Voita Reebokin uudet treenikengät!

 Mun salitouhuja koskevissa postauksissa on jo muutaman kerran vilahtanutkin Reebokilta saamani pirtsakan keltaiset treenitossut, mutta nyt on hyvä syy kertoa niistä hieman lisää. Ja se syy on se, että blogisynttäriarvonnat saavat nyt jatkoa yhdellä parilla noita meikäläisen jo hyväksi havaitsemia Reebok RealFlex-tossuja.

kuva: Reebok

Sain nuo ultrakevyet kengät siis reilu kuukausi sitten osallistuessani Reebokin tarjoamalle CrossFit-tutustumistunnille. Ja voin sanoa, että sen päivän jälkeen en ole enää kertaakaan käyttänyt minulta aiemmin löytyneitä treenikenkiä.

Ei niissä vanhoissakaan kengissä varsinaisesti mitään vikaa ole. Ne ovat hyvässä kunnossa olevat normaalit sisäliikuntaan sopivat, kohtuullisesti kustantaneetkin merkkikengät, mutta nuo RealFlexit vaan tuntuivat niin hurjasti paremmilta, ettei paluuta entiseen ole ollut. Tai oikeastaan se miten RealFlexit todella eroavat kaikista aiemmista treenikengistäni, on ennemminkin se, että ne nimenomaan EIVÄT tunnu.

Töppösillä on painoa vain n. 210 g kipale joten keveyden todella myötäilevän ja miellyttävän tuntoisen pohjan vuoksi kenkien olemassaolon voi oikeastaan unohtaa heti, kun on saanut nauhat solmittua.

RealFlexien pohja koostuu kymmenistä tuollaisista erillisistä ”palluroista”. (sensoreiksi niitä lehdistötiedotteessa nimitetään) Niiden ideana on mukailla mahdollisimman hyvin jalan luonnollista liikerataa, ikään kuin liikkuisi paljain jaloin. Osa sensoreista on pehmeämpia ja osassa taas on enemmän iskunvaimennusta. Tuollaisia ”jykevmpiä” sensoreita on luonnollisesti sijoitettu päkiän alle ja kantaan.

Kenkien pohjat siis kääntyvät, vääntyvät ja joustavat ihan eri malliin kuin yhtenäisemmillä pohjilla varustetut urheilukengät. Ensimmäinen mielikuva tuosta voisi tietenkin olla, että kengät eivät kenties sitten olisi kovin tukevat,mutta sekin huoli on ainakin itselläni osoittautunut turhaksi. Itselläni on lentopalloajoista muistutuksena löysääkin löysemmät nilkat. Jos hiemankin astun kengän ulkosyrjälle on yleensä seurauksena nilkan kivulias muljahtaminen, etenkin jos se kengän pohjan ulkosyrjä on vähänkään kova ja kulmikas.

RealFlexeillä olen nyt muutaman kerran huomannut astuneeni juuri tuollaisella  itselleni vaarallisella tavalla, mutta koska kengän pohja joustaa kaikkiin suuntiin, sen uloimman syrjän ”pallurat” ikään kuin leviävät astuessa ulospäin ja sen vuoksi kengän ulkosyrjä ei ole niin ns. terävä kulmainen, että jalka muljahtaisi tuon ”kulman ”yli ainakaan liian helposti. Ihan hemmetin hankala asia selittää, tajuaako kukaan mitä tarkoitan?

Mutta joka tapauksessa kenkä pysyy ikään kuin mukana jalan luonnollisissa liikkeissä paremmin kuin jäykemmät lajitoverinsa.

kuva: Reebok

RealFlex-kenkiä on kahta mallia: juoksukenkiä ja treenikenkiä. Treenikengissä on hieman tukevampia sensoreita päkiän alueella, kun taas juoksukengissä ne ovat pehmeämpiä. Mutta ainakin meille kerrottiin, että nuo itsellänikin olevat juoksukengät sopivat vallanmainiosti muuhunkin treenailuun ja tähän tulokseen olen itsekin tullut.

Mutta nyt mulla vaan on ongelma, sillä nuo keltaiset kaverit on nyt vihitty tiukasti tuonne sisäliikuntaan, mutta tahtoisin itselleni toiset samanmoiset lenkkeilyä varten! Katsotaan kauanko viihdyn keväisillä poluilla entisillä juoksukengilläni ennen kuin syöksyn ostamaan itselleni toisia RealFlexejä. 😀 Yksi asia minua kuitenkin hieman mietityttää ulkona juoksentelemisessa, mahtaakohan nuo pohjat syödä kamalan määrän kaikkia kiviä ja käpyjä.. Pitänee kysyä Iinalta, se kun on kipitellyt noilla ulkona.

 

Mutta tämän hehkutuksen jälkeen päästään sitten siihen teidän kannalta kivoimpaan osioon, eli arvontaan. Jaossa olisi tosiaan yhdelle onnekkaalle omat Reebok RealFlex-kengät, arvo 120 €.

 Mikäli haluat kokeilla onneasi, niin osallistu arvontaan kertomalla kommenttiboksissa, että mikä on mielestäsi paras treeniä vauhdittava biisi! Minun nimittäin pitäisi koota itselleni jokin hyvä ja tsemppaava soittolista ja kaipaan hyviä biisivinkkejä. 🙂 Muista merkitä myös nimimerkki sekä sähköpostiosoitteesi. Aikaa osallistumiseen on la 28.4. klo 23.59 saakka!

PS. Jos nyt jotakuta sattuu nämä arvontapostaukset ahdistamaan, niin no worries, enää yksi (tai max kaksi) jäljellä ja sitten lupaan etten pitkään aikaan jaa teille yhtään mitään. ;D


Tags:
437 Comments
  • HooHoo
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Scooter How much is the fish. Siinä on sitä jotain, mitä treenatessa tarvitaan. Se antaa potkua, joka lähtöön 😀

  • sannu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Paras treenibiisi on Justin Timberlaken Sexyback! Itse asiassa koko albumi on ihan loistavaa treenimusaa!

    Kengät tulisi tooosi tarpeeseen! Harrastan crossfitiä, mutta nykyisen, vanhat lenkakrit on ihan vääränlaiset treeniin ja lompakko ei just nyt annan myöden uusien hankkimiseen. Olispa lady luck kerrankin mun puolella!

  • Sari V.
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tällä hetkellä ehdottomasti

    Kelly Clarkson – What Doesn’t Kill You (Stronger)

    Mut onhan niitä paljon muitakin hyviä… loputon lista 😀

  • Leana
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Wow, mikä mahtava arvonta. 🙂

    Oon kuunnellu paljon ruotsin euroviisuehdokkaan Loreenin Euphoria biisiä, Donkey Boyn City Boy-biisi on myös menevä…

  • Riikka
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mun lenkkibiisit ei yleensä oo saaneet kamalasti kannatusta, mutta vastataan nyt kun kysytään 😉 Eli siis mun mielestä parasta lenkkeilymusaa on Cheek! Ja muukin hyväntuulinen ja tsemppaava suomiräp käy. Esim. Cheekin Jippikayjee on ihan paras!

  • Karoliina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Paras treenibiisi tällä hetkellä on Beyonce: Countdown

  • suvi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ehdottomasti Sneaky Sound System- Big (Oliver Remix) ja Calvin Harris feat. Ne-Yo- Let’s Go! 🙂

  • T-MR
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Paras treenibiisi on Taio Cruz – Higher ft. Kylie Minogue. ”I can’t get enough, i can’t get enough, i can’t stay on the ground” sekä ” Its taking me higher, higher

    Higher off the ground” lauseet sopivat juuri kannustavasti omiin treeneihini, vaikka se olisi vain kävelyä kaupungilla. Sopiva tahti myös rytmittää hyvin treeniä.

  • Pura
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Itsellä usein toimii hyvin, hyvin raskas musiikki treenatessa.:D Tosin nyt kun aloitin zumban, niin olen huomannut että myös iloiset poppiveisut toimii ihan yhtä hyvin.

    Eli aikaisemmin paras oli ehdottomasti: Raised Fist – Friends and Traitors.

    Uusin lemppari: Parov Stevlar- Catgroove. Jo pelkkä nimikin saa liikkumaan.:D

  • HEIDI
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Biisin nimeä en nyt muista, kun ne tulee korville aina piskuiselta shufflelta, mutta jostain kumman syystä olen tykästynyt Nightwishin uusimpaan levyyn treenimusana, niissä on jokin käsittämätön energia ja lataus, joiden rytmittämänä jaksan piiskata itseäni aina uusii pinnistyksiin. Hauskinta tässä on se, että en muutoin ko. yhtyettä kuuntelekkaan.

  • Sofia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihanat kengät!

    Faithlessin ikivanha God is a DJ on mun meditatiivinen juoksubiisi, repeatilla 🙂 Hyvä rytmi ja pää tyhjenee.

  • benna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Jennifer Lopezin On the floor! 🙂

  • rairai
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Metallica – Enter Sandman tai mikä vaan metallicalta. Mutta tuossa kappaleessa mukava perussyke kevyeen hölkkäilyyn!

  • benna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oooo onks aika ihanaa ku sain kuvakkeekseni tuohon tommoisen pinkin ”tähden”! Pinkki on mun lempiväri ja kyljestäni löytyy tähtitatska 🙂 ilahduin 😀 …kommentoin harvoin mitään.

  • Katariina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    The Chemical Brothers – Galvanize varsinkin lenkkibiisinä, toimii ainakin itsellä mahtavana tsemppaajana 🙂 Noi kengät olisi kyllä mahtavat!!

  • Janninna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    En osaa lenkkeillä oikein minkään muun kuin Bob Sinclairin tahdissa. World Hold On, Love Generation, Rock This Party, Sound of Freedom ja Together löytyvät iPodilta ja yleensä lykkään sinne jonnekin väliin jotain vähän hidastahtisempaa, etten vallan kuole lenkkipolun varrelle.

  • enni
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    tällä hetkellä paras on Cascadan Sans Fransisco mikä on Les Millsin jumpissa ainakin RPM:ssä ja pumpissa. Toimii!

  • Jenna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    mahtavan näköset popot!! 🙂

    Treeni biisin tän hetkine lemppari on Plan b- es un secreto! en tiiä toimiiks se muilla, mut mulla paremmi ku hyvi! siit tulee nii mielee espanja-treenit ja se miten siel jakso panostaa treenaamisee, eikä se ees tuntunu miltää ’treenamiselta’ psyykkisesti, mutta fyysisesti kyllä. oi ja oi♥

    Cheekit sun muut suomi räppäri häppärit ei iske!! ennen ku yritin aloittaa jotai urheilua tai harrastusta, ni kuuntelin jippikaijeeeetä, mut jotenki sitä aina löys ittensä biisi lopussa jo sohvalta …..

    mut espanjalaine biitti sopii paremmi ku hyvin! ja kaikki muut biisit, jotka tuli tutuks treenaamise myötä espanjas!! liekö syynä ihana aurinko vai mikä..♥

  • Veera
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ei ehkä paras, mutta ainakin uusin tämänaamuinen löytöni on Septemberin La la la (Never Give It Up).

  • KatjaS
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mahti kengiltä vaikuttaa!

