Kuuma, kuumempi, kuumis

Häiriköin teitä vielä yhdellä Porispere keikkakuvasetillä. Tiedän nimittäin, että teissä blogini lukijoissa on ainakin muutama joka katselee Amorphis-kuvia ihan mielellään. ;D

Olin tosiaan lauantaina iltaan asti hääkeikalla, joten kiiruhdin festaroimaan lähes suoraan töistä. Kävin vaan pikaisesti vaihtamassa työkoltun Amo-paitaan ja niittihameeseen ja hyppäsin kamera kassissani pyörän selkään. Siellä minä sitten onnellisenä fiilistelin keikkaa ja räpsin siinä sivussa lisämateriaalia Tomi Joutsen -kuvakokoelmaani. 😀

Kiinnittäkääs muuten huomiota tuohon Tomin päällä olevaan nahkaliiviin. Se on nääs gTien Jennin taidolla ja rakkaudella tuunaama. Liiviä on maalattu ja ruostutettu, siihen on piirretty kuvioita ja ruuvattupaljon niittejä. Ja Tomin vaatimuksesta sitten vielä hemmetisti lisää. Ei ole tämä liivi kuulema siis painonsa puolesta keikka-asu ihan keveimmästä päästä. Mutta hemmetin hyvältä se kyllä näyttää ja passaa kantajalleen loistavasti. Tykkään.

Liivin upeasta selkämyksestä ei nyt näistä kuvista näe vilaustakaan, joten käykää ihmeessä tykkäilemässä gTiesta Facebookissa, sieltä löytyy tarkempia kuvia tuosta tuunaustaikuri-Jennin taidonnäytteestä.

 

 

Semmosta tukanheilutusta tällä kertaa. Oijoi sanon minä.


4 Comments
 • Vim
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hienoja kuvia, olisin voinut katsella kitaristia ja basistia enemmänkin. Kuumia miehiä nam.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nam. Edellisestä Amojen keikasta on selkeesti kulunut liian kauan aikaa!

 • Elina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Toisiks ylin kuva on aika hurjan näkönen. Ihan ku tolla kaverilla olis lonkeroita päässä!

 • Heini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tjuuuh… tjuuuh… kyllähän noita kattelee. Olin viimeksi Amorphiksen konserttisalikeikalla, ja melkein meinas mennä musiikki ohi kun toljottelin Joutsenta.

Post A Comment