Tänään Porissa kaikkea kivaa

Pikaisesti tulin huutelemaan, että kaikki te ehkä kuusi porilaista lukijaani (tai lähiseuduilla lymyilevät kaksi lisää), olettehan tietoisia tämän päivän kivoista häppeningeistä!

Viikkarissa vietetään kyläjuhlaa ja siellä on vaikka minkämoista tapahtumaa pitkin Itätullia. Itselläni on nyt ennen töihinlähtöä pari tuntia aikaa joten lähden katsastamaan ainakin pihakirppikset, nappula-ajot sekä neulegraffittityöpajan. Ihmisten pihoilta voi löytää ravintolapäivänkunniaksi myös Pop Up -ravintoloita ja erilaisia näyttelyitä. Opastetun kierroksen Viikkarin historiaan puolestaan voi tehdä aidolla 50-luvun linjurilla.

Päiväohjelmaa on klo 11-15 ja Sibeliuksenpuiston infopisteestä voi hakea tapahtumakartan josta löytyy esim. pihakirppisten osoitteet. Kyläjuhlien Iltamia puolestaan vietetään klo 19-22. Katso koko ohjelma TÄÄLTÄ.

Iltaohjelmaa tänään kaipaavat voivat puolestaan suunnata Porin Taidemuseolle, missä vietetään museoiden yötä.

Luvassa mm. musiikki- ja tanssiesityksiä, katutaidetta ja erilaisia työpajoja. Itse toivoisin vielä illan työkeikan jälkeen ehtiväni vaatesuunnittelija Kaisa Riivarin vetämään Tuunaa t-paita -työpajaan, missä 10 € osallistumismaksua vastaan pääsee tuunailemaan perusteepparia houkuttelevammaksi mm. erilaisin painomenetelmin. Työpaja pyörii non-stoppina koko illan.

Kivaa lauantaita kaikille!


5 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haa! Katsoinkin sinua kyläjuhlilla ja mietin mistä olet niin tutun näköinen. No nyt selvis. Aivonystyräni yhdistivät jotain. 🙂

 • Manna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Luin tämän just sopivasti parin tuntia sitten ja siltä istumalta singahdin taidemuseolle. Kauhean väkertämisen jälkeen sain yhden surkea korviksen valmiiksi virkkauspajassa 🙂 Mutta on kyllä siistiä, että Porissakin tapahtuu joskus jotain makeeta!

 • M
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Harmi, kun luin vasta nyt:( Oon ihan ulkona kaikesta, kun lopetin lehden tilaamisen.

  Musta taas tuntuu, et Porissa tapahtuu nykyään ihan kauheeesti kaikkee… ainakin kesällä. Ja se on hyvä se!

 • Hellan ja viinilasin välissä
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Neljäs porilainen lukija ilmoittautuu 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No hemmetti. Unohdin Viikkarin kyläjuhlat ihan kokonaan. Ja näin tämänkin vasta nyt, koska en ollut kotona Tampereella koneen ääressä, vaan PORISSA! Yhy. (Oon muuten myös porilainen lukija. Tai tamperelaistunut porilainen, mutta kuitenkin.)

Post A Comment