Karmean ihana haalari

Se ei ei ainakaan yhtään valehtele mun vartaloa todellisuutta kauniimmaksi, mutta olen siitä huolimatta rakastunut siihen. Mun uuteen lötköhaalariin nimittäin.

Ellokselta tilaamani halterneckhaalari hurmasi minut mukavuudellaaja helppoudellaan niin täysin, että en jaksa yhtään välittää siitä miten julkeasti se korostaa keskivartaloni tämän hetkistä karmeutta. Haalari on jo nyt reilussa viikossa osoittautunut kesän mahtavimmaksi työvaatteksi.

Vaikka kuinka ryömisi, kiipeilisi, konttaisi ja kyykkisi kuvatessa, niin tässä vaatteessa ei ole pelkoa, että persvako vilkkuisi tai, että navan näkyminen saisi naapurin pojat asiakkaat nauramaan. Hilluinkin haalarissa jo viime viikonloppuna kaksi iltaa tapahtumakuvauksissa ja se on eksynyt päälleni tälläkin viikolla jo kahtena työpäivänä.

Etuosastaan haalari on sen verran antava, että ihan pelkkät rintaliivit eivät alle riitä, joten olen käyttänyt ”siveellistäjänä” tuubitoppeja. Astetta peittävämmän asusta sai, kun yhtenä päivänä puin alle pitkähihaisen mustan meshpaidan. Selkä ja hartiat peittyivät muuttamatta kokonaisuutta kuitenkaan liian raskaaksi. Tykkään.

Tänään oli muuten kesä eka sandaali- ja mehujääpäivä!!

Kiitos hei kaikile torstain väsymys-/stressipostaukseen kommentoineista ja minulle meiliä lähetäneille. Ei tietenkään ole hienoa kuulla kuinka monelle aihe on ikävän läheinen, mutta kun se sitä valitettavasti on, niin on lohdullista kuulla muidenkin kokemuksia ja etenkin selviämistarinoita. Postauksen kirjoittamisen ja etenkin teidän rohkaisevien sanojenne ansiosta perjantai tuntui huomattvasti kepeämmältä ja valoisammalta kuin monet päivät tätä ennen. 🙂

PS: Porilaiset, huomasitteko jo TÄMÄN!!!


4 Comments
  • Karamellikettu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tuossa on muuten maailman mukavin asu! Itsekin olen viipottanut ylpeästi vastaavanlaisissa haalareissa ja vastaanottanut ”sirkuspelle” ja ”reggaepampula”-kommentteja lähipiiriltä 😀 Ei haittaa!

  • Emlia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Amppari tekee kesän! <3

  • nasu86
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    ihanalta näytät Veera haalarissasi 🙂 tsemppiä!

  • MouMou
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Toi on just ihana! Eikä se edes näytä huonolta sulla, hassu.:)

Post A Comment