    Liian raskaat kengät ei sovi mulle vaikka ne kuinka ”tukee ja on hyväksi jaloille”

    Pitbull-give me everything on tän viikon biisi, ne tosiaan vaihtuu viikottain.

  • Hanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oi tommoset haluun!! 😀

    Joku taisi jo mainita Justin Timberlake – Sexyback. Toinen hyvä biisi treeniin on The Black Eyed Peas – Pump It.

  • Niina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Shinedown – Diamond Eyes

    Ihana bändi ja auttaa jaksamaan treenin läpi, vaikka kuin pahalt tuntuis!

    ”one push is all you need”

  • nasu86
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Loreen- Euphoria juuri tänään tuli treenattua kiertoharjoittelu tunnilla tämän tahtiin 🙂 niin hyvä fiilis biisi!!!

    olisi mahtia päästä treenamaan tuollaisilla huippu popoilla <3

  • Joni
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oi siisti palkinto!

    Ehdottomasti Lady Gaga – Edge of glory. Siitä tulee aina hyvä mieli vaikka kuinka ketuttais ja jaksaa painaa eteenpäin 😀

  • santra
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mun salitreenisuosikki on tällä hetkellä Kelly Clarkson, varsinkin What Doesn’t Kill You (Stronger)soi tiheesti. Jennifer Lopezkin toimii.

  • barcelona
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tällä hetkellä paras biisi on Black keysin Lonely boy ja tietysti perusmusiikkina Metallican koko tuotanto.

  • Lila
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tykkään tällä hetkellä radioissa paljon soineesta Titaniumista sekä Kornin Narcissistic cannibal-biisistä. Kuntopyörää polkiessa parasta on Pendulum! 🙂

  • primrose
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Michael Jackson: Unbreakable!

    Mahtava arvontakysymys! Mä olen tässä koonnut itselleni jo kuukauden ajan soittolistaa Naisten kympille ja testaillut sitä lenkeillä ja sitten siirrellyt kappaleiden järjestystä ja vaikka mitä 😀 Näistä vastauksista ehkä saa lisää biisejä soittolistalle, osa sieltä jo löytyykin!

  • sannamaija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Juostessa paras on tàllà hetkellà Pellen Juokse villi lapsi!

    Jos ei onnetar suosi, pitàà kai juosta kauppaan!

  • Miiiaa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Piti miettiä hetken aikaa, etten laita samija biisejä kuin yllä. Esimerkiksi ATB-9PM sopii vauhdikkaampaan menoon.

  • Nenna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Justin Timberlaken – Sexy Back on lempparini 😀 Tähän biisiin liittyy eräs hauska treenitarinakin, tosin taitaa olla parempi jättää se kertomatta tällä kertaa.. 😛

  • Käyttäjä644
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Itse kuuntelen tehobiisinäni treenatessani Christina Aquileran Fighter-biisiä. Toimii!!!! Tajuton taistelijatreenibuusti! (muuten olen kovin laiska)

  • mallak
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Coldplayn Life In Technicolor kasvattaa juoksijan jalkoihin siivet ja saa askeleen yhtä keveäksi kuin mielikin on!

  • Jonku
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    TÄllä hetkellä paras treeniä vauhdittava biisi on Jason Derulon Breathing. Kunnon bassot raikumaan ja Jason laulamaan niin jalka nousee kummasti! 🙂

  • Ann
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Paras treeni/lenkkibiisi on ehdottomasti Sentencedin Nepenthe! Ylipäätään vanha Sentenced toimii ihan mahtavasti treenin vauhdittajana, koska rytmi on just sopiva ja muutenkin ne biisit antaa sellaista sopivaa kiukkua. 😀

  • Tiia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tämä hetken paras treenibiisi on Netsky – Escape. Tarpeeksi pitkä ja ihan mielettömän menevä!

  • Taru
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mä poljen kiinteävälitteisellä polkupyörällä duunimatkaa jolla on käsittämättömiä, hirvittäviä pitkiä ylämäkiä. Niitä varten mulla on soittimessa aina tietyt biisit:

    The Qemists – Perfect High ja

    Skrillex – Kill Everybody. Chillailuun (alamäkirullailuun) Magnetic Man – Getting Nowhere. Ja töihin päästyä on takuuvarma euforinen hymy naamalla 🙂

  • Pirkko
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Reebok on tuttu merkki sieltä on aina löytynyt kaikkein parhaiten jalkaani natsaavat kengät mutta nuo nyt kuulostaa kyllä ihan taivaallisen hyviltä jos tuohon postaukseesi on uskominen :))

    Ai niin se biisihän tähän piti laittaa innostuin ihan liikaa sain siivet selkääni tekstiäsi lukiessani.

    No mut se biisi on : Lady Gaga – Edge of glory yksi monista.

  • rrrina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tällä hetkellä mun ihan lemppari ’lenkkibiisi’ on:

    Ingrosso & Alesso – Calling!

    Heti lenkin alussa pistän tän soimaa niin saan hyvän fiiliksen lenkille.. ja tietysti viimeiset minuutit tätä kuuntelen kuulokkeista täysillä ja vedän treenin kunnialla loppuun saaakka.

  • tannttu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Matt & Kim – Dont’t slow down 😀

    Se on niin piristävä ja sopiva nimikin!

  • Outi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tämän hetken oma lemppari on Pitbullin Shake Senora Remix, joss feataamassa on T-Pain, Sean Paul ja Ludacris 🙂

    Tykkään lattareista, ni tällä lähtee!

  • Nenna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mun juoksuun siivittävä biisi on niinkin perinteinen kuin Rockyn Eye of the tiger 😉 Heti nousee syke kattoon ja jalat haluaa juoksemaan.

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mun pitkäaikainen lemppari on ollut Kanye Westin Stronger, ja sen eri näköiset remixit! Saa tassut liikkeelle ja asenteen kohdilleen 😉

  • Meeru
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Outoa, mutta mulle sopivimmat sali/treenausbiisit on sellasia kappaleita, joita en normaalisti juuri kuuntele, eli raskaampaa rockia nopealla tempolla.

    Ja voi miten mielenkiintonen postaus, juuri itse aloittanut liikunnan tauon jälkeen ja uudet tossut hakusessa..Ehkä sitten juuri nuo…. 🙂

  • Elena
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mun the lenkkeilybiisi on valitettavasti Cheekin Jippikayjei vai mikähän sen nimi nyt on. 😀

  • JJ
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Paras treenibiisi on frederikin tartu tiukasti… nojoo ei nyt vaiskaan 🙂 Tämän hetken kovin treenibiisi löytyy top listan kärkipaikoilta Skrillex-Bangarang feat Sirah. Tällä pärähtää hyvin juoksu käyntiin.

  • Eini
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Vitsi jos näistä sais jonku Spotify-treenisoittolistan! Itse lisään uuden suosikkini: Skrillex, Scary monsters and nice sprites.

  • H
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kapasitettiyksikkö- Kaikki paremmin. Tajuttoman hyvä biisi varsinkin sateessa juostessa!

  • mzzzzz
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Finger Eleven-Paralyzer

    Ihan paras biisi joka joskus kauan sitten soi pumpissa ja antaa edelleen potkua treeniin!

  • Johanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Daddy Yankee – Lovumba. Tän biisin iloiset rytmit saa jalat liikkeelle takuuvarmasti! 🙂

  • kirpppu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tiger Armyn lähes kaikki biisit!

  • Maarette
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Five Finger Death Punchin biisit antaa hyvää vauhtia vaikkapa reippaalla lenkillä! 🙂

  • Enmanen
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Paras treenibiisi on mulle tällä hetkellä Queens of the Stone Agen Go with the Flow.

  • Ellenelle
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Paras on ehdottomasti A Little Less Conversation, Elvis ja vuoden 2002 remixinä 🙂

    Biisi saa aina hymyilemään, siis ihan aina.

  • hennah
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Juoksulenkin raivotsemppibiisinä toimii parhaiten Gossipin 8th Wonder.

  • Anna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kaikki jossa on kuunon rytmi, mutta sellainen että sanoista saa selvää.

  • Sanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Aina kun teen kovan intrevalli-treenin, laitan soimaan David Guetta – Memories, siiitä saa hyvän rytmin, ja jaksaa polkea 😉

  • Elviira
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kelly Clarksonin: What doesn`t kill you makes you stronger 🙂

    Siitä saa mukavasti energiaa treeniin!

  • eliza
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Flo Rida-Good Feeling , tästä vaan yksinkertaisesti tulee hyvä mieli ja voimaa parempaan suoritukseen 🙂

  • martsu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    tää on helppo! 😀 happoradio – ihmisenpyörä. vaikka vanha onki jo, mut ihan paras juoksubiisi!!

    ”puhu mitä puhut mut juoksemista älä lopeta..” 🙂 mikä tsemppais paremmin lenkillä?

  • Lotta
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Rammstein sopii tiukkaan salivääntöön, sen tahdissa rauta nousee rivakasti!

    Lenkille jotain vähän kevyempää, mutta vola niin suurelle, ettei puuskutus kuulu läpi. 😀

  • Sumu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Muistan, kun aloitin salilla jumppailun, ekassa pumpissa oli haukkarikappaleena Black Eyed Peasin Meet me halfway, toimii yhä! Juoksemassa kasarirokki kuten vaikkapa Foreigneria (enkä tarkoita niitä lällybiisejä) 😀

  • Karoliina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ma just uuden juoksulveyn kokosin, ja sinne eksyi aika paljon David Guettaa eri kokoonpanoilla… Esimerkiksi taman tahdissa askel nousee aika kivasti: David Guetta & Chris Willis Feat Fergie & LMFAO – Gettin Over You

  • maiiiii
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ymmärrän tasan mitä tarkoitat tualla kengän reunan kulmikkuudella ja nilkan muljahtamisella. Itsekin lentopalloa ja myös pesäpalloa pelaavana nilkat ovat aika kovilla.

    Ja sitten se biisi! The Veronicas-Untouched on ehdoton juostessa, mutta menee myös salilla tsemppibiisinä 🙂

  • IinaR
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Eilen kuunnellessani Cheekin uusinta levyä, löysin aika kovan ehdokkaan parhaaksi treenibiisiksi: Cheek – Ei oikotietä.

    En ole vielä käytännössä kerennyt testaamaan, mutta tuntuis että muhun ainakin tehoais 🙂

  • SiniS
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Siis vaikka en normaalisti kuuntele yhtään tän tyyppistä musiikkia (selityksen makua..), niin parasta treenimusaa on vaan ehdottomasti kaikki ysärihitit 😀 Esimerkkinä nyt esim. Gigi D’Agostino: L’amour Toujours.. ja tietenkin uudempana kaikki Cascada-tyyppiset.. Noloa mutta toimivaa.. 🙂

  • gem
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mamma Mia! The movie soundtrackiltä käy melkeen mikä biisi vain! Kaikista tulee kevyt ja aurinkoinen olo, on sitten kiva pomppia vaikka vettä tihuuttaisikin 😀

  • Sr
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ehdottomasti Tik-tak!!!!

