Hyvää iltaa hyvät matkustajat

Hyvää iltaa hyvät matkustajat. Tervetuloa Indiedaysin lennolle nro. 768767. Hätäpoistumistie sijaitsee selaimen oikeassa ylänurkassa ja on merkitty rastilla.

Voi eiiiii! Mä näytin tänään ihan lentoemännältä. Ei kyllä ollut ihan tarkoitus, mutta niin siinä nyt vaan kävi.

Menin jossain mielenhäiriössä tilaamaan H&M:n aleosastolta tuollaisen sini!!valko-raidallisen mekon, kun hintaa oli vain onnettomat 12,45 €. Mekko tupsahti postiluukusta juuri sopivasti samalla hetkellä, kun ryntäilin ympäri kämppää etsien jotain päällepantavaa.

Mekko mahtui, tuntui mukavalta päällä ja näytti kaikesta sinistä väriä kohtaan tuntemastani ennakkoluulosta huolimatta mielestäni aika kivalta. Ja pirteisiin oransseihin ballerinoihin yhdistettynä kokonaisuus oli jopa itselleni ennennäkemättömän raikas. Joten niin se sitten kymmenen sekunnin puntaroinnin jälkeen jäi päälleni siitä huolimatta, että sininen väri tai raidat ei ole kumpikaan ollut ikinä mun juttu. (Mekkoa muuten löytyy alesta edelleen)

Matkalla töihin aloin sitten pohtia, että ehkä tämä uusista väreistä sun muista aiemmin vieraalta tuntuneista vaatteista tykkääminen johtuu nyt siitä, että sitä mukaa kun mun perse leviää ja vaatteita on sen myötä entistä vaikeampaa löytää, on mun vaan pakko opetella tykkäämään niistä vaatteista jotka sattuu mahtumaan päälle. 😀

Oli muuten kevään eka päivä paljain kintuin! Menin kylläkin autolla töihin, joten ei tuo nyt akauhean hurja temppu ollut, mutta tuntuihan tuo nyt vähän oudon kesäiseltä. Ja ai että se on niin näyttävä tuo säärieni raakaa kalkkunafilettä muistuttava väritys. On siis ehkä aika testailla kaikki kaapeista löytyvät blogilahjoina tulleet itseruskettavat mömmöt. Ja todeta viimeistään viikon päästä, että ne ei vaan oo mun juttu.

*Loppupostaus sisältää mainontaa

Mekko ei sitten ollutkaan tämän päivän ainoa sinivalkoraidallinen asia. Kipaisin töihin mennessä noutamassa postista lähetyksen jonka pakettikortissa sisällöksi sanottiin Coca cola light. Hieman mietitytti, että mitä sieltä oikein tulee…

No sieltähän tuli suloinen pieni Coca Cola light -designer-pullo, jonka ulkoasun on suunnitellut Jean Paul Gaultier.

Tiedote kertoi, että tämän raitapaitaisen Day-version lisäksi Gaultier -Colasta on julkistettu myös pitsikorsettikuosinen Night-pullo. Myöhemmin julkaistaan vielä yksi tatuointikuvioin koristeltu Light Cola.

Suomessa nämä ihanat fashion-colapullot tulevat myyntiin Stocmann-tavarataloihin elokuun 30. päivä.

Nyt mä sitten mietin, että raskiiko tuommoisen söpöläisen avata ja juoda vai pitääkö se nyt sitten museoida. 😀

Hyvät matkustajat, aloitamme nyt laskeutumisvalmistelut. Kiinnittäkää turvavyönne ja istukaa rauhassa paikoillanne kunnes turvavyön merkkivalo sammuu. Lentoemäntänne kiittää kaikkia tästä matkasta. Tervetuloa uudelleen!


10 Comments
 • Ansku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mun mielestä asu on kyllä juu raikas, mutta en mä siitä lentoemäntäfiilistä löytänyt 😀

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mulla ei tuu asusta ainakaan lentoemo fiiliksiä pikemminkin joku siisti toimisto look!

 • consuela
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  sehä tossa jo tulikin, että raikas kokonaisuus! en mä tiedä, mutta mun mielestä tuo oranssi saa sut hehkumaan tosi kauniisti. ei tohon mitään rusketusta (ainakaan itseruskettavia) tarvita, vaan tuo kaunis suomalainen vaaleus vaan tulee oikeuksiinsa varsinkin tän asun kanssa. i like it!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sininen on minunkin anti-väri ja raidat on no-go, mutta minusta tuo on aika kivan mallinen mekko.

 • Siilikissa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mut saathan sä kato ton pelkän pullon sit museoitua? Pakkohan ton colan on meinaan maistua paremmalta tollasesta design-pullosta kun normaalista lasi- tai muovipullosta. Sähän voisit kirjottaa asiasta ihan juoma-arvostelun, vähän niinku viineistä kirjotetaan? 😀

 • Eveliina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heii, kivalta näyttää. Onkos tuossa mekossa vuori ja jos on, niin joustaako se? Ei lue tuolla Henkkamaukan sivuilla enkä saa kuvastakaan selkoa.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ei ole mekossa vuorta! Mekon matsku on sellaista vähän paksumpaa trikoota joten mekko joustaa kyllä.

   • Eveliiina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Jes, kiitti, tilasin 🙂 Kivaa viikonloppua!

 • aurora
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Täydellinen nousu ja lasku, hyvältä näytti! Matkustaja (silmä) kiittää.

 • M
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  i like it:)

Post A Comment