Ei kai se nyt vielä mikään vappu oo!!

 Mulla oli tänään yks työkeikka joka vei mut iltapäivällä Porin Etelärantaan samoihin aikoihin, kun sinne kokoontui hirveet määrät haalarihemmoja aloittelemaan vapun juhlintaa. Tuli siellä sitten napsittua vähän muitakin kuvia kuin mitä duunikuviot vaati.

Vaikka ympäristö onkin vielä kovin harmaata, niin pirteiden vappuasusteiden ja haalareiden ansiosta näkymät olivat ilahduttavan värikkäät.

”Mieki haluun nussii.” Hirveen ”kivoja” noi jotkut haalarimerkit. Itse en ole koskaan haalareita omistanut eikä omalla opiskeluporukallani juurikaan osallistuttu mihinkään yleisiin opiskelijakemuihin vaan pidettiin omiamme, joten tuo koko haalarikulttuuri on jäänyt itselle aika vieraaksi. Mut kauhiasti siellä kaikilla roikkui haalareissa kaikenmoista rojua!

Ja sit toi koira… onko ehkä joku maailman suloisin! Mulla on nyt paha koiranpentukuumeilu meneillään. Teen Googlessa kuvahakuja hakusanoilla ”cute little puppies” jne. 😀 Mut siihen se täytyy oma koirakuumeiluni sitten jäädäkin. Tai no, jos jollain olis lähipiirissä joku pentu niin haluisin käydä silittelemässä ja paijailemassa, mutta omaa koiraa mä en voi kuitenkaan ottaa. Eli huokailen vaan söpöjen kuvien äärellä.

Bongasin myös Pikatchun!

Wapprobaturin alkajaisiksi joella nähtiin kirkkoveneillä tapahtunut haastesoutu, jossa eri korkeakoulujen henkilökunnat sekä opiskelijakuntien edustusjoukkueet kilpailivat toisiaan vastaan. Ei enää mitään muistikuvia ketkä voitti henkilökuntien kisan, mutta opiskelijakuntien kisan voitti omasta mielestäni juuri oikea joukkue eli Satakunnan AMK:n opiskelijakunta, SAMMAKKO.

Kauheen vanhaksi tunsin itseni tuolla nuorien ja villien opiskelijoiden joukossa. Kumma juttu.  Ja omasta näkökulmasta koko vappu tuntuu ihan hemmetin kaukaiselta asialta vielä toistaiseksi. Siitäkin huolimatta, että muru pisti eilen simat pöhisemään. Mutta tässähän on vielä vaikka kuinka monta päivää töitäkin tehtävänä ja vaikka mitä! Mut juhlikoon tuo nuoriso sitten meidän vanhustenkin puolesta. 😀

PS. Tuossa viimeisessä kuvassa näkyy muuten vähän tämä nykyinen punertava tukkaväri!


6 Comments
  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hei!

    Uusi tukkaväri sopii sulle mainiosti! Upeita värejä ja ehkä haalareitakin nähdään myös 11. toukokuuta 😉

    Kohta nähdään,

    Aurelia12

  • Niina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Huikean hieno tuo kirkovene ja Porin Puuvilla kuva, vauh! 🙂 …ja ihana piristys tuo hassun värinen vappuhattu ja söpö Pikachu! <3

  • Marjukka
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ilahduin tuosta koiran kuvasta, niin söpö, ja valpas ja älykäs!

  • Ciara
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    No eikös se niin olekin että teekkarien vappu kestää joku 3 viikkoa, ja kun vappu on ohi niin alkaa jo lähtölaskenta kohti seuraavaa; tyyliin enää 349 päivää vappuun! =D

  • Parkkis
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Pakko kommentoida että insinöörilakkikin näkyy! :>

  • Sävel
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Valitettavasti henkilökunnan vappusoudun voitti yliopistoväki, jolla oli paitsi parempi vene ja pahuksen hyvä ohjusmies, myös vieraan vallan edustajia soutujoukkueessa – kolminkertaisen protestin paikka! Mutta kun hävitään, niin hävitään kunnialla eikä protestoida.

Post A Comment