Äitiyshousuissa

Suoritin koko eilisen päivän arkeologisia kaivauksia paikalla, jossa olin kuullut asuntomme sijaitsevan. Uurastus palkittiin, sillä kaiveltuani tuntitolkulla kaikkia rätti- ja lumppukerrostumia paljastui alta jotain kauan kateissa ollutta, meidän kiva koti nimittäin!

Siinä sivussa löytyi paljon muutakin unholaan painunutta kuten useampi pari varsin kivoja kenkiä ja yksi kauan kaipaamani läskin kuristus -toppi. Ihan tuntuu nyt siltä kuin olis käynyt ostoksilla ja muuttanut uuteen asuntoon. Jännä miten positiivisesti vaikuttaa moneen asiaan sellainen inhottava juttu kuin siivoaminen. 😀

 Koko päivän hiki päässä huhkiminen tarkoitti tietenkin sitä, että itseään piti sen jälkeen hieman palkita. Palkinnoksi lunastin sitten jääkaapissa odottaneen valkkaripullon ja join sen hyvässä seurassa puhuen meikeistä ja pojista. (Koska tytöthän ei luonnollisestikaan keskustele keskenään mistään muusta.)

Minä halusin päästä ulkoiluttamaan uusia pöksyjäni ja vaatehuoneen kaivauksissa löytyneitä kenkiäni, joten hipsittiin viinipullon tyhjennyttyä läheiselle terasille hytisemään. Ostin nuo housut toissapäivänä H&M äitiysvaateosastolta kympillä. En kyllä kuolemaksenikaan tajua mikä noista tekee juurikin Mama-malliston housut. Vissiin se kuminauhavyötärö sitten.Mutta en mä noissa housuissa enää kyllä paksuna mahtuis olemaan.

Mutta äitiyspöksyt tai ei, niin arvelin, että ei kai sillä väliä millä tämän ison mahansa on hankkinut, ja nappasin seeprat mukaan. Ja ostinpa sitten samat housut vielä mustanakin, kun olivat niin mukavat. Erityisen onnellinen olen kuitenkin juuri noista seeprahousuista, sillä olen himoinnut sellaisia jo pitkään. Nyt minäkin voin leikkiä savannin asukasta.

Hyvänä seuranani toimi Porin virallinen tukkajumalatar Anni. Sillä neidillä tuota karvaa vaan riittää tolleen ihan holtittomasti. Aina ei edes naista itseään sieltä alta näe.

Loppuillasta törmäsin vielä rakkaaseen Emmikseen jonka kanssa päädyttiin torille iskemään miehiä. Hieman olivat kyllä jäykkiä tyyppejä eivätkö oikein tuntuneet lämpeevän meidän lähentelyille. Minä ujona tyttönä vaan vienosti hieman halailin, mutta Emma-Kaisa päätti, että suora toiminta on tehokkain lähestymistapa ja pussata päräytti pulunpaskapäistä tyyppiä intohimoisesti. Nice.

Huomeasitteko muuten, että siellähän ne kuvissa mun uudet lasitkin vilahtaa.. ei menny teidän arvaukset ihan nappiin.. Lähikuvia myöhemmin..


10 Comments
  • nasu86
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    ihanat ovat housusi ja sinä tietty myös 🙂

  • miira
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiva, raikas asu! Erityisesti tykkään tuosta punaisen yhdistämisestä musta-valkoiseen.

    H & M:n äitiysvaateosaston valikoima hämmästyttää muakin. Ostin sieltä joitakin vuosia sitten mekon, joka paitsi istui erinomaisesti kapeavyötäröiselle naiselle kokoa 38, myös kirvoitti käsittämättömän määrän kehuja. (Eikä ollut eksynyt väärään paikkaan, vaan niskalappu todisti sen olleen Mama Collectionia, toim. huom.) Aina sitten ylpeänä ilmoitin, että juu, mammaosastollahan mä käyn shoppailemassa, sieltä tämäkin!

  • GoneWithTheNails/Mirka
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Todella kauniina, pilke silmäkulmassa olet ollut liikenteessä ! =)

  • tiippa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    onpas kyllä raikkaan näköset pokat :p täälläki ois uusien silmälasien hankinta menossa (ollut jo hmm 9 kk), mutta kun hyviä ja niitä oikeita tulee harvoin vastaan..

  • MouMou
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa
  • Elina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oih, tykkään asukokonaisuudesta oikein paljon! Housut varsinkin vie huomion 😀

  • Ano Nyymi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Nyt stoppi tuolle lihomiselle!

    Näytät järkyttävältä nuorelta ihmiseltä!

    • käyttäjä-11858
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Hyvä Ano Nyymi, painoaan voi helposti pudottaa, jos olo itseään ahdistaa! (huom! siis itseään!, muiden mielipiteillä ei ole merkitystä.)Huomattavasti vaikeampaa on päästä eroon ilkeydestä ja ahdasmielisyydestä, joka selvästi on pesiytynyt korviesi väliin. Veera, täällä jo odotellaan uutta postausta, enkä varmasti ole yksin 🙂

  • riina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Heiii mä bongasin sut jazzeilta tossa perjantaina!

    Oon niin satunnainen lukija, etten tienny sun olevan täältäpäin ja ihan silmät pyöreenä kattelin että voiko olla… En sitte kehdannu tulla juttelemaan kun en satavarma ollut. Mutta hyvältä asus näytti! =)

  • ii
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihana Veera! Olet todella upean näköinen tuossa asussa!

Post A Comment