2 x orange

Pieni pala päivän asua olkaa hyvä. Oranssimaniani on saavuttanut jo sellaiset mittasuhteet, että sitä on kasattava päälle jo usemmassa sävyssä kerralla.

Tänään koralliin päin kallellaan olevat chinot saivat kaverikseen eilen saapuneet Nellyn kirkkaanoranssit nahkaballerinat ja olalla keikkui vielä tummanoranssi mokkalaukku.

Jotten ihan näyttäisi porkkanakeittokattilassa dipatulta sekopäältä, ryhdistin kokonaisuutta mustalla neuleella. Ja kaulaan pääsi roikkumaan pääkallohuivi ja Asplundin metalliristi.

Ensimmäinen sisäänajopäivä pehmitti noita ballerinoja jo melko hyvin, mutta vielä on pientä epämukavuusongelmaa. Eli nyt siis illaksi kengät jalkaan kera kosteiden sukkien! Sillä taikatempulla on alkukankeita nahkakenkiä ennenkin taltutettu.

Posted from WordPress for Windows Phone


2 Comments
  • nasu86
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    on muuten kivat ballerinat 🙂

  • Siilikissa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hehee, oma värisekopäisyyteni on venynyt jos sellaisiin sfääreihin, että pelottaa… Päälle eksyy oikeesti sellasia värikoktaileja (kirkasta punasta, keltasta ja vihreetä SAMAAN ASUUN) että jaksan päivästä toiseen ihmetellä mihin katosi se ihminen, jonka vaatekaappi näytti mustalta aukolta vielä jokin aika sitten…

    (Miehen vika, se pakotti mut viime talvena ostamaan oranssin neuleen mustan sijaan..)

Post A Comment