Tyttömäisiä turbaaneja

Tää on taas niin tätä… Miksi ihmeessä ottaa luuria käteen ja soittaa vihdoin kampaajalle, kun voi sen sijaan yön pimeinä tunteina selata eBayta uusien turbaanien ja muiden päärättien toivossa? Tämä mun ongelmanratkaisukyky näin hektisen arjen keskellä tuntuu tosiaan olevan taas ihan terässä. 😀

No mutta, vaikka sinne kampaajalle vielä tämän vuoden puolella pääsisinkin, niin kyllähän niitä huonon tukkapäivän (85% päivistä) pelastajia kuitenkin pitää kaapissa olla joten ei ne eBay-haut nyt ihan hukkaankaan mennyt. Törmäsin nimittäin aivan ihaniin retrohenkisiä turbaaneja muita päähineitä valmistavan Brightonilaisen Anna Chocolan putiikkiin ja ihastuin tuotteisiin ihan välittömästi.

Kovasti kutkuttelisi tuollainen pallokuvioinen turbaani niin punaisena kuin mustanakin. Vielä en kuitenkaan antanut itselleni lupaa tilauksen tekoon, sillä ensin pitää katsoa tuo Tukhoman reissu alta pois ja tutkia lompakko sen jälkeen. Käsintehtyjen turbaanien hinnat vaihtelevat n. 22-26 £ välillä ja postikulut päälle pari puntaa. Ehkä siis pitäisi osata päättää vain jompi kumpi väri, sillä en taida raskia kahta hankkia. Olisko se kuitenkin pirtsakka punainen?

Turbaanien lisäksi ihastelin myös viehättäviä pillerihattuja ja fascinatoreita. (mitä hittoja ne on suomeksi?) Kylläpäs kelpaisi tuollaiset sulat ja huntu päässä tepastella vaikkapa kesähäihin vieraaksi!


4 Comments
 • Virve
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eikös tuo fascinator ole ’hatuke’? Jäi jotenkin Katen ja Williamin häistä mieleen… 😀

 • Miranda
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hattunen…? =D

  Tuollainen turbaanisydeemi olisi hyvä huonon tukan päivänä, näin kesän tullen ei baskeri / pipo oikein enää käy.

 • Kahvitahra
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Suloisia noi pallokuvioiset turbaanit. Ehdottomasti punainen! Itse ottaisin sinisen. Kuten sanoit pelastaisi monen monta päivää 🙂

 • Anna Chocola
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hi there,

  just stumbled upon your article via my analytics!

  I wanted to say a massive thank you, because I am a small independent designer and mentions like this are a real help to get noticed.

  So, THANK YOU!!!

  I’ll keep an eye on your blog now 😉

  Kindest regards,

  Anna Chocola

  http://www.facebook.com/Anna.Chocola.Fashion.Accessories

Post A Comment