Uuden työkalun testailua

Hihii! Testailen tässä miten sujuu postaaminen mun uudella tuliterällä iPadilla ja kyllähän se tuntuu onnistuvan. Nyt ei siis tarvitse enää olkapää muusina raahata läppäriä reissuilla, jos vaikka tahtoisi blogata.

Tarvitsemaani muistikortinlukijaa ei ollut hyllyssä, joten saan sen vasta hieman myöhemmin. mutta sitten pelittää tämä vehje yhteen rakkaan Olympukseni kanssa. Ja kevyen näppiksenkin tilasin. Sellaisen joka toimii samalla padin suojakuorena. Kivan kevyet blogityökalut on kyllä sitten verrattuna muutaman kilon läppärin ja ison järkkärin rohjakkeen aikoihin. Tykkään!

Näiden pikaterkkujen kuvituksena surkeat iPadilla räpätyt kuvat tämän vapaapäivän asusta. Oranssi neulemekko löytyi muutama viikko sitten Monkin alesta ja pääsi tänään ekaa kertaa käyttöön. Ihan sellaisenaan se oli tämän päivän pukeutumisfiilikseen hieman turhan mallia säkki, joten kuroin kolttua vähän kokoon ohuella nahkavyöllä.

Jalassa Vagabondin lempparisandaalit jotka minulta löytyy sekä mustana, että ruskeaa ja olalla rakas ikivanha lehmälaukku, joka on mamman tai isosiskojen perua 80-luvulta.

Melkoisen kuuma tuli kyllä tuollaisessa neulemekkosessa, mutta tuskinpa tuossa painostavassa kelissä olisi mikään lumppu kovin ihanaa viilenee tunnetta tarjonnut. taas kerran mä kysyn, että miten jotkut ihmiset onnistuu näyttämään vaivattonilta kaunottarilta helteelläkin?

Mä olen se tyyppi jonka meikki on valunut hikinoron mukana tissivakoon jo siinä vaiheessa, kun pääsen ulos kotiovesta ja jonka vaatteet tuntuu liimautuvan ihoon heti, kun niihin pukeutuu. Yritä siinä nyt sitten olla jotenkin edustava. 😀


Tags:
,
1 Comment
  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Minkämoinen näppis!

Post A Comment