  • Kukka
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Biisi voi olla mikä tahansa ”oldie” jossa kunnolla sykettä ja osaa itse sanat. Jostain syystä se, että tuntee biisin kunnolla antaa boostia treeniin. Varsinkin biisit joissa ”asennetta”:)

  • Riikka
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tää on tosi nolo, mutta treenin saa kyllä hyvin käyntiin Scooterin Faster, harder, scooterilla 😀

  • Heini
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    AC/DC:n THUNDERSTRUCK!!! ihan parasta. Treenikengät hakusessa, tällaisista en ollut vielä kuullutkaan, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta.

  • Sisu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Loistava uusi trancebiisi: Orjan Nilsen – Amsterdam

  • Muunica
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Vanha kunnon yläasteen vatsalihaskidutusbiisi Eye of the Tiger! Tätä biisiä kuunnellessa tulee sellanen viha ja uho päälle, että painavimmatkin painot nousee ja jalka jaksaa vielä vipattaa aerobisella tunnilla. Ugh! Rocky rocks!

  • Minna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Itse tykkään vähän vanhemmista biiseistä esim. Cuture Beat – Rythm is a dancer on hyvä 🙂

  • Mariska
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Faithless ja Madonna! =)

  • janikahaha
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mulla toimii treenissä -eli zumbassa- parhaiten Shakiran waka waka!

  • VSL
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Jostain syystä Apulannan biisit toimii mulle! Esim. Reunalla 🙂

  • eppe
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Niin se vaan on, etta Stam1nan Kadonneet kolme sanaa on treenaillessa voittamaton. ”Vihaan sinua ihminen jne.” Potkii sopivasti persuksille.

  • Emlia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Jos ja kun menee oikein kunnolla päästämään höyryjä salille niin silloin tulee luureista Rammsteinia, biisillä ei niin väliä. Du Hast toimii siinä missä muutkin. Hyvä treeni on taattu!

  • Parakeet
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tällä hetkellä yksi päässä soivista hyvistä kävelybiiseistä on David Guetta – Titanium (feat. Sia).

  • Tanja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Motörhead: Ace of Spades!

  • hedonya
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Lähden nyt täysin old school- linjalle, mutta oma suosikki treenibiisini on Eye of the Tiger.

  • MiMi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Signmarkin kaikki kappaleet on innostavia ja hyvä rytmisiä esimerkiksi kuntosalitreeniin. Juoksiessa ainakin itse tykkään kuunnella suomalaista poppia, esim. chisua.

  • Katri
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Maanantaina kävin kevään ekalla kunnon lenkillä ja musiikkina toimi Stam1nan uusi albumi Nocebo. Hyvin kulki, tykkään ite vähän raskaammasta treenimusasta 🙂

  • piitu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Monkey Boyn Cityboy

  • Satu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mä tykkään juosta 69Eyesin kanssa;)

  • Samira
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Pittbullin International love on ollut itselläni aika kovassa kuuntelussa lenkillä. Toimii 🙂

  • Taija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Chemical Brothers – Galvanize

  • n
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Lily Allenin Fuck you toimii – ärsytys ja omituinen positiivisuus yhdistyvät, aivan kuten urheilussakin.

  • Maissi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Prodigyn No Good (Start to dance) ja Voodoo People (Pendulum remix) – ja juoksu kulkee!

  • Katriina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Biisillä ei ole niin kauheasti väliä kunhan siitä löytyy oikea ja kunnon rytmi. Latinalaisesta-Amerikasta tulee paljon hyvää 🙂

  • GMX
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mad Juana: Bury me standing

  • K
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Soittolistalla on paljon erilaisia biisejä, mutta nyt on iskenyt Tiësto & Wolfgang Gartner – We Own The Night ft. Luciana. Aivan mahti biisi treenaukseen 🙂

  • käyttäjä-3048
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hämmentävää kyllä, mutta lenkillä toimii hyvin suomalainen vähän hitaammanpuoleinen musiikki, kuten esim. Jukka Poika, Topi Sorsakoski (tästä tulee niin mieleen lapsuuden kesät….). Juoksukuntoni ei vielä ole kovin hyvä ja vauhti tuppaa helposti nousemaan ihan liian lujaksi, joten edellä mainitut artistit hidastavat nopeuteni juuri sopivaan etanavauhtiin ;).

  • aila
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    kävelylenkillä toimii ainakin Himin tuotanto, salille raskaampaa rokkia, rammstein on hyvä, samoin system of a down 🙂 ei mitään kotimaista kaihoiskelmää ainakaan, sillä askel alkaa laahaamaan ja painot ei nouse ;))

  • LadyW
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tom Jones Sexbomb

  • Sanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Itselläni on ollut monta vuotta juoksubiisilistalla M.I.A:n Kala-albumi, hyvä tempo juoksemiseen! 🙂

  • JaaPa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Pakko osallistua tähänkin, vaikka tuskinpa onni potkaisee kahdesti 😀

    Olisin kunnollisten treenikenkien tarpeessa ihan ehdottomasti. Ja hyvä kuulla näistä positiivista kokemusta, koska pitää ostaa itselle uudet lenkkeily- sekä salikengät.

    Mutta ihan parasta treenimusiikkia..

    Mulla on ollut usein rammsteinia, toimii sekä salilla että mun mielestä myös lenkillä.

    Musiikissa pitää olla voimaa, jotta sen tahtiin tulee tehtyä ja liikuttua.

  • Emmi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Itse rakastan latinorytmejä, joten sanon tähän että Ricky Martin – Livin’ La Vida Loca ! Voi että, tätä kirjoittaessa tuli taas järkyttävä himo päästä tanssahtelemaan/aerobiccaamaan. Mitä joustavammat kengät, sen parempi, joten noi sais varmasti rakkautta tältä neidiltä ! 😀

  • Aino K.
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mun ehdoton klassikkotsemppibiisi on Daft Punkin Harder Better Faster Stronger, nimestäkin ehkä voi jo päätellä, että kyllä auttaa tsemppaamaan lenkillä vielä vähän enemmän! 🙂

  • Sofia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Monta vuotta vanha suosikkibiisi on Vinyl Shakerz – one night in bangkok. Suosittelen! 🙂

  • Sitruunasalmiakki
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tällä hetkellä ehdottomasti David Guetta feat. Sia ja biisi Titanium!

  • Nipsuu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Pinkin kaikki menevämmät biisit :).

  • Puuskitsa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kaikki raskas musiikki on etenkin pitkille rääkkilenkeille parasta. Sitä löytää kummasti sisua jaksaa vielä muutama askel kun korvissa huutaa Korn 🙂

  • tiia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    The Features – From now on, huippu reippailu ja mielialankohotusbiisi!

  • Laura
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oma ykkösjuoksubiisini on Villa Nahin Running on. Need I say no more 😀

  • L
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Justin Timberlaken biisit, esim Sexy back 🙂 Mukava tempo ja sanat tsemppaa treenissä 😉

  • Pamela
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Nickelback: Burn it to the ground!

  • Pau
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ehdottomasti Nero – Guilt. Räjähtävää voimaa!

  • Anna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tyyne ja Martta – Jenkkakahvat

    Saa ainakin itseni spinningissä polkemaan ihan hullun tavalla 😀

  • mirmi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    ATB: ecstasy

    Siinä on sellanen alkutreenien biisi millä saa itsensä vauhtiin ja fiiliksiin 🙂

  • Erika
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Linkin Park- Breaking the habit juoksumatolla ja Rihanna- We found love tanssissa:)

  • Q
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Bob sinclar-Rock this party aineski

    !

  • Aednat
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ainakin omilla pyörälenkeillä on toiminut hyvin Blind Guardian – Mirror Mirror, joka tosin toimii aina ja kaikissa tilanteissa 🙂

  • Raijis
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    No mun treenit koostuu ulkoilusta ja zumbasta ja tykkään kyllä niistä lambadoista, mutta ulkona en ikinä haluu muuta musiikkia kuin linnunlaulun 🙂 Mutta noi tossut tahtoisin

  • Margit
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    The Rolling Stones: Paint It Black

  • Marjukka
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Talking heads on parasta, siinä se rytmi osuu jotenkin sopivasti treenaamiseen.

  • Nilkkuri
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Korn voisi toimia lenkkipolulla aika hyvin!

  • Manuu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Redrama – I don’t know what to tell you

    Se saa vaan aina hyvälle tuulelle! 🙂

  • Chenille
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oma suosikini on hieman rankempaa linjaa nimittäin Bullet for my Valentine ja Hand of Blood. Ihan paras juoksubiisi kun joissakin kohdissa oikeen fiiliksissä lisää vauhtia kunnolla.

  • Dina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Breathe Carolinan Blackout tsemppaa mua tällä hetkellä parhaiten. 🙂

  • nanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sopiva sekoitus menevää ja himmailevaa väliltä Kari Tapio-Metallica :D, Kaija Koo, Gun’s and Roses, Chisu, Juice Leskinen, Adele, Billy Idol…

  • Reetta
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tämän hetken biiseistä parhaiten toimii Titanium ja vanhoista Gagan Just Dance. Aurinkoista keskiviikkoa! 🙂

  • Iidas
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mun mielestä treenailuun sopii melkein kaikki menevämpi musiikki, itse tosin lenkkeillessä kuuntelen ihan mitä vaan (eli myös slovareita). Omia suosikkejani ovat ehkä kuitenkin Chisu, PMMP ja Maija Vilkkumaa. Naisenergiaa! Ja vielä villinä korttina I like to move it move it – biisi! 8DD

  • Serafiia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Erilaiset zumbabiisit laittavat ehdottomasti jalat vipattamaan ja fiilikset nousemaan 🙂 Esim. Pitbullin biisit 🙂

  • Silja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Florence & The Machine – Dog Days Are Over tai Quuen – Don`t Stop Me Now… Rajumpaan treeniin sopii hyvin Soilwork – As We Speak tai Mastodon – The Last Baron

  • Keysha
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hyvä treenibiisi on kunnon ysäriä eli Scooter – Fire.

  • Terttu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Heippa!

    Mielestäni yksi parhaista vauhtibiiseistä on Guano Apesin Open your eyes! Kunnon tykitystä ja fiilistä!

  • laureli
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Uusimmat hitit ovat ainakin itselleni kuuminta hottia myös treenaillessa. Eli tällä hetkellä esim. Rihannan we found love. Ei oo vieläkää kulunu vaikka jumppatossuja on sen tahtii kulutettuki! ;D

  • Vendela
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    En juurikaan harrasta musiikkia liikunnan aikana, mutta täytyy mennä klassikkoon: Eye of the Tiger!

  • hessu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kelpais noi pinkit juoksukengät! 😀 En kuuntele lenkillä musiikkia, mutta jos kuuntelisin niin varmaankin jotain Rihannaa 🙂 Rihanna – Cry

  • neitiR
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    David Guetan Titanium! Ei vitsit tää tuli niin oikeeseen aikaan tää arvonta, alotin salilla käymisen just viikko sitte ja vaan kengät puuttuu!

