Herran punaiset pieksut!

-mainosyhteistyö-

Vieläkö joltakin on blogiani lukiessa jäänyt huomaamatta rakkauteni punaisia kenkiä kohtaan? Jos on, niin kerrottakoon se vielä kerran: en voisi elää ilman monia erilaisia punaisia jalkineita! Synkällä kokomustan kaudellanikin punaiset kengät olivat ne jotka pitivät huolen asujeni piristämisestä.

Muistan jo teininä haaveilleeni kirkkaan punaisista sumussakin kirkolta kotiin asti erottuvista kengistä. Ja juhlakenkien sijaan nimenomaan sellaisista arjen peruskengistä joita voisi käyttää joka päivä. Mutta 90-luku ei vielä ollut täällä kotimaassa mitenkään värikästä aikaa mitä kenkiin tulee. Ei ainakaan tuolla Kainuun suunnalla.

En voi sanoin kuvailla sitä onnen tunnetta jonka sitten koin, kun Italian reissulla vastaan tulivat tässäkin asupostauksessa nähdyt Onyxin nilkkurit ja ihana mammani osti ne minulle itseäni hirvittäneestä sadan euron hinnasta huolimatta. Mutta niinpä ovat pitäneet pintansa kenkäkokoelmani kestosuosikkina jo kymmenen vuotta enkä voi kuvitellakaan miten kamalaa on kun rakkaat joskus hajoavat lopullisesti.

 Nykyään punaisten kenkien kokoelmani on jo melko kattava. Löytyy ballerinat, nilkkurit, maiharit, korkkarit, talvisaappaat, toiset nilkkurit jne. Mutta punaiset varrettomat kävelykengät  kyllä vielä puuttuvat. Mitäs sanoisitte tällaisista kiiltonahkaisista herrainkengistä jotka löysin Spartoosta?

Vaikka oma makuni osoittautuu usein malko kalliiksi, niin tällä kertaa täytyy kyllä sanoa, että ulkonän puolesta pidän enemmän noista alennuksessa kolmekymppiä kustantavista Stylisclickin versioista kuin yli parin sadan Moschinoista. Halpikset ovat ikävä kyllä, kuten arvata saattaa, keinonahkaiset, mutta sisäpohja niissäkin on sentään nahkaa.

Pitänee seurailla tilannetta, jos samantyyppisiä ihanuuksia tulisi vielä lisääkin tuonne valikoimiin. Mulla on nimittäin ihan sellainen olo, että punaiset herrainkengät on juuri se mitä syksyksi tarvitsen.


1 Comment
  • arjamaaria
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Totta höriset, kyllä halvemmat on enemmän munkin juttu.

Post A Comment