Pehmeää nahkaa

”Näytätpäs sä tyylikkäältä!”, sanoi aamulla radiokanavamme tuottaja, kun saavuin studioon. Ihan se sama adjektiivi ei kyllä ollut itsellä mielessä lähtiessä eteisen peiliin vilkaistessa.  Mutta ehkä se on niin, että tää valkoinen paita + bleiseri -setti sitten hämää ja on ainakin mun normaalia rönttälookkia tyylikkäämpää. Mutta siis, johtuipa kiva kommentti mistä hyvänsä, niin lämmitti mieltä. 🙂

Tästäkin asusta näkee muuten taas, että mä olen patologinen hihojen ja lahkeiden käärijä. Mä vaan inhoan täyspitkiä hihoja, kun ne tuntuu olevan aina jotenkin tiellä. Ja lahkeet nyt pitää kääriä ihan jo senkin takia, että kengät ei vaan ikinä peittyis. Jos on jostain syystä jalassa sellaset kengät jotka haluais peittää, niin sitten on jotain vialla. 😀

Nellyn nahkaballerinat alkaa pikkuhiljaa vihdoin muotoutua omalle kintulle sopivaksi, joten nämä tulevat varmasti olemaan yhdet tulevan kesän suosikkikengistä. Mukavaa nahkaa kun ei voita kesäjalkineissa mikään.

Muutakin ihanaa nahkaista tämän päivän asuun sisältyi, tuo musta Zaran laukku nimittäin. Ostin laukun maanantaina Helsingissä ollessani rakastuttuani sen pehmeään nahkaan ja yhtä aikaa löysän rentoon, mutta särmikkääseen olemukseen.

Läpän reunat ovat viimeistelemättömät ja tyhjänä laukku painuu rennosti ruttuun. Pohjaa kiertävä hopeanvärinen metallikehikko kuitenkin tuo veskaan hieman ryhtiä ja pitää huolen, että se pysyy jämäkästi pystyssä pöydällä.

Laukussa on myös ohut olkahihna, mutta sen saa näppärästi sujautettua piiloon laukun sisään jos haluaa kantaa laukkua clutchin tapaan.

Tuo olkahihna oikeastaan ehtikin jo saada otsasuoneni hieman pullistelemaan, sillä huomasin eilen töistä lähtiessäni, että hihna oli jo alkanut uhkaavasti irtoilemaan ompeleistaan. Ekaa päivää käytössä jumalauta!! Tai no oli se maanantai-iltana, mutta se nyt ei ehkä muuta asiaa. 😀

Soittelin sitten tänä aamuna Zaraan ja kysyin, et mitenkäs toimitaan, kun teiltä ostettu veska ei ilmeisesti ole tarkoitettu kestämään enempää kuin huulipunan ja luottokortin painon. Kehottivat suuntaamaan suutarille ompeluttamaan hihnan paremmin paikoilleen ja toimittamaan sitten kuitin heille niin hyvittävät korjauskulut. Ystävällisesti ja hyvin siis hoitivat mielestäni tämän probleematilanteen.

Ja niinpä kipaisin samoin tein vakkarisuutarilleni Porin Isokarhuun ja nyt laukku kantaa sitten jälleen huulipunan ja luottokortin lisäksi myös koko lompakon, meikkipussin ja vielä kameran. Testattu on. Mahtuu. Eli kyseessä on juuri täydellisen kokoinen lähes kaiken kanssa yhteensopiva laukku. Tykkään.


6 Comments
 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  on kiva asu ja tyylikäs 🙂 sait hyvää palvelua!

 • GoneWithTheNails/Mirka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oot kyllä viime postauksissa ihan hehkunut! =) Kevättä/ Kesää rinnassa 😀 ??

 • mi-la
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Näytät kyllä erityisen tyylikkäältä! 🙂

  Aina sun uudet postaukset luen, mutta koskaan ei tuu sit kommentoitua, joten nyt täytyy tehdä poikkeus sääntöön!

 • MouMou
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ois siis kannattanut ostaa. Se oli tasan viimeistelemättömän reunan vikaa, ettei tuo kestänyt.;)

 • Dahlia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kyllä on todella tyylikäs kokonaisuus ollut siellä päällä, täältä paljon tykkäyksiä.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voih, kiva laukku! Ja mä en jaksanu käydä viime viikolle Hesas ollessani Zarassa…. Satsasin vaan siihe kadun toiselle puolelle eli Stokkalle 😉

Post A Comment