Lomamekko ja kärmes

LomalomalomalomaLOMA! Mulla on sellainen meneillään juurikin nyt ja sitä riemua riittää vielä yli pari viikkoa. Alkuviikko on mennyt ihan vaan kotona lepäillen ja pyykkiä pesten sillä viimeisten työviikkojen aikana oli ehtinyt kertyä melkoinen vuori sekä väsymystä, että pyykkiä. Kotona makoilun lisäksi olen ehtinyt myös pyörähtää pikaisesti tarkastamassa lähikauppojen alerekit ja löytyihän sieltä jotain varsin käyttökelpoista.

Musta trikoomekko. Kuinka mielikuvituksellista ja villiä heittäytymistä! Mutta kun tämä Lindexiltä alle parillakympillä löytynyt mekkonen nyt vain sattui tuntumaan päällä ihan suunnattoman mukavalta  ja mallikin on itselleni lähes justiinsa eikä melkein. Ajattelin, että tämä vaate voi pelastaa melko montakin  kesän”mulla ei oo mitään päällepantavaa”-päivää.

Kaula-aukko on melkoisen antava, joten ainakin näin kirkkaalla päivänvalolla kaupungilla kuljeskellessa on parempi pitää toppia alla. Mutta sopivassa tilanteessa mekkoa voi kenties käyttää joidenkin pientä vilauttelua kestävien liivienkin kanssa.

Tokihan kolttu on malliltaan tuollainen ikävä etupuskurin korostaja, mutta samallahan se tarkoittaa sitä, että mekon leikkaus myös luo illuusiota vyötäröstä, jota minulla ei todellisuudessa ole. Tuon positiivisen aspektin vuoksi koitan sietää sen negatiivisenkin.

Hihat ovat pituudeltaan juurikin rakastaamaani 3/4-mittaa vaikkakin kuvassa ovat ruttaantuneet lähes kyynärtaipeisiin. Ja helman pituudestakin tykkään, passaa niin matalien kuin korkeampienkin kenkien kanssa. Kaikin puolin siis oiva perusmekko! Ja sehän tarkoittaa, että mekko pääsee ehdottomasti mukaan reissuun.

Tai itse asiassa pääsi jo, sillä nyt kun jatkoin latauksen loppuun kirjoittamista, istun jo junassa kohti Kainuuta.

Lähtiessämme eilen murun kanssa syömään sujautin lompakon ja muut välttämättömyydet kauniin krokolaukun uumeniin. Ostin laukun talvella blogikirppiksellä Uinolta, joka luopui elukasta vitosella. Aito krokotiiliveska muutamalla eurolla on huippulöytö!

Minähän en noin niin kuin muuten siedä matelijoita lainkaan, mutta näin laukkuina käärmeet ja krokot ovat kyllä kovin kauniita. Voin myöntää, että tieto siitä, että noita eläimiä tapetaan puhtaasti tällaisten tuotteiden materiaaleiksi, ei hetkauta minua tippakaan. Pelon ja inhon tunteet hakkaavat kaiken säälin ihan 6-0. Olen siis julmuri, jolla on kaunis laukku ja useampikin.

Vielä pari tuntia junailua jäljellä. Palaankin sitten tänne pelipaikalle seuraavan kerran vaarojen kupeesta isin ja äidin luota!


12 Comments
 • Joosua
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kert´ kaikkiaan tyylikäs kokonaisuus! Hyvät ostokset!

 • Janna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Itsekin tarvitsisin jonkin perusmekon, ehkä lähinnä pikkumustan juhliin – minä en oikein osaa käyttää mekkoa arkivaatteena. Laukku on aivan ihana!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Täydellisen pikkumustan metsästys päällä itselläkin. Se on niiin hankalaa löytää!

 • Saija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tyylikäs asukokonaisuus! Tunnet kehosi ja tiedät miten sen parhaita puolia korostetaan! 🙂

  Jos muuten haluat tehä blogistas viel hienomman ulkoisesti tai tehdä muista kiinnostuksen kohteista sivuja, kantsii käydä tsekkaa livingjunction.com. Se on uus nettisivusto, jossa voi tehdä taitto-ohjelmalla hienon näkösiä lehtiä mm. muodista tai vaik kuvaalbumei, jotka voi jakaa kavereille niin kuin facebookissa, mut hienommin! 😉 . Se on yhteydessä facebookiin ja youtubeen ja sitä on helppo käyttää. Esimerkiks voit käydä kattoo “explore” –> “fashion” –> S Means Style 😉

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   kiitos vinkistä, pitää tutustua!

 • Dahlia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oikein kaunis asukokonaisuus sinulla. Kyllä se musta mekko vaan tarttuu mukaan jos sopivan kokoinen löytyy, minulla ainakin. Niin kyllä muutkin mekot 😀

  Oikein ihanaa kesälomaa!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   hyvää mustaa mekkoa ei tosiaankaan voi jättää kauppaan. Se on sääntö! 😀

 • Marjukka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onpa tosiaan hyvänmallinen mekko, näyttää hyvältä päälläsi tuon topin kanssa!

  Tyylikäs kokonaisuus!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   kiitos, kiva kuulla! 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sinua ei hetkauta tippaakaan, että uhanalaisia eläimiä tapetaan turhien muotiasusteiden valmistamiseen, kun ne voitaisiin tehdä keinomateriaaleista, tai no, vaikka lihantuotannon sivutuotteena syntyvästä nahasta?! Häkellyttävää piittamattomuutta sinulta, jota ennen pidin järkeviä ja perusteltuja mielipiteitä omaavana ihmisenä. Mutta hyvä että sentään halvalla sait (*tonnikaupalla sarkasmia tähän*)!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   No ymmärsihän tästä joku sentään provosoitua, minä kun odotin enempääkin. 😀

   Nostan hattua ihmisille jotka jaksavat ja pystyvät kantamaan harteillaan huolta kaikista maailman vääryyksistä. Ja samalla myönnän että itse en valitettavasti kuulu heihin. Matelijoiden kohtalosta kauhistuminen ei nyt vaan yksinkertaisesti kuulu mun huolilistalle. Siinä kohti mun henkilökohtaiset tunteet ja todella paha fobia menevät täysin järjen äänen edelle. Ja tälle en yksinkertaisesti mitään voi. En osaa ajatella noita itseäni iljettäviä otuksia millään tavalla säälimisen arvoisena vaikka järkeni muuta sanoisikin. Eli olen paha ihminen, todella.

Post A Comment