Vappulasit

Mitenkös olis tällaiset vappulasit ympärivuotiseen käyttöön? Tykästyin noissa Bossin kehyksissä erityisesti niiden kauniiseen oranssinpunaiseen väriin.

Hintaa näille tulisi Instrumentariumissa omilla hajataitonkorjauksillani, vahvuuksillani ja heijastamattomilla linsseillä n. 250 € mutta kaupanpäälle saisi valita esim Ray Banin aurinkolasit. Hmm.. Ei toisaalta paha hinta, mutta kun kyseessä olisi nyt huvin vuoksi hankittavat lasit eikä tiukkaan tarpeeseen, niin täytyy miettiä vähän tarkemmin..

Posted from WordPress for Windows Phone


2 Comments
  • Mallariina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihanat! 🙂 Pistät ehdottomasti hankintaan! t: eräs, joka potee alituista uusien rillien hankkimiskuumetta

  • Päivi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mä oon ehdottomasti aina sillä kannalla, että jos käyttää silmälaseja päivittäin, niin kyllä niitä saa silloin omistaa enemmän kuin yhdet kerrallaan! Onhan laukkuja ja kenkiäkin useammat, kun ei ne samat vaan käy aina joka tarkoitukseen… 😉 Tosi kivat pokat, kunnolla kokoa!

Post A Comment