Säästin monta kymppiä!

-mainosyhteistyö-

Ooh.. alennusmyynnit on ihana asia ja etenkin kenkäkaupassa. Nyt alet ovat alkaneet myös Spartoolla. Ja sehän tarkoitti sitä, että piti käydä lahjakortti hyppysissä käydä tsekkaamassa kaikki aiemmin himottelemansa kengät josko irtoaisivat paljonkin halvemmalla.

Kaikista mieltäni aiemmin keväällä kutkuttaneista kengistä minä päädyin klikkaamaan ostoskoriini nämä upeat jo toukokuussa esittelemäni United Nuden graafisella korolla varustetut perusavokkaat. Vaikka alennusprosentti näiden kohdalla olikin vain -30%, niin yli 200 € lähtohinnassa alennus oli jo ihan mukava. Ja kun oman koon varastosaldo näytti enää kahta paria, en voinut jäädä sen enempi empimään. Mutta alennuksesta ja lahjakortista huolimatta jäi näistä vielä yksien kenkien verran maksettavaakin..

Olisipa ne sopivat ja ihanat jalassa! Olen huomenaamuna lähdössä kesälomareissuilemaan ristiin rastiin kotimaata ja tilasinkin kengät suoraan rakasta Moksua lähimpään matkahuollon noutopisteeseen. Ajatus nimittäin olisi, että kengät saapuisivat juuri parahiksi Iinan tuparikekkeröintejä varten ja voisin yhdistää ne täällä jo muutama viikko sitten ensimmäistä kertaa nähtyyn Lindexin mekkoon.

Eli nyt siis peukut pystyyn, että kaikki natsaa: koko, istuvuus ja toimitusaika. Mutta uskaltaako noin monen muuttujan yhtälöön luottaa? Onko mun nyt kuitenkin pakattava jotkut korot mukaan? Ääää! Liikaa tavaraa, mä vihaan pakkaamista!!

On hieman hankalaa pakata puolentoista viikon reissuun joka vie niin Kainuuseen, Keski-Suomeen kuin Helsinkiinkin etenkin, kun säätiedotus lupaa jonnekin pilkkihaalarikelejä, toisaalle jo lähes mekkokelejä ja oma mieli huutaa vaan, että ”uikkarit!!”.

Mutta joo.. mä täällä jatkan tavaravuoren kanssa taistelua, mutta jos sua kiinnostaa kengät ja varsinkin kengät alennushinnoin, niin tsekkaa ihmeessä Spartoon alet!


10 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Touko- ja kesäkuussa tekemieni tilausten saapumisessa on molemmissa mennyt 12 päivää, eli voipi tehdä tiukkaa ehtimisen kanssa.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Voi eiiii! Vaikka lupaavat toimitusajaksi max 8 pv. No, onneks pakkasin korkkarit varulta mukaan. 😀

 • Casey
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei mäki tein eilen löydön sieltä! en oo koskaan ennen edes selaillu sivuja, mutta nyt eksyin. Sieltä ois kyllä löytyny muutama muukin edullinen ja kiva kenkäpari. Plussaa myös siitä, että siellä on oikeasti kunnon matskuja kengissä! Noissa sun omissa on aivan ihana korko 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mä tykkään spartoolla siitä, että voi hakea kenkiä materiaalin perusteella joten ne muovikammotukset voi suosiolla skipata hauissa.

 • Janna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mielenkiintoinen korko noissa kyllä on! Väri on aivan ihana.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Joo tuo korko Mua näissä erityisesti ihastuttaakin. perusjuttua hännällä yksityiskohdalla, just parasta!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eiks tää mainostaminen mene jo pikkasen överiksi. Spartoon sivut tökkii aika pahasti vähänkään hitaammalla yhteydellä, joten eipä viitsi paljon selailla. Valikoima ihan samaa kuin muissakin nettikenkäkaupoissa.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mainospostauksista ahdistujia varten olenkin nyt alkanut merkitä selvästi jo postauksen alkuun mikäli se sisältää mainontaa. Näin siis mainos on helppo skipata kokonaan eikä silloin joudu vasten tahtoaan selailemaan nertikauppoja.

 • Paola
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ” jos sua kiinnostaa kengät ja varsinkin kengät alennushinnoin”

  huh. mää en oo koskaan ollu mikään kenkäfriikki, pikemminkin oon aina vihannut sitä, kun on ollut pakko löytää jotkut kengät (on ne sitten ollu juhlakengät, tai sitten vaik talvikengät kun ne ainoot vanhat on sanomassa sopimusta irti). Nyt oon kuitenkin jostain syystä alkanu vähän vilkuilemaan korkkareita kaupoissa. Joissain apikoissa jopa huvin vuoksi sovittanutkin. En silti oo viel kehittänyt tätä kiinnostusta siihen asteeseen, että ostaisin niitä korkkareita, koska mulla on vahva epäilys, että en osaisi kävellä niillä. Mutta ehkä pikku hiljaa…

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Haha! Niin ne vaan kengät pikku hiljaa alkaa voittaa sua puolelleen. Eikä se koroilla kävelykään hankalaa ole kun aloittaa harjoittelun jollain maltillisilla. 🙂

Post A Comment