Auringonpilkkuja

 Tämä päivä ei ole lähtenyt käyntiin ihan parhain mahdollisin tavoin. Heti aamusta nyrjäytin nilkkani taas kerran ja sitten oltiin studiossa tekemässä puhelinhaastattelua nauhalle tämän illan Sovituskoppia varten, niin ryssittiin jotain sihen malliin, että kaikki nauhoitettu katosi  ja jouduttiin tekemään koko haastis uudelleen. Graaah. Ja nyt kun mun pitäis lähteä polkemaan töihin, niin mulla on jostain syystä aivan karmea olo ja mahassa muljuaa. Mahtoikohan se suuttua jostain mitä söin äsken lounaalla? Ei kiva.

Mutta eilen oli onneksi edes astetta iloisempaa!

Vappubrunssia kävin murun kanssa nautiskelemassa aurinkoisilla väreillä piristetyssä mustassa perusasussa.

Mokkanahkaiset aurinkotossut täällä on jo aiemmin esiteltykin.

Kaulassa loistaa Mamman käsissä syntynyt Alina-huivin kevyempi kesäversio. Punainen talvihuivi on kashmiria ja tämä oranssi ihanan vilpoista silkkipellavaa (45/55). Tämä on ihan ehdoton tämän kesän suosikkihuivi niin värinsä mallinsa kuin tekijänsäkin vuoksi.

Oranssia toistaa myös talvella neljällä eurolla kirppikseltä löytynyt mokkalaukku, joka on tämän oranssi-innostukseni myötä alkanut keikkua käsivarrellani todella ahkerasti. Kivan rento säkkimäinen malli yhdistettynä kaiken tarpeellisen nielevään kokoon tekee siitä loistavan arkiveskan.

Mutta ikävä puolihan noissa säkeissä on, että ihan kaikki tavarat on siellä pohjalla ja sieltä ei tosiaan löydä yhtikäs mitään ainakaan nopeasti. Aloin jo kiukuspäissäni lompakkoa taas kerran raivolla etsiessäni suunnittelemaan, että rupean kantamaan sitä sekä puhelinta, puhelinta ja kaikkea muuta tärkeää miesten tapaan taskuissani ja annan käsilaukun vain olla silmänilona ja koristeena käsivarrella. 😀

Ja mitä tuohon päässä keikkuvaan tylliseen rusettihärpäkkeeseen tulee, niin aivan kuten eilen veikkasin, niin se ei jäänyt vain vappuasusteeksi, vaan on päässäni tänäänkin. Vähän tyttömäisyyttä kehiin minunkin rönttöiseen arkityylini!

Mutta nyt on niistä vatsanväänteistä huolimatta lähdettävä polkaisemaan työpaikkaa kohti! Pitäkää peukkua ettei lennä laatta jonnekin tienpientareelle. (Tai no parempi se siellä on kuin puserolla….)

PS: Tänään Sovituskopissa haastattelussa Tukholman shoppailuasiantuntija Minttu! Me porilaiset kun päästään vihdoin lentämään täältä perähikiältä suoraan tuonne lahden toiselle puolelle, niin pitihän se ottaa selvää, että mihin siellä voisi rahansa tuhlata. Sovituskopin voit kuunnella tänään, keskiviikkona klo 18 Radio Eazy101:n nettisivuilta.


Tags:
,
10 Comments
 • Olga
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tuo mokkalaukku taitaa olla alunperin Lindexiltä? Minulla on samanlainen tummanruskeana. Ostin sen pari vuotta sitten kirppikseltä parilla eurolla ja tosiaan, mainio arkilaukku! Törmäsin joskus myös vaaleanpunaiseen versioon, mutta ikäväkseni se oli jo niin kulahtanut, että jätin niille sijoilleen. :/

 • GoneWithTheNails/Mirka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä pistäisin heti ton huivin tilaukseen 😀 Olin jo edellisessä postauksessa, et mää kans haluun! 😀 Kyllä kelpaa kun on joku jolla pysyy erilaiset kutimet ja koukut käsissä 🙂

  • Maddaleena
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Jos haluat tilata Alinan, niin Veeralta saat yhteystietoni.

   Terveisin Veeran Mamma

 • Kissankello
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei!

  Kiinnostaisi tuo huivi…onko malli mistä lehdestä (tai löytyykö ohje netistä?) Mitä lankaa kesäversioon? En tiedä osaisiko tehdä, mutta kiva haaveilla 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ei ole ohje mistään lehdestä, koska on mammamn itsensä suunnittelema. Ohje oli jossain vaiheessa netin kautta ostettavissa, mutta en tiedä onko enää. Voin otta selvää.

 • Heini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana päivän asu, sopivan pirtsakka :)Mekko ja nahkarotsi toimii!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Huivi on niin huippu! Tosi upea, mulla olisi tekijä mutta mistä ohje?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   otan mammalta selvää voiko ohjetta ostaa häneltä. Huivi tosiaan hänen itsensä suunnittelema, eikä ole julkaistu missään lehdessä.

 • Maddaleena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Alinan ohje on saatavana täältä:

  http://www.ravelry.com/patterns/library/alina-shawl

  Jos ohjeen ostaminen ei jostain syystä onnistu tuolta, voi ottaa yhteyttä suoraan minuun.

  merja piste artedaamit ät gmail.com

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei, mulla on aina ison laukun sisällä pienempi pussukka jossa kaikki tärkeet. Se on helppo aamulla heittää valitsemaani päivän isompaan laukkuun ja tiedän että kaikki on mukana(lompakko, avaimet, puhelin, huulipunat yms). Pikkupussina mulla on nyt käytössä Longchampin versio mustana joka käy vaikka pikku käsilaukusta.

Post A Comment