  • veerra
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mun lemppari treenibiisi on tällä hetkellä jotain Mötley Cruelta tai sitten Panteran Walk ja liveversio! Aijai, kun keskittyy vaan noihin biiseihin, niin kyl tulee töppöseen lenkillä vauhtia ihan huomaamatta 😀

  • getpalmd
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Zwicker – Oddity 🙂

  • Riikka
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tällä hetkellä lempitreenausbiisi on Apulannan Zombeja. Soveltuu loistavasti pieneen spurtteihin niin juostessa kuin pyöräillessäkin 🙂

  • Kati
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mä oon tosi huono näissä biisien valinnoissa, mut ekana treenibiisinä tuli mieleen Eric Prydzin Call on me. 😀

  • HappyEnd
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mulla paras setti syntyy kun yhdistelee vähän kaikenlaista musiikkia, mutta kyllä väsymyksen hetkellä ehkä parhaiten lisäpuhtia antaa Van Halenin Jump 🙂

  • Jnn
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ehdottomasti Duck Sauce – Barbra Streisand. Sopivan menevä rytmi 😀

  • PS
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mun nilkat kiinnostui näistä popoista… Treenatessa vois tsempata Linkin Parkin ”Bleed It Out”-biisillä.

  • Janna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    AC/DC:n Thunderstruck on ehdoton, saa kunnon raivon/meiningin tekemiseen 🙂

  • -m-
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    …parasta on ku soittolistalta paukahtaa tehosekottimen syön sipsejä -biisi:)

  • nirppu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Rockystakin tuttu Survivor: Eye Of the Tiger.

    Klassikko! Jo lähtee treenit käyntiin 😀

  • ninni
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Pmmp on hyvä lenkkeillessä

  • Jenny
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Cascada evacuate the dancefloor toimi eilen spinningissä!

  • hanska
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    parhaita lenkkeilybiisejä on sopivalla biitillä varustetut biisit. itse tykkään vähän stydimmästä metallista, mun kenkiä liikuttelee esim. 36 crazyfistsin blessed are the saints joka ei ole liian vauhdikas että tulisi juostua liian lujaa!

    ja munkin nilkat vois kyllä tykätä näistä kengistä, nivelsiteet on joo mutta ei niistä mitään hyötyä ole enää ollut hetkeen 😛

  • Aikku10
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tanssia paljaalla navalla-biisi, en tiedä kuka esittää mutta aivan mahtava.

  • HennaH
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Coco Jamboo, sen rytmissä ajelen fillarilla tai rullaluistelen kaikkein nopeiten.

  • Hensu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mulla toimii juostessa The Chemical Brothersien ´Hey Boy Hey Girl´. Siinä on sopiva energiaa antava tempo 🙂

  • Peppinen
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Lady Gagaa kuuntelen aina kun urheilen, usein juoksen.

  • tähtönen
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sasha Lopez & Andrea D feat Broono – All my People ihan huippu juoksukipale! 🙂

  • Iitu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Heti ensimmäisenä mieleen pompsahti The Prodigyn ”Firestarter”.

  • Pulla
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kengät kuulostavat mahtavilta! Ja yksi treeniä mahtavasti rytmittävä biisi on Don Johnson Big Bandin ”Road”.

  • sarr
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hyvä fiilistä nostattava biisi vois olla pitbullin rain over me. Ja nuo kengät olis kyllä ihanat! 🙂

  • Mari
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Apua, mulla on tallessa todella monta todella hyvää treenibiisiä, jotka kelpaavat eri treeneihin! 🙂

    Mutta koska en vihaa suomalaisia ja suomalaiset on pop, niin tuen kotimaatani ja vastaan biisiksi Darude – My Game, koska sanojen mukaan ”I wanna go, I wanna do,

    I don’t wanna wait” 😉 Tällä biisillä et todellakaan häviä peliäsi(=treeniäsi)!

  • AanaMari
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ne-yo – Closer; mukavaa, lepposaa meininkiä

  • Salla
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Aivan tykkibiisi on Queenin Don’t stop me now. Se biisi kuuluu laittaa soimaan kevyen alkulämmittelyn jälkeen soimaan, juuri silloin kuin pinkaisee kunnon juoksuun.

    Mä haaaaluuuun tuollaiset keltaiset popot!! Ne on ihanat!

  • lispet
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oioioi… voi kun mää voittasin, nuo olis mun penikkatautikintuille juuri passelit, kun nämä jäykkääkin jäykemmät nilkat tarvii löysät ja letkeät kengät. Niin söpötkin ovat!!

    Mutta ehdoton suosikki jo vuosien takaa ja varsinkin salille tai muuhun rankkaan äheltämiseen (vaikka pyörän päällä tiukkaan ylämäkeen) sopiva biisi on Leila K:n Murderer 🙂 Ai että tulee lisää potkua hommaan.

  • Sari K.
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Vähän vanhempi biisi. Sillon kun tää aikanaan tuli pinnalle niin kyllä laitto lantioon liikettä. Sonique – It Feels so Good

  • sannu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Haa, ihan paras salibiisi on LMFAO- Sexy and I know it! Löysät saa kyytiä ku päässä takoo joka toistolla ”mustakin tulee seksikäs!”

  • Ramona
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Bruno Mars Lazy Song!

    Vaikka nimi onkin jotenkin epäsopiva treenailen itse tuon tahdissa. Tulee sellanen keveä leijaileva fiilis ja voin kuvitella, että makoilen sohvalla itse Bruno Marsin kanssa vaikka olen oikeasti hikipäissäni polkemassa kuntopyörää. Käänteispsykologiaa!!

  • Tarja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Lauri Tähkä & Elonkerjuun koko tuotanto 🙂 Noiden tahdissa on tullut itsellä tepasteltua erinäisiä kilometrejä. Jostain pitäisi kaivaa taas energia liikkumiseen. Laiskuus on talven mittaan ottanut täysin vallan, enkä ole tehnyt oikein mitään. Itse asiassa tarvitsisin uudet tossut, kun kaikki entiset kengät, lenkkarit mukaan lukien, ovat käyneet pieniksi (kukaan ei kertonut, että lasten saaminen leventää näin paljon myös jalkoja). Talvikenkävarasto on nyt uusittu, mutta kevät/kesä/syyskenkävarasto odottaa vielä täydentämistä… Nuo tossut näyttävät ja kuulostavat todella herkullisilta! Yhdet Reebokit olen kuluttanut kirjaimellisesti puhki jossain vaiheessa, olivat niin lempparit!

  • aurora
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Juoksukengät! Olen juuri aloittanut juoksemisen pitkän tauon jälkeen ja tämä olisi omiaan lisäämään motivaatiota. Nannaa (sekä juokseminen että nuo kengät).

    Ja se vauhditusbiisi! EMINEM- Cinderella Man

  • J-J
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Apulannan Zombeja! 🙂

  • Saara
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tää postaus muistutti taas mua että pitäs tehdä erillinen juoksubiisi-lista! Saisi parhaista parhaat, eikä tarvis aina skippailla niitä hitaampia biisejä sieltä välistä kun kuuntelee koko levyllistä.

    Ääh, niin se biisi. Sanotaanko että juoksuun Garbage – Run Baby Run. Sekä lähes kaikki Pinkin vauhdikkaammat biisit. Niissä on paljon sellasta vähän vihasta angstienergiaa, saa hyviä intervalleja. Don Johnson Big Bandilläkin on monia hyviä biisejä, erityisesti Records Are Forever-levyllä.

  • Marjut
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Turmion kätilöt: verta ja lihaa.

  • S
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Yleensä tulee kuunneltua rauhallista musaa lenkeillä, niin pysyy tahti sopivana ja jaksaa pidempään. Kovempaan rääkkiin lemppari on tällä hetkellä David Guettan ja Nicki Minajin Turn Me On – mahtavuutta! Siinä voi sitte treenata askelkyykkyjä Nickin superb ass mielessä ;D

  • Duck
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Huisit kengät! 🙂

    Reeni sujuu parhaiten kun korvissa soi Sean Paulin She doesn’t mind!

  • Maija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Jos yksi biisi pitää valita, niin se on Madonnan biisi Everybody ja siitä remix!

  • Reeta
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Paras lenkkibiisi on tällä hetkellä Nopsajalka-Villiks 🙂

  • minttufifi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kat Deluna: Drop it low! Yleensä en edes tykkää hirveästi tuon tyylisestä musiikista, mutta salilla tuo on aivan superia 😀

  • Elpsii
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kaikki nopeat kappaleet mutta yksi lemppareista on kyllä adelen rumour has it remix 🙂

  • Kaista
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kotiteollisuus: Viittä vaille vainaa. Olen usein juoksulenkillä kuunnellut läpi Kotiteollisuuden Helvetistä Itään -levyn, joka sopii hitaalle askelrytmilleni, ja toi Viittä vaille vainaa tulee sellaisena paahtona juuri siinä vaiheessa kun alkaa olla vähän väsähtänyt ja kaipaa lisäboostia ettei vaihtaisi kävelyksi ja maleksisi suoraan kotiin.

  • ainoboy
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Jos suuntana on juoksulenkki, ehdottomasti Kiss – I was made for loving u baby. Ylipäätään kaikki rock-musiikki saa mut syttymään ja nostamaan rautaa!

  • Ence
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Läääääääh, mä haluun noi pinkkinä! Tai siis ihan mikä vaan väri kelpaisi, mutta pinkit ois niiiiiiiin läääh.

    Mut joo mä kuuntelen treenimusana niin laidasta laitaan. Lady Gaga toimii, mut niin toimii Raised Fistikin. Koita RF:n Friends&Traitorsii!

  • käyttäjä-4314
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Lenkillä toimii Silicon Teens! Hassua, hirmu hyväntuulista cover-syntsapoppia vanhoista rokkibiiseistä. Esimerkiksi ”Memphis Tennessee” rytmittää askeleita hölkätessä mukavasti!

  • Inga
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Before the Dawn: Deadsong

  • hheidi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    The Soundsin Living in America. Ja venyttelyyn tai muuten vaan rentoutukseen Origenin Dance of the clouds.

  • Sanni
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Jaa’a. Spotifystä joku reenilevy 😀

  • Jenni
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Nicki Minaj – Starships 🙂

  • JenniMaria
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Prodigyn Smack my bitch up

  • emminkäinen
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Taisi olla jossain Les Millsin jumpassa, Lady Gagan On the edge of glory, joku dance mix varmaan, siihen koukutuin, vaikka leidin tuotannosta normaalisti sen kummemmin välitäkään 🙂

  • Miisa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Paras treenin vauhdittaja on ehdottomasti Mötley Crüe: Kickstart My Heart.

  • Pirre
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mäkin oon kuukauden verran vasta käynyt salilla ja vanhoilla lenkkareilla meen 🙂 veikeen näköset tossut nuo! Helmi treeni kipale on: David Guetta ft. Sia- Titanium!!!

  • Miija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ja oikea vastaushan on Queens of the Stone Age -yhtyeen kappale Sick sick sick.

  • Marle27
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ehdottomasti paras ja tsemppaavin on Eye of the tiger, niin Rocky

  • Elina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Pantera: Cowboys from hell. Toimii niin lenkillä kuin salillakin!

