Pori Street Style

 Osa teistä ehkä muistaa viime kesäisen Wienin reissuni, jossa olin Olympuksen kutsumana juhlistamassa Olympuksen uusimpien PEN-kameroiden lanseerausta. Se oli sillä lailla kohtalokas matka, että minä menin ja rakastuin pikkuisiin peilittömiin järkkäreihin aivan kerta laakista.

Olen nähnyt sen verran kameroita aiemmassa työssäni fotomyyjänä, että tiedän, ettei yhdenkään uutuuskameran ole kovin helppo hurmata minua, mutta PEN:in kanssa oli ensimmäisistä kuvista saakka selvää, etten voisi elää ilman tuota pienikokoista, mutta sisukseltaan jättimäistä kameraa.

Olenkin nyt sitten viime syksystä saakka kuvannut vapaa-ajallani pelkästään saamallani EP-3:lla. Canonin isoa järkkäriä (5D MK II) en ole enää töistä kotiin saakka kuskannut.

Tämän kiihkeän rakkaustarinan jälkeen ei ehkä ole ihme, että lähdin todella innoissani mukaan Olympuksen ja Indiedaysin yhteiseen katumuotikampanjaan. Minä ja viisi muuta ID-bloggaajaa siis taltioimme tulevien viikkojen aikana PEN-kameroilla kotikaupunkiemme katutyyliä.

Kamppiksen päätteeksi  eniten kamppissivulla ääniä saanut tyyppi ja hänet kuvannut bloggaaja saavat itselleen Olympuksen PEN Lite -kamerat. Ja jotta ei lahjominen jäisi ihan siihen, niin myös katumuotikuvia äänestäneiden kesken arvotaan PEN Lite -kitti.

 Ensimmäiset uhrit ikuistuivat muistikortilleni Anniksen Vappubrunssilla.

Inkeri, Pori

Inkeri herätti mielenkiintoni asullaan joka yhdistää hienosti sekä pitsien ja kukkien herkkää tyttömäisyyttä, että pilottilasien tuomaa äijäilyä. Ja pikku myy -nutturaa nyt ei voi kuin rakastaa.

Inkeri itse kertoi, ettei omaa mitään yksiselitteistä ja selkeää tyyliä, vaan se vaihtelee ihan fiiliksen mukaan. Tällä hetkellä kuitenkin pitsi tuntui olevan neidon sydäntä lähellä, sillä kesävaatteiden ostoslistan ykkösenä on kuulema pitsimekko.

Jari, Pori

Nähdessäni Jarin pappahatun ja rennosti sitaistun huivin, oli pakko juosta perään ja suostutella herra kameran eteen. Tuollainen boheemi herraskaisuus tweed-pikkutakkeineen kun on kovasti mieleeni. Tuleeko teille suurena yllätyksenä, jos kerron, että Jari on runoilija? 🙂

Jari kuvaili itse omaa pukeutumistaan sanasta sanaan seuraavasti: ”Laita siihen, että pidän pikkutakeista,hatuista tiukoista farkuista, bändipaidoista ja nahkakengistä. Kuvassa Circlen paita.” Alleviivaamisen arvoisen asiasta tekee siis se, että Circle on porilainen huikea ympäri maailmaa arvostusta niittänyt rockyhtye! Ja musiikin lisäksi niiden paitakin on hieno.

Jenna, Pori

Kiinnitin Jennan pirteisiin housuihin ja marianne-raitaiseen pipoon huomiotam kuntosalin pukuhuoneessa. Jutustellessamme huomasimme jakavamme hyvin samanlaisen pukeutumisfilosofian: ”mukavuus ennenkaikkea”.

Jenna kertoi tyylinsä olevan arkisin todella rento ja casual. ”Mä olen vähän tällainen pipo-tyttö”, hän kiteytti. Mutta juhlien ja viihtellelähdön koittaessa onkin sitten ihan toinen ääni kellossa. Silloin ei kuulema pynttäytymisessä eikä koroissa säästellä. Kevään ja kesän himotuinta vaatetta tai asustetta udellessani oli vastaus selkeä: ”kesäksi on pakko saada eräät Jeffrey Campbellin konjakinväriset open toe-korkkarit!”

Näitä kuvia on luvassa lisää myös täällä minun blogissa, mutta seurailkaa ihmeessä tuota kampanjasivua, jonne päivitetään uusia kuvia kaiken aikaa. Ja muistakaa äänestää omaa suosikkianne 6.6. mennessä, niin olette Olympus PEN Lite -kitin (arvo 549 €) arvonnassa mukana!


1 Comment
  • Pauliina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oi Jennan asu on mun lemppari! 🙂

    kisstherain-p.blogspot.com

Post A Comment