Ilta-auringon aikaan

 ”Onpas sinulla taas paljon väriä päällä! Oranssi paita, oranssi laukku, vihreät korvikset ja huulipunaa.” Vuosien mustan jälkeen tämän kevään väripurskahdukseni jaksavat aina yllättää murun.

Mutta kyllä sitä mustaakin tarvitaan, ainakin nahkatakkien muodossa. Tänään naulakosta löytyi päälle jo talvella Elloksen outletin alen rippeistä 28 € hintaan tilaamani nahkatakki. Takin ostamisesta oli jo niin kauan aikaa, olin melkein jo ehtinyt unohtaa sen kokonaan.

Oranssi silkkitoppi on viime kesäinen löytö Helsingin Forumin Silkki Centeristä. Täysin mummokaupalta vaikuttava liike on oikeasti todella vierailun arvoinen, sillä sieltä löytyy laajalla väriskaalalla ihanat silkkitopit ja -puserot samalla rahalla minkä saa maksaa ketjuliikkeissä polyesteriversioista. Silkki-Centerillä on liikkeet ainakin Forumissa ja Itäkeskuksessa.

Ja toi huivi… joko mä oikeesti huomenna muistaisin varata sen kampaaja-ajan?

Jalassa oli tänään Bronxin leopardikenkien rinnalle toisiksi kevään suosikeiksi nousseet Vagabondin Mapale-nimiset mokkaiset herrainkengät, joissa on vaaleanoranssit pohjat. Nämä ovat jalassa puhdasta mukavuutta.

Ihan meidän lähistöllä olevan kerrotalon seinään on muotoutumassa hieno maalaus! Jos asuisimme vielä vanhassa asunnossamme, saisimme ihailla tuota kuuden tai seitsemän kerroksen kokoista teosta makuuhuoneemme ja olohuoneemme ikkunoista. Mutta nyt asutaan eri puolella toria. Höh. 🙁

Toinen höh on se, että mulla oli ajatuksena mennä huomen aamuna kokeilemaan kahvakuulatuntia, mutta mulla on vieläkin toinen puoli selästä aivan tuskaisen kipeä torstain salitreenien jäljiltä ja mietinkin, että olen tainnut venäyttää sitä jotenkin. Voi siis olla, että jotkut kahvakuulaliikkeet voisivat tuottaa vähän liikaa kipua, joten täytynee hieman muuttaa huomista liikuntasuunnitelmaa ja testata kahvakuulailu myöhemmin.

Nyt uuden Jäkiä jättämättä -tuotantokauden avaus ja unille. Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!


Tags:
9 Comments
 • Ansku in Ireland
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ai kun kiva maalaus. Tuleeks toi siihen vaakunaa vastapaata? Me ollaan kesalla tulossa jazzeilemaan, ehka tormaillaan sillon 🙂

 • Nata
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  noi kengät on NIIIN hyvät jalassa!

 • Erika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Mun poikaystävä on suomalainen perinnehieroja/ jäsenkorjaaja ym. Porissa. Sille vaan ringautteleen;)

 • ia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Sä voisit jokukerta tehdä postauksen noista sun päähuiveistasi. Niitä kun sulla näkee niin melki harmittaa että oon pitkähiuksinen eikä tähän fledaan saa niitä niin mageesti. Anna vähän vinkkiä jollain et miten ne sidot yms 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ja toi huivi on niin hieno! Sen lisäksi että se on tosi kivasti laitettu. Mun mielestä sulla ei oo kiirettä kampaajalle kun saat ja sulle sopii huivit vaikka miten! Tosi jees.

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  ihana asu ja niin kivat kengät 🙂

 • Typy
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Hei, miten kävi niiden H&M:n uikkareiden kanssa? Olisin tilaamassa samoja, mutta mietityttää istuvatko hyvin…

 • Ansku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ohhoh, magee aurinkoasu! vau.

 • Maikki
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Jee oon kans kattonu tota maalausta kun joka päivä oon bussipysäkillä torilla 🙂 PS. Kivat kengät. PPS. Suosittelen uintia tai vesijuoksua, kun paikat jumittaa, lopuksi voi olla vaikka hetken porealtaassakin 🙂

Post A Comment