  • habi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    apua, vain yksi biisi! 😀 the sounds – painted by numbers saa juoksulenkillä heti vauhdin nousemaan 🙂

  • aino
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mä niin tarttisin ja haluisin tommoset kengät! O_o

    Mä tykkään juostessa kuunnella samanlaista musiikkia ku baareis ja yökerhois yleensä soitetaa, semmosta tanssittavaa rytmikästä musiikkia, mitä muuten en kuuntele koskaan.

    Voisin listata ihan muutamia mun soittimesta:

    Usher-more

    The sounds-living in america

    Safri duo-all the people in the world

    Inna-deja vu

    Usher- dj got us falling in love

    Pittbull-Shut it down

    Jennifer lopez-papi

    Pendulum-the island

    David guetta-sexy bitch

    kesha-we are who we are

    sia-clap your hand

    inna-hot

    Britney Spears- If you seek amy

    Flo rida-right round

    Muutenki David Guetta, Inna ja Flo rida on tekee musta parhainta juoksumusiikkia. :))

  • ulle
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Juoksuun: Skunk Anansie: Twisted (Everyday hurts)

    Muuhun: Chase & Status: No Problem

    .. ja kyllä lähtee!

  • Otsakiehkura
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Juha wat Vainion Käyn ahon laitaa minä ilman paitaa…..näin kesän kynnyksellä.

    Unelma tossut:)

  • fantti
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ui mitkä kengät, kelpais meikäläiselle 🙂

    Paras treenibiisi on usherin more, varsinkin bodycombat 50:n miksaus kyseisestä kipaleesta.

  • GoneWithTheNails/Mirka
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Minulla ei ole tarjota mitää biisiä kun en kuuntele salilla mitään.Mutta jos kuuntelisin olisi soittolistalla varmaan tulevaa kesää ja kesäkuntoa ajatellen kesäisiä biisejä. Musiikkimakuni ei ole kauhea rajoittunut, mutta räppi ei ehkä iske 🙂 Popedasta Lady Gagaan.

  • Anna P.
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Eye of the tiger totta kai!

  • Snout
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Minun lemppari treenibiisi on David Guettan Titanium. Se sopii niin moneen urheiluun. Salitreeneihin, pyöräilyy, juoksuun yms. Siinä on reippaampia kohtia ja rauhallisempia. Saa mukavaa kannustusta treenaamiseen.

  • hanniina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tän päivän lemppari Kelly Clarkson – Stronger (What Doesn’t Kill You) . Sitä pitää ajatella, kun ei meinaa rauta enää nousta:D

  • Aileen
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    APUA! ihanat! multa puuttuu just tollaset treenikengät ja vähintään nyt pitäisi aloittaa tuo kuntoilu että olisi edes jossakin kesäkunnossa, siksi nuo olisivat täydelliset!

    Suosikki treenibiisejä mielestäni ovat Beyoncen ”Run The World”, Katy Perryn ”Firework”, Marina and The Diamondsin ”Primadonna ja Oh No! sekä Gravitonasin ”Call Your Name”. Näissä biiseissä on just sopiva rytmi treenaamiseen ja ne innostaa 🙂

  • Johanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kissin I was made for loving u baby

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Heh, melkoinen Suomi-lisä noissa kengissä. Täällä jenkkilän päässä nuo samaiset Reebokit maksavat euroiksi käännettynä seitsemänkymppiä. Reilu meininki.

    Onneksi meikäläisen urheilulajissa uinnissa ei tarvitse kenkiä (tänään taas rehkimään kaksi ja puoli kilometriä altaaseen). Päässä soi silloin yleensä jotain agressiivista, kuten A perfect Circlen ”the Pet”.

  • sarita
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Bon Jovin Its my life

  • Eve
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Meikäläisen ehdoton suosikki on Vinyl Shakerz’n ”One night in Bangkok”, tais soida aina Core-tunnilla – väsymys hävis aina ku tää biisi lähti!

  • Katja Aho
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Rockyn tunnari (Eye of tiger) Siitä tulee heti fiilis lähtä juokseen portaita.

  • lvh
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ainakin siivouksen vauhdittamiseen toimii humppa suoraan 80-luvulta, eli Bonnie Tylerin Holding Out for a Hero, toimisiko myös treenibiisinä:)

  • Teija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kun treenaan salilla vatsalihaksia ipodista kuuluu lähes aina Sixx:am

    ”This Is Gonna Hurt”. Ja tämän biisin valintaan on toki hyvä syy 😉

  • Karo L.
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Iron Maidenin Trooper toimii ainakin juostessa 🙂

  • Kaloriina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Itse vannon vanhojen biisien nimeen Beatlesien Yesterday venyttelyyn ja Abbaa (vaikkapa Dancing Queen) rivakampaan menoon.

  • loviisa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    cobra starshipin you make me feel! 🙂

  • Tättärää
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mokoman Lujaa Tekoa 😉

  • Lara
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Rihannan Only Girl 😉

  • Ella.
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Henkilökohtaisesti hitein hikibiisi on Flashdancesta tuttu Maniac.

  • Virve
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ehdottomasti yks parhaista reenibiiseistä on Nickelbackin Burn It To The Ground.

  • Sanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Bullet For My Valentine – The Last Fight

    Aivan ehdoton ykkänen tällä hetkellä. Tällä hetkellä, kun olen viimeisilläni raskaana olen varautunut ottamaan biisin synnärillekkin ja luukuttaan sitä repeattina 😀

    Oikeesti tarvin nuo treeni kengät että pääsen taas omiin mittoihini. Niin hyviltä ne kuulosti 😉

  • es
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    srillexin nämä pari hittiä elikkä kill everybody(sopii hyvin tappotreeniin;D) sekä scary monsters and nice sprites on aika jees !

  • Jennnii
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Pitbull – International Love ft. Chris Brown ! jotenki juoksuaskel ton biisin tahtii on nii kevyt;D

  • MerjaUK
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ehdottomasti Plain White T’s Rythmn of Love

  • ellikki
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ulkona kuuluvat linnun laulut ja metsien humina <3!

  • Kaisu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Three Days Gracen Break, Volbeatien Fallen ja erinnäisen Rammsteinin biisit toimii ainakin pumpissa mainosti.

  • mursu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Caribou – Odessa. Tässä biisissä on tosi hyvä ja puuduttava taustajumputus, minkä avulla jaksaa tsempata biisin loppuun asti 😉

  • unikko-liisa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Flashdancen tunnaribiisi

    😀

  • Kikkakoo
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Huh, tämä täti ei tunnista 90% näistä biiseistä, joita täällä suositaan:) Itse sanoisin vaikka että ihan vaan kanssatreenajien ähkintä ja karjunta. En tarvitse siin musiikkia välttämättä. Tosin en mene stereoitakaan moukaroimaan, jos ne nyt sattuvat salilla päällä olemaan.

  • Sari
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Adelen Someone like you – se on ollut LesMillsin BodyBalance-tunnilla vatsalihasliikkeen tunnuskappale, ja aina, kun kuulen sen radiosta, alkaa vatsanpohjassa kipristellä ihan itsekseen…

  • Iineri
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Anna Puun Riko minut vie kivasti lenkkiä eteenpäin.

  • Susanne
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    En kai ole tylsä, jos ehdotan äänikirjaa… 🙂

  • meah
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    no siis, vaikka metallican st. anger ei ehkä maailman parhaita levyjä ole, mutta lenkkeilyyn se juuri sopiva kun on sama tempo koko levyn ajan ja tarpeeks vihasta 🙂

  • Annaleena
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Juoksulenkille en tähän aikaan vuodesta kaipaa mitään musiikkia. Luonnossa on niin paljon linnunlaulua että niiden voimalla mennään 🙂

  • venla
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ehdottomasti Dj Bobo- Somebody dance with me

  • Sini
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Juuri nyt paras vauhdittaja on David Guettan & Sian ”Titanium”. Sitä täytyy uskoa olevansa, kun rutistaa niitä viimeisiä.

  • Tallis
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kyllä siinä vaiheessa, kun ei meinaa jaksaa enää mitään, niin parhaana kirittäjänä toimii Rammsteinin Du hast ja sitten muuten esim. lenkillä Examplen Changed the way you kiss me rytmittää mukavasti menoa.

  • annapurre
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    den svenska björnstammen: dansmusik

    voi video mä haluun kengät!!

  • Minna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Apulanta on jees, ja uusi Zombeja-biisi on tän hetkinen lemppari!

  • Essi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tykkään urheillessa kuunnella jotakin kunnon tyttöenergia musiikkia esim. Rihannaa tai Madonnaa. Myös kappaleet, joista tulee joku ärsyttävä ihminen mieleen saa kummasti jaksamaan varsinkin nyrkkeily tunneilla 😀

    Rihannan Where Have You Been on tällä hetkellä yksi suosikki.

  • esprit
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Musen Time is running out saa juoksemaan kovemmin lenkillä.

  • ludisia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Justin Timberlake 😀 Toki hitaat biisit skipaten.

  • Paula
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Lady Gagan tahtiin on Kiva kuntoilujammata!

  • laura
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Paras treenibiisi on ehdottomasti Kaija Koon Antaa olla! Sen tahtiin on etenkin kiva pyöräillä.

  • Liisa K
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kyllä se on Ruudolfin Bodausanthemi. Sen kun kuuntelee ni tulee hyvälle fiilikselle ja haluu vaan nostaa rautaa, riehua tai juosta 🙂 Ja hei noi kengät olis superit!

  • pie
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mr. Scruffin biisissä nimeltä Sweetsmoke on erinomaisen menevä poljento ja reipas fiilis! Siksipä kuuntelen sitä varsinkin lenkillä. Biisin musiikkivideo on myös yksi parhaista jonka tiedän, vaikka sitä on tietenkin lenkillä vähän vaikea tuijotella 😀

  • Iida
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Lady Gaga on uponnu aika hyvin viime aikoina.

  • Hanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oon varmaan aika kumma tyyppi, koska en kuuntele treenatessa salilla tai lenkillä mitään. Minusta on ihanaa keskittyä tiukkaan tekemiseen ja liikkeiden tekniikkaan omaan tempoon. Ulkona lenkillä koetan tuulettaa ja tyhjentää päätä sekä tillistellä maisemia (ja vilkuilla sykemittaria). Vapauttavaa! Tässä taustalla vaikuttaa varmaan se, että kun ohjasin paljon jumppia, tuntui joskus ruokakaupassakin, että piti liikkua taustalla soivan musan tahtiin ja laskin automaattisesti ykkösen aina kun lähdin taas liikkeelle seuraavalle hyllylle 😀

  • Karo
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Jos tarvitsee tempoa niin Safri duon Played-A-Live (The Bongo Song).

  • Zjanaina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mää nii tarvisin tämmöset!!!! 🙂

  • Pam
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oma lemppari taitaa tällä hetkellä olla vähän vanhempi mutta menevä The Black Eyed Peasin Boom Boom Pow! 🙂

  • arjamaaria
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    kyllä se on Antiloopia. Opiskeluaikana harrastin kuntonyrkkeilyä ja kotona harjoittelin aina Antiloopin tahtiin.

