimeltä Katoko ja heidän verkkokaupastaan.

PS. Bloggaaja on saanut tässä hehkuttamansa tuotteen veloituksetta. Olet siis juuri joutunut mainoshyökkäyksen kohteeksi.


11 Comments
  • marsuli
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Yleensä tykkään noista sun tyyliköydöistä mutta tää hämmästyttää niin että ihan joutuu kommentoimaan.

    Siis nahkasta leikattu muovikassi joka maksaa 120 €?? Et oo tosissas? Jos noita oikeasti joku ostaa niin täydet pisteet suunnittelijalle.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      nii no, vaikka se on ehkä muovikasin muotoinen, niin se on nahkalaukku ja sellaiset maksaa.

      Kyseessä on sis kestävä ja tyylikäs kassi, joten en näe ongelmaa hinnassa.

      • Nimetön
        Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

        Nahka on toki kalliimpaa kuin nailon ja desing maksaa. Mutta kun tuo ei ole laukku vaan pussi. Laukussa on vuori, taskuja yms. joiden ompeluun kuluu aikaa ja siksi laadukkaalle laukulle tulee hintaa materiaalista riippumatta.

        • Nimetön
          Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

          Niin, piti vielä laittaa tuohon että nyt voi varmaan alkaa laskea päiviä kun käyn itsekin ostamassa tuon pussin. Monet inhokit nimittäin muuttuvat hetken aikaa ajatuksissa pyörittyään must-haveiksi (t. nim. paljettihameen omistaja)

  • Kikka
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihana kassi! Haen ehdottomasti seuraavalla Porin reissulla 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      ja Katoko on muutenkin niiiin käymisen arvoinen paikka. Siellä onvaikka mitä ihanaa! 🙂

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Meikäläisen olet onnistunut ainakin aivopesemään, ja varsin hienosti. Siitä saakka, kun ensimmäisen kerran näin Baggut blogissasi en ole saanut niitä mielestäni. Verkkokalvoille iskostunut kuva on kai pakko viimein konkretisoida, eli laittaa kassi tilaukseen. Kiiti vaan! 😀

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      no mutta keväthän on just hyvää aikaa antaa itselle lupa uuen laukun hankintaan. 😀

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Omistan mustan nailonisen Baggun ja olen ollut siihen oikein tyytyväinen, on ollut käytössä jo pari vuotta. Nahkainenkin olisi varmaan mukava, mutta enhän minä osaa päättää minkä värisenä sen haluaisin ;-D.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      mula on kans pieni musta nailon baggu! tosi kätevä kun kulkee mukana käsilaukun pohjalla yllättävää tarvetta odottaen.

      Mutta joo, ymmärrän väriprobleeman.. itsekin painiskelen saman asian parissa! 😀

  • RagDoll
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tulee mieleen Lumin supermarket bag. =)

Post A Comment