Jänölle ja ketulle löytyi koti

Ensimmäisen blogisynttäriarvonnan voittajat olisi nyt random.orgin avustuksella arvottu ja LillaGunillan ja titiMadamin lahjoittamat ihanat tuotteet saavat uudet kodit. Voittajille on lähetetty  asiasta meiliä. Eli Larre, Jonna ja AnnieLynn, vilkaiskaapa sähköpostilootanne!

Oli todella kivaa lukea vastauksista teidän pieniä ja suuria ilonaiheitanne. Jollekin kuluneen päivän mukavin tapahtuma oli rakkaan kainalossa vietetty kiireetön aamu toiselle taas jokin ihana löytö kirpputorilta.  Muistetaanhan rakkaat ystävät joka päivä aina miettiä myös niitä mukavia asioita ja tapahtumia! Vaikka ne joskus arjen keskellä tuntuvatkin olevan kovin pieniä ja huomaamattomia, mutta kyllä niitä aina on. 🙂

Kiitos kaikille osallistujille! Kohta vuorossa uutta arvontaa!


No Comments

Post A Comment