  • Zjanaina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ja niitä treenibiisejä… Itse tykkään kuunnella jotain rokimpaa ja usein vieläpä jotain vanhempaa tuotantoa, niin että niihin biiseihin kuuluu jo paljon muistoja ja treenit sujuu hujauksessa ku samalla aikamatkailee mielessään.. 🙂 Soittolistojen uumenista jotain vanhaa ja tahdikasta, ni kyllä jaksaa reenailla! 🙂

  • Marko
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tietenkin AC/DC Thunderstruck 🙂

  • szanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Varsinkin pinkomiseen pitkäaikainen suosikkini on ”Never Hear Surf Music Again”, 127 Hours -leffan soundtrackilta. Nopeampaan tempoon taas toimii Ska-P 😛

  • AnnaK
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Juoksuun suosikkini on Sugarbabesien Overload. Sopivan nopea biitti. Itseasiassa olen huomannut, että esim. Jenni Vartiainen rauhallisine biiseineen sopii hyvin juoksulenkille. Ei tule juostua liian kovaa!

  • Aannaa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Vanhassa vara parempi:Prodigyn Breathe ja Smack my bitch up:)

  • Jenni
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tykkään Pendulumin ja In Flamesin Self vs. self 🙂

  • Mari
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihana arvonta! Mulla alkaa jo popot olemaan elämänsä ehtoopuolella, tää sopis just nappiin 😀

    Pendulumin Witchcraft on ihan huippu! Alussa rauhaa mutta sitten hirveetä tykitystä! Jos taas pitää kotimaisemmasta menosta, ei parempaa valintaa ole kuin Antti Tuisku – Sekaisin 🙂 Tulee kivan nostalgisen vibat samalla 😉

  • okii
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    The Vaccinesin If you wanna on lenkkeillessä erityisesti loistava! Rytmittää askeleet mahtavasti! JES!

  • anni
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Haddaway: What is Love 🙂

  • minnis
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Juoksulenkillä energiaa antaa Queenin Don’t stop me now!

  • miira
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mulla on treenisoittolistalla säilynyt vuodesta toiseen 2000-alun helmi ATB:n 9 PM (Till I Come). Johtuu varmaan siitä, että sen kuullessani visualisoin itseni timminä kaksikymppisenä ja taas juoksu maistuu 🙂

  • Mariia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mulle lenkkeilyyn paras kaveri on Mulanin I’ll Make a Man Out of You. Saa samalla hyvälle tuulelle 😉

  • Eeru
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    David Guettan ja Snoopin collaboraatioa: Sweat. Yleensä jo salille menossa hyräilen että *I just wanna make u sweat!”

  • Vilma
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Työmatkapyöräilyn ylämäkibiisiksi on omalla kohdallani valikoitunut Justin Timberlaken Sexyback. Ei kuulu todellakaan normaalin musiikkimakuni piiriin, mutta treeni- ja pyöräilymusaa ei lasketa. 🙂

  • Kettu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Eri vaiheisiin treeniä tarvitaan tietysti erilaisia biisejä! Mutta siihen fiilikseen kun ”ei enää vaan jaksa”, pärähtää soittolistalta Oz<y Osbourne – Let it die

  • Annii
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    LMFAO-Sorry For Party Rocking ja tietenkin legendaarinen Rocky Training.

    Minäkään en kuuntele normaalista tuollaista musiikkia, mutta treenatessa on ihan eri juttu.

    Voin kertoa, että jää kivet väleihin. Itselläni on saman tapaiset Adidaksen tossut.

  • Anu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Moro! Justin Timberlake, Sexyback

  • olivia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Levels, Avicii

  • lena
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Jason Derulo-Breathing

  • sepi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Eye of the tiger

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Heippa! Tällä hetkellä paras treenibiisi on Keshan Take it off. Tässä tahdissa on varsinkin kiva tehdä vatsalihaksia. 😉

  • tarkku
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Rihanna ja Madonna on hyvää ja innostavaa treenimusiikkia. Esim. Rihannan Only Girl 🙂

  • Teiza
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Olen itsekin aloittanut saliharrastuksen tässä reilu kuukausi sitten ja ainakin Scooterin Fire saa muhun vauhtia. Vanha mutta toimii 🙂

  • käyttäjä-10548
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Rage against the machine: Bulls on parade sekä Queen: Another One Bites the Dust

  • tiiu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Disturbed: Down With the Sickness

  • Johanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hehe, se biisivalintahan riippuu siitä mitä ollaan harrastamassa!

    Juoksulenkeillä yksi parhaista on Nickelbackin Something in your mouth.

    Salilla taas Turmion Kätilöiden Eläköön! tai Tirehtööri rytmittää kivasti toistoja.

  • Anneli
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kyllä se on ainakin reippaalla vk-lenkillä ysärilegenda Alice Deejayn Better Off Alone! Mitä ysärimpi remixi, sen parempi 😉

  • Erika
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Flo Rida – Right round

  • Hedelmä_
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Vanhat suomibiisit, esim tinakenkätyttö ja apinamies, pistää kummasti vauhtia liikkumiseen 😀

  • Mustaherukka
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Chris Brown Feat. Pitbull – Where Do We Go From Here

  • bambi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ei urheilua kannata turhan vakavasti ottaa, siksipä biisisuositukseksi valikoitui Man Without Hats – Safety dance 🙂

  • Nukka
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hyvä tsemppauskipale on Foo Fightersin ”The Best of You”

    ja kotimaisista bändeistä tykkään Rubikin ”World Around You” -biisistä, jossa on reilusti hyvää mieltä tuovaa energiaa.

  • nunju
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Pinkin kappaleet toimii mulla, paras on So what, tarpeeksi kipakkuutta saa minut liikkeelle 🙂

  • jonnaku
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Paramoren Brick by boring brick! Myös vanha Apulanta toimii hyvin ja uusimmista se zombibiisi! 🙂

  • Viola
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    MIkä tahansa Foo Fighters.

  • klaara
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Keltaiset tossut tosi makeet. Sexyback toimii varmasti taas vähän aikaa, sit taas vaihdetaan

  • enz
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Lemppari treenibiisini on ollut jo monta vuotta Timbalandin The Way I Are!

  • Kati
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kate Bushin Running up that hill, hihi 🙂

  • seidi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Monet Eminemin biisit, mutta erityisesti Lose Yourself

  • nyymi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tällä hetkellä sanoisin että Usher: More(remix)

  • Liaha
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mulla on aina soitteluettolassa Lady Gagaa, biiseissä on hyvä tahti juosta. Erityisesti Just Dance biisistä tykkään.

  • heidil
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Vaikka Black Eyed Peasin Boom Boom Pow

  • Jennie
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Omalta treenisoittolistaltani löytyy aika paljon Lady Gagaa (vaikkei se muuten niin musiikkimakuuni istukaan) sekä instrumentaalibiisejä kuten Daft Punkin End of Line, The Chromaticsin Tick of the Clock, Trentmöllerin Shades of Marple ja Fluken Zion. Kannattaa kuunnella läpi, nuo on kaikki muuten poimittu eri leffojen soundtrackeilta.

  • mikko
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Eye of the Tiger on ehdoton

  • Tirdeli
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oma lempimusiikki on parasta treeni seuraa. Kun korvissa pauhaa musiikki mistä pitää ja nauttii, muuttuu treenikin paljon mukavammaksi.

  • Jonna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Lenkille: Atomic swing – stone me into the groove 🙂

  • viikset
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Razorlightilta löytyy paljon menevää lenkkipiristettä.

  • Poutalammas
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mulle iskee Adam Lambert – If I had you 🙂

  • Emppu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Bon Jovi – It´s my life

  • HennaL
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    David Guettaa soimaan niin johan askel lähtee kevenemään!! Esim. Where them girls at tai Titanium on ihan loistavia… Potkii kunnolla persauksiin 😀

  • Ellu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Survivor – Eye of the Tiger, tietenkin..siinä on asennetta!

  • Hanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ooh, kengät tulisivatkin todella tarpeeseen, vanhat menivät juuri rikki.

    Christina Aguileran Stronger!

  • Maaria3
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Adam Lambertin If I had you. Sen tahdissa opettelin Bodystep-tunnilla ko. lajia. Tai siis tuli tietty muitankin biisejä, mutta tuo vetävä ja innostava kipale jäi erityisesti mieleen. Nyt se on puhelimessakin, koska saa edelleen hyvälle tuulelle ja piristää 🙂 .

  • Ellie
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    It´s my life

  • Emmlia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Lempparitreenibiisejä on monia! Riippuu aina tietysti lajista mikä musiikki iskee parhaiten. Yleisesti ottaen, mitä tykimpi ja ysärimpi, sitä parempi! 🙂 Suomihiphop käy aina!

  • J-ess
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Yleisesti kaikki angstibiisit. Esimerkiksi Linkin Parkin Given Up on hyvä. Alkaa aina potuttaa kun kuuntelee semmosta musiikkia ja tunnetusti potutus auttaa ottamaan vielä yhden askeleen tai tekemään vielä yhden toiston. Todellakin hyväksi todettua musiikkia!

    Ymmärrän kyllä että kaikki eivät kyseistä musiikkia jaksa treenaillessa kuunnella, mutta itselläni toimii täydellisesti.

  • Mrs. P.
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Parhaita treenibiisejä on niiiiiiin paljon, mutta lenkkeilyseuraksi pääsee aina LMFAO:n Party Rock Anthem ja Rihannan Disturbia. Kerrassaan mahtavaa juoksumusaa. 🙂

  • Naomi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    The Black Eyed Peas – Pump It on aika kova 🙂

  • aby
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    rihannan only girl

  • Mila
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hyvää treenimusaa on kaikki vauhdikas! esim. the black eyed peasin albumi the E.N.D.

  • Viliina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Itse pyörälenkeillä kovasti pidän Scorpionsista ja usein tulee kuunneltua esim. Rock you like a Hurricanea ja Rock zonea. Kyllä taas jaksaa ylämäetkin. 😀

  • Sanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Yksi parhaista on The Prodigyn Warrior’s Dance. En muuten voi sietää kyseistä bändiä, mutta treenatessa se antaa just oikeanlaista potkua! 🙂

  • Nessu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ruudolf – Bodausanthem

  • Nita
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tällä hetkellä lemppari lenkkibiiseistäni on Train – Drive By. Kestosuosikkini taas on Pointer Sisterin Jump 🙂

  • Happis
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tämänhetkinen suosikki on We no speak americano <3. Haastavinta on malttaa olla laulamatta (ääneen) mukana… Pappadapedidaado… 😀

  • Poppana
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    The Bosshoss: Don´t gimme that.

    ”take my body, take my soul, but dont take my rock n roll…”

    Venyttelyyn vaikka ”sopivasti lihava” …kuulun itse perseleuanalla ryhmään,(kiitti lukuisista rintamalattoori vihjeistä) mikähän meitä porilaisia vaivaa..;-)

  • Ann
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Paras treenibiisi on tällä hetkellä Bigbangin Fantastic Baby 🙂

  • kryp
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mitkä lenut! Parasta treenimusaa on oma lempparimusa, mistä tulee hyvällä ja energiselle tuulelle. Suosittelen siis: Pet shop boys – Heart (tai no, koko tuotanto) 😉

  • sara
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Pitbullin tuotanto! Muut heiluu sen tahtiin baarissa, minä lenkillä. Rain over me rulez!

