Kiireaamujen asu ja uusi tiikeri

Mitä silloin kiskotaan päälle, kun silmien avaamisen ja ovesta ulos juoksemisen väliin mahtuu kokonaiset 10 min ja pukeutumisen lisäksi on pestävä naama, harjattava hampaat, pakattava laukku ym ym? Oikea vastaus on ”ensimmäinen käteen osuva mekko”. Yhteen vaatteeseen pikaisesti sujahtamalla on hoidossa niin ylä- kuin alaosakin ja ne vielä melko varmasti sopivat yhteen.

20120815-230449.jpg

Sekä eilisaamu, että tämän aamuinenkin lähtö menivät juurikin yllä minitulla kaavalla joten olen viihtynyt kaksi päivää peräkkäin sohvalta käteen sattuneessa pilkkumekossa ja punaisissa ballerinoissa. ”Tukanlaitto” on hoidettu heittämällä päähän eteisessä tyrkyllä ollut hattu.

Laukkuna on tietenkin toiminut maanantainen Tiger of Sweden -löytö, sillä pitäähän uuden tulokkaan päästä heti tutustumaan kotikaupunkiinsa.

20120815-230456.jpg

Olin jo moneen kertaan huomannut kaipaavani yksinkertaista mustaa kaiken kanssa yhteen sopivaa ja tilavaa olan yli -laukkua, joka olisi kuitenkin hieman kulahtanutta Marimekon olkalaukkuani salonkikelpoisempi.

Tiger of Swedenin muuttoalessa se sitten odotti minua; juuri tarpeideni mukainen unelman pehmeä nahkalaukku kaunis alelappu rinnassaan. Normihinta 269 €. -70% alennuksen ansiosta vain 80 €. Ah ja oih! Ei voinut jättää kauppaan.

Tuo veska on ihan täydellinen esimerkiksi matkoilla. Laukkua jaksaa kantaa pidemmänkin päivän ja kädet jäävät vapaaksi esim. valokuvaamiseen, ostosten kantamiseen ym. tärkeään. Tilaa on riittävästi jotta se nielee lompakon ja puhelimen lisäksi mm. sen kameran, neuletakin, juomapullon, meikkipussin ja vaikka mitä muuta. Ja ulkonäöltään se on juurikin niin huomiota herättämätön ja ajaton, että siitä jaksaa tykätä vuosikausia.

Laukun käytännöllisyyttä lisää vielä se, että jos tila loppuu niin laukkuun tulee tuon etuläpän mitalta lisää tilaa, kun olkahihnan kiinnittääkin noihin suuaukon vierellä oleviin metallilenksuihin. Hieman huonosti selitetty, mutta en nyt tajunnut ottaa havainnollistavaa kuvaakaan. 😛

Mutta kaikin puolin siis loistohankinta. Tiikeri pääsee testaamaan toimivuuttaan reissukäsilaukkuna tuossa reilun parