Ihania naisia

Sanoin jo heti tuon mustan mekon ostettuani, että siitä tulee tämän kesän luottoasu enkä todellakaan ollut väärässä. Monikäyttöinen trikoomekko on ollut ostohetkestä saakka ahkerassa käytössä ja taipunut niin päivä- kuin iltamenoihinkin.

Eilen kahdenkympin koltulla juhlittiin Iinan tupareita ja se sai asusteikseen juuri sopivasti Helsinkiin saapuneet United Nuden korot, Gina Tricotin alesta muutamalla eurolla ostamani kirjavan paljettilaukun ja mamman kätköistä löytyneet vihreät malakiittihelmet. Tykkäsin ainakin itse kovasti tästäkin kokonaisuudesta.

Uusiin kenkiini ihastui moni muukin ja kaikki sopivan kokoisella jalalla varustetut tuparivieraat niitä sovittelivatkin. Kamerastani löytyi tämäkin kuva, jossa kengät ovat jonkun muun kuin minun kintuissani. Ah ja voi, on ne vaan aika ihanat!

On muuten ihan pakko laittaa tähän muutamia kuvia siitä miten uskomattoman kauniiden tyttöjen seurassa eilistä iltaa vietin. Näyttivät niin ihanan säteileviltä, että sitä piti ikuistaa oikein monin kuvin. Näiden kesäisten neitojen (Iina, Salla ja Jonna) myötä siis aurinkoista viikonloppua kaikille! Mä alan nyt pakkaamaan ja kohta syöksytään Iinan kanssa kohti Tallinnaa. Mahtavuutta!


2 Comments
  • Nina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hahahahahha, noi kengät on mun jalassani tossa mystisessä kuvassa. 😀 😀 Mutta hienot oli popot ja kauniita olitte kaikki illan seuralaiset! 🙂

  • nasu86
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    olette olleet kyllä kaikki kauniina liikenteessä! 🙂

Post A Comment