  • Tiiti
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Vaikkapa Pitbullin Give me everything.

  • Anna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hyvää treenifiilistä saa esim. J Lo:n biisistä Papi.

  • ansu88
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Itse en kyllä kuuntele musiikkia lenkkeillessä mutta sanotaan vaikka Pinkin Get the party started.

  • helka
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tällä hetkellä jalan saa nousemaan rivakasti Timi Lexikon – Moon kuu.

  • ambranen
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mä oon ihan nolo,mutta yks suosikki treenikappale on Village People – YMCA 😀 Siitä tulee niin iloiselle mielelle… 😀

  • nikol
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    pittbull international love

  • Lillan
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ehdottomasti Guns’n Rosesin Welcome to the Jungle! Treenistä ei tule mitään jos ei voi samalla kuunnella kasarirokkia 🙂

  • Eeeeeee
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Salille Du hast.

  • aiai
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    No sehän on Ruudolfin Bodausanthem. 🙂

  • Soikku
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Pinkin Funhouse!

  • tiia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Neon hitch – bad dog (easy does it remix)

    Paras ikinä. Okei, saattaa ehkä alkaa tanssittaa liikaa 😀

  • Nenne
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Usein rockimpi musa toimii lenkillä parhaiten. Pakko kuitenkin todeta että legendaarinen Eye of the tiger toimii aina, siitä saa potkua kun tuntuu että jalka painaa turhan paljon!

  • Whitney
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kaikki Kanye Westin biisit. Ai kauhee, nyt menee uskottavuus.

  • Riina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    oo…mä itseasiassa kuuntelen ääniraamattua lenkillä! :)Kantsii kokeilla.

  • jarmo
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    mikä tahansa rammsteinilta

  • LauraL
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Bonnie Tylerin I need a hero

  • Jenni
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Pinkin So What?

  • Metsämarja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ehdottomasta Cascadan every time we touch! Paras juoksubiisi ikinä. 🙂

  • eli
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tarttisin ehdottomasti tollaset juoksulenkkarit itselleni, sellasia kun ei löydy minulta ollenkaan.

    Paras lenkkipiisi on ehdottomasti Dallas Superstars – I feel love. Siinä on niin hyvä tahti!

  • Tiia L.
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Azelia Banksin 212 toimii tällä hetkellä parhaiten. Kuuntelen treenatessa muutenkin kaikista mieluiten nrj-listahitteja, vaikka en muuten niistä pidäkään. Antaa energiaa treeneihin!

  • Miia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voih, pökräisin onnesta uusista treenikengistä <3 Treenaan itse kuutena päivänä viikossa ja mieluusti on omat treenimusat korvilla. Paras treenibisi tällä hetkellä on varmaankin Nayerin, Pitbullin ja Mohombin tekele Suavemente! Tarpeeksi tempoa ja meininkiä.

  • sointu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Lenkille Kat Deluna – Unstoppable

  • IidaM
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kaikkea sekaisin, rytmiin sopivaa:-) Olispa kiva saada tollaset mukaan rytmittämään urheilua muutenkin!

  • annna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Pitbullin Hotel Room Service – vähän vanha biisi mutta sopii juoksuun! Pitbullin muukin tuotanto sopii hyvin!

  • enppu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Whitney Houstonin I Wanna Dance With Somebody!! Niin hyvä 🙂

  • MiljaK
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Rauhallisiin haaveilulenkkeihin sopii Samuli Putron Mitäpä jos. Siinä on hyvä kävelylenkille sopiva rytmi! Ja sanat iskee ainakin minuun.. ”Mitäpä jos jäät työttömäksi, mitäpä jos et aikuistu, pyörit tuolla pillifarkuissas ja olet kuuskyt..”

    Lenkkikengät tulis kyllä tarpeeseen, koska myös minä aloitin taas hikilenkkeilyn! Viime kesänä jouduin heittämään FeelMax-kenkäni roskiin kun olin kuluttanut ne puhki 🙂

  • mary
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    LMFAO – I’m sexy and I know it :DD

  • Sanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Cyndi Lauper, Into the nightlife

  • käyttäjä-9817
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kotimaisella mennään ja mun tän hetken lempparibiisi on Neljänsuoran: Tuulikki, pidä huivistasi kii.

    Siinä on iloinen kesämeininki ja sopiva reipas treenitahti!

  • Marjo
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Lady Gaga – Alejandro

  • Heini
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mulla on oikeestaan kaksi hyvää treenibiisiä, Apulannan Ravistettava ennen käyttöä toimii spinningissä tosi hyvin ja sitten lihaskunnossa ihan kotonakin hyvä on mm. The Black Eyed Peas – Pump It. Siinä kun tekee vatsoja tai kyykkyjä niin kyllä tuntuu 🙂

  • Paii
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Skrillex-Kill everybody

  • choiru
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    The Proclaimers – (I’m Gonna Be) 500 Miles, eli tää how i met your motheristakin tuttu biisi. ihan mahtavaa.

  • Emma
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Witness for fitness tietty!

  • vivander
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Röyksoppin ja Robynin Girl & the robot!

  • Chrisse
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Prodigy Firestarter

  • Emmi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Rammstein – Ich will

  • kl
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Skrillex – Bangarang

  • käyttäjä-7271
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kaija koon vapaa! siinä on vain sitä fiilistä ja sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen riippumatta siitä onko alottelemassa iltaa tytskien kanssa, lenkillä purkamassa agressiota tai haluaako fiilistellä ihanaa päivää 🙂

  • Espion
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tällä hetkellä lenkkilistan kärjessä on Yellen Que Veux-tu!

  • eveliina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    david guettalla on monia hyviä biisejä! varsinki spinningissä panee rullaamaan kovaan tahtiin.

  • kiiamo
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Vaikka Nicki Minaj poikkeaa TÄYSIN normaalista musiikkimaustani, niin on naikkosen Starships tällä hetkellä ehkä kovin treenibiisi, mikä soittimesta lenkillä kajahtaa. 😀

  • Maija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Aina kun spinnissä soi David Guettan Memories, löydän ihan uuden ja isomman vaihteen 🙂

  • esberalda
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Shakiran Waka Waka. Ärsyttävyydessään niin siisti biisi 😀

  • Tint
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Suosikkibiisejäni lenkkipolulle ovat kaikkein armottomimmat pyllynheilutusrenkutukset. Esim. Rdx – Bend over ja Chake Demus and Pliers – Murder she wrote toimivat aina.

  • Anne
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kyllä se paras biisi on Rammsteinin Bang Bang! Ja muutenkin Rammstein on hyvä bändi vauhdittamaan juoksuaskelia:)

  • Emy
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mun mielestä parhaimpia treenibiisejä ovat mukaansatempaavat ja menevimmät kappaleet! Myös uudet kappaleet vetävät. Tämän hetken lemppareiksi luokittelisin Elokuun kappaleet.. esim Saatilla. Letkeä kesäbiisi antaa vauhtia tossuihin!

  • Anne
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mä olen sen verran vanhempaa polvea, että muhun tehoaa Flashdance-elokuvan Maniac. Joskus murtanut molemmatkin pikkuvarpaat sen tahtiin. 🙂 Ja noi tossut on niiiin herkulliset.

  • Violetti
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    M.I.A:n Bad girls. Ainakin kappaleesta löytyy hyvää treeniasennetta.

  • Myy
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Paras treenibiisi? En tosiaan tiedä, koska en treenaa. 😀 Ehkä näiden kenkien myötä voisin ainakin yrittää aloittaa urheilun..

  • Tui
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Nightwish – Storytime! <3

  • Jenna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Rammsteinin Feuer frei! Kaikkein parasta on kuunnella kaikkea ”äijämäistä” musaa treenatessa nii saa kunnon otteen siihen touhuun, ja toi kyseinen Rammsteinin kipale kyllä antaa kunnon buustin ainaki meikäläiselle 😀

  • Kekoa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Menoa treeniin tuo The Veronicas – Untouched

  • Lilli
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Joku mahdollisimman tasaisella rytmillä jumputtava dintsdints-biisi, jossa ei ole kovin fiksuja sanoja. Muuten keskityn biisiin enemmän kuin treenaamiseen 😀 Vinylshakerzin One Night in Bangkok on ollut treenibiisilistalla jo pitkään.

  • Piparminttu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Juoksulistan ensimmäisenä on Roll Deepin Good Times ja täytyy sanoa, että sillä kyllä lähtee!

    =)

  • Tanja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Lady Gagan mikä tahansa vauhdikkaampi biisi kyllä laittaa treeniin virtaa, varsinkin hitti Born This Way! Kunnon voimabiisi. 🙂

    Ja uudet salikengät ois kyllä tarpeen, koska tän hetkiset on ostettu 3-4 vuotta sitten. 😛

  • achladi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Paras treenibiisi tällä hetkellä on Marcus Maison & Will Dragen – Excalibur. Mun lemppareimmat treenibiisit vaihtuu kyl tosi nopeesti 😀

  • minna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    paras treenibiisi ja nimenomaan spinning-tunnille sopiva on maroon5: moves like jagger-biisi.Jo vähän vanha mutta toimii…

  • saara
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    RHCP:n biisit!

  • Tuija Salonoja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kaikki vauhdikkaat käy. Kengät olis tarpeen, jos sit taas pääsis itekkin vauhtiin uudelleen.

  • Matilda
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Monet dubstep ja remix kappaleet, joissa on hyvä rytmi ja basso ovat ihanteellisia treenikappaleita! Esimerkiksi remixit Lady Gagan kappaleista ovat monet tosi hyviä 🙂

  • Siw
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    No tokkiinsa tollaset (pinkit) kelpaisi!! Kaikki agrebiisit toimii, sanotaan nyt vaikka Rammsteinin Du Hast. Normaalistihan en todellakaan kuuntele tuollaista musaa, mutta tuon biisin voimin jaksaa kyllä esim. juosta juoksumatolla vielä muutaman minuutin vaikka muuten tekisi jo mieli kontata pukuhuoneen puolelle!

  • Jonayla
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    En ole yhtään treenaaja luonteeltani, mutta jospa se kärpänen purisi kunnolla, kun saisi menevät kengät. Tästä johtuen oma treenibiisini olisi Gloria Gaynorin I will survive. Nimi varmaan kertoo, miksi tämän biisin valitsin. ;D

  • umi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kuuntelen lenkillä usein radiota ja sattumalta kerran soi GG Caravanin On se hienoo -biisi. Ei ehkä sitä perinteistä treenauspoppia mutta mulla ainakin toimii. Myos tässä ythyeessä vaikuttavan Palefacenkin biisit on todennu toimivan askelten rytmittäjänä hyvin. 🙂

  • Sofi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    David Guettan Titanium -biisi saa ylämäenkin lenkillä tuntumaan kovin, kovin paljon kevyemmiltä! Sitä jopa itse uskoo olevansa aika titaaninen, kun selättää pari turhankin jykkää mäennyppylää! (:

  • Emiliak
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Cascadan ihana Dance-bailu ”Evacuate The Dancefloor” saa aina askeleen pidentymään 🙂

  • MaijuS
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    NOFX-The Quitter ja vielä jaksaa 😉

  • Pauliina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Koko M.I.A.:n levy Kala. Mahtavaa menomusaa!

  • Möö
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sweatmaster Animal on ihan paras lenkkibiisi 🙂

  • Saraseeeni
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hassua kyllä, mutta omalla kohdalla joku raskaampi musiikki kevyempien kipaleiden välissä antaa uutta voimaa jaksaa. Oli hiukna vaikea keksiä tähän esimerkkiä, mutta laitetaan nyt vaikka Nightwishin versio Over the Hills and Faraway:sta! : )

  • Olga
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Juuri tällä hetkellä se on Jennifer Lopezin On the floor tai Papi. 🙂

  • Hanna82
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mä lähtisin ehkä jollain vähemmän hempeällä musalla liikkeelle, esim Panteraa! 😀 Sen verran olen veltto tapaus noin perusluonteeltani, että vähän agressiviisempi mättö voisi toimia.

  • PiiA
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Lily Allenin Fuck you toimii aina kirittäjänä.

  • käyttäjä-10124
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Pink- So What tai Fuckin’ Perfect

  • Hansu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kyllä rauta nousee parhaiten nirvana -smells like teen spiritin tahtiin!

  • Sanska
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hmmhmm, Crystal Castles – Baptism ompi pakko sanoa. Sopivaa jumputusta kovalla tahdilla, kyl hanuri keikkuu rautaa nostellessa :oD

  • Anu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Moikka!

    Paras biisi on mun mielestä:

    Kanye West: Stronger

    EHDOTTOMASTI 🙂

    T.Anu

  • Noora
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mun IHAN ehdoton treenibiisi ois ’DJ Antoine ft. The Beat Shakers – Ma Chérie’, se on sellanen, et siit saa tosi paljon energiaa, jonka voi sit käyttää treenaamiseen!(:

  • mitäänenkoskaanvoitabyääh
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Treenimusa on mulla lähes poikkeuksetta jotain aivan järkyttävää ja koostuu biiseistä, joita ei ainakaan henk. koht. tule kuunneltua lenkkipolkujen ja salin lisäksi missään muualla kuin baareilemassa ja VÄHINTÄÄN miljoonan promillen huppelissa. En tiedä kyllä, mikä ihme siinä on, että Lopezin tai Chris Brownin musa saa jotenkin suorastaan taianomaista vauhtia töppösiin! Varmaan tiedän alitajunnassa, että mitä nopeempaa oon kotona, sitä nopeempaa se musiikkikin loppuu?

    No niin, nyt tässä kuitenkin se tänhetkinen vauhtibiisi. Tämän kirjoittaminenkin saa posket punoittamaan ja halu juosta häpeämään koiran viereen sohvan alle kasvaa valtavaksi… Biisi on Cheekin Sokka irti. Nuff, said.

    Tämä oli taas näitä tunnustuksia joita voi tehdä vain a) anonymiteetin tai sen miljoonan promillen humalan turvin tai c) pakon edestä, kun oot jo busted, koska salainen soittolista spotifystä on kaivettu esiin kavereiden toimesta. Ja kyllä, b-kohta jäi välistä, mutta ihan vaan siksi, että kävin äsken lenkillä ja mun ÄO laski puolella ton musiikin kuuntelun vuoksi.

  • hedy
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Pachanta -Calienta toimii aina!

  • ElliS
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mulla on paljonkin hyviä vauhdittajabiisejä, mutta yks mitä tulee mieleen suositella on Katy Perry – Part of me. En ennen ajatellut sitä ehkä niin vauhdittajana, mutta kun katoin videon niin aattelin eri tavalla 🙂

  • MarikaH
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    System Of The Down, ehdottomasti!

  • Sanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mä en treenaa, joten vaikea sanoa. Motivaatiota salille kaivataan, vaikka supersiistien tossujen myötä. Veikkaisin, että musiikiksi valikoituisi jotain raskaampaa, Amoja tai vieläkin hevimpää…

  • PM
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    LMFAO Sexy and I know it

    RATM Killing in the name of

    Vauhtia treeniin ulkona ja sisällä!

  • juuli
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Jonquil – It’s My Part

  • Emilia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Yksi kaikkien aikojen suosikeistani treeniin on Alice in Chainsin Would. Ihan täydellinen biisi hauiksia veivatessa, raskailla painoilla tietenkin! :b

  • Safiiritar
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Esim. monet LMFAO:n ja Lady Gagan biisit

  • aaK
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mun mielestä ehdottomasti paras on Sexy and i know it. Tosin ei ehkä normielämässä päde meikäläiseen, mutta ton biisin aikana kyllä!

  • Aino
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Beyonce – Freakum dress!

  • Ida
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sillon ku on pakko saada raivolla rutistettua viimeiset toistot salilla tai pingottua lenkin viimeset metrit kotiin, niin luureihin vaan jotain raskasta ja agressiivista, kyllä lähtee! Esimerkiksi In Flamesin Take This Life on mahtava (ja huomenna muuten katsomaan bändiä livenä, onhan sekin yhdenlaista treeniä se ;D)

  • Naina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tällä hetkellä mm. Loreenin Euphoria- ja Azealia Banksin 212-kipaleet saavat tossut (puhkikuluneet sellaiset) kulkemaan rivakammin. 🙂

  • laurra
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    monet ex-bilebiisit ovat saaneet uuden elämän lenkkipoluilla, ehkä parhaimpana vetelee The Veronicasin Untouched:-)

  • Mimosa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ehdottomasti eniten fiilistä nostattaa David Guetta ft. Sia, Titanium. <3

  • henna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Just tällähetkellä esim. Calvin Harrisin Let’s go iskee ja kovaa 🙂

  • hannan
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    happoradion tavikset

  • tittis
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Esim. Shakiran Rabiosa saa puntit nousemaan. 🙂

  • S
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Bounce-Calvin Harris ft. Kellis, kun lähden lenkille tai kun teen lihaskuntoliikkeitä kuuntelen tota kappaletta usein, mun mielestä energinen ja hyvälle mielelle saava kappale.

  • Bonsai
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Madonnan biisit ovat todella motivoivia ja pistää liikkeelle!

  • Hanzku
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Paras treenibiisi on Black Eyed Peasin Pump it. Sopii jostain syystä eniten hyvin juoksemiseen, sen tahtiin jaksaa juosta vaikka juoksu onkin inhokkilajini.

  • miia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    paras treenibiisi on semmonen mistä osaat kaikki sanat ja siinä on hyvä beatti! Esim. combatissa aina ne ikivihreistä tehdyt remixversiot iskee lujaa! Kannattaa googlailla niitä combatversioita ja yrittää ettiä niitä, niistä on tehty tosi kovia!

  • eija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Pitbullin biisit ja klassikkona Daruden Sandstorm

  • Jenni K
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tän hetken lemppari on ehdottomasti Pennywisen all or nothing. Kolahtaa ja kovaa. Suosittelen.

  • maisa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kaikki David Guettan vauhdikkaat menobiisit !

  • Ellukka
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Rocky IV Soundtrack

  • Sapsu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Aika yllättävästi ysärihirvitys E-typen Tide 🙂 Suomalaisista treenatessa toimii Pojun Haluu sitä miestä (muualla se ei sitten toimikaan ;))

  • huiski
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Paras reenikipale on PMMP:n matoja, siinä on asennetta ja se tsemppaa eteenpäin ja jatkamaan niin salillakin kuin juostessa!

  • Lellu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kaija Koo – tinakenkätyttö toimii tilanteessa kuin tilanteessa: ”Hei ei ei en sitä salaa, näillä teillä loppuun palaa.”

  • Pivi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Haddaway -what is love

  • Karoliinu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Shakiran Loca pitää treenatessa pirteänä 🙂

  • Myy
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Punttia kun nostaa niin parasta treenimusaa on kunnon rökki, biisiesimerkkinä Metallican Battery. Metallica on muutenkin mahtavaa salimusiikkia.

  • Saija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    LMFAO Sexy and i know it biisistä tehty Crossfit and i know it…. On ihan huippuhyvä varsinkin jos viel samalla kuunnellessaan asia katsoa kappaleesta tehtyä videota! 🙂 kannattaa tsekata! Ja ps. Kengät tulisi juuri tuohon käyttöön missä sinäkin kenkiä ensikerran kokeilit! 🙂

  • Kumpsu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mun yks lemppari on kyllä LMFAO:n party rock anthem, ja kyllä taas jaksaa 🙂

  • Appleblossom
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Punttiksella itselläni Rihannan Only girl (in the world)on ehdoton:)

  • Rva Hyde
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Paras tsemppibiisi sekä juoksuun, että salilla hikoiluun on mun tapauksessa Korpiklaanin Tuoppi Olutta:D Siitä tulee jotenkin sellainen ”elämä on mahtavaa ja juoksu ihanaa ja tällä tahdilla meen vaikka kuuhun” -fiilis.

  • Manti
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kaikki lattaribiisit saavat lihat liikkumaan.

  • karoliina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ehdottomasti paras biisi lenkin vauhdittamiseen on Disturbedin Stupify. Saa varpaat vauhtia ja mahdollinen ylimääräinen tunnepatoutuma virtaa ajatuksista varpaiden kautta maailman tuuliin. Suosittelen!

  • Nnika
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    uusin poets of the fall ja running out of time 😉

  • Piasi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    David Guettan menobiisit ja Rihannan Only Girl

  • stella
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    paras biisi on ABBAN : the winner takes it all

  • hanma
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Juostessa paras biisi on DJBB:n Running man, haitarissa on ytyä!

  • Rni
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihanan pirtsakat värit kengissä!

    Minä kuuntelen koiran kanssa agilitya treenatessa usein mahdollisimman nolosti Moderning Talkingin Win the Race -kipaletta. Myös Scooterin koko tuotanto on kauhean kivaa liikuntamusiikkia.

  • hanna-mari
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    judas priestin breaking the law kipale saa antamaan viimeisetkin voiman rippeet, muutenkin kuuntelen juostessa ja salilla kunnon heviä sen energisyyden takia.

  • ÄxÄllä
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kyllä vaan sen pitää olla kunnon suomirokkia/poppia!! Ihan Popeda käy komiasti. Zen Café tietty ja Yö. En osaa nostaa mitään biisiä yli muiden kun intoni nousee potenssiin sata kun edes kuulen suomimusaa kaiken teknohömpän tilalla.

  • Helma
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Maj Karma toimii. Vanhempi tuotanto kokonaisuudessaan. Mut sanotaan tähän vaikka vähän itseironisesti ”Valaiden laulu”. =)

  • E-S
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mainittakoon mainioksi lenkkibiisiksi Uo te beso -niminen rallatus esittäjältä Shelow Shaq.

    Ja tunnustettakoon samalla myös että itse lenkkeilen ilman musiikkia, mutta jos jotain biisiä pitäisi lenkkeillessä kokeilla niin varmasti tämä Zumbassa kuultu antaisi puhtia!

  • E-S
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Äh, ja sit mä katsoin edellisen kommentin päivämäärää ja tajuan olevani kuukauden myöhässä osallistumaan tähän skabaan. 🙂

    Noh, mutta mainitsemani biisisuositus pätee silti!

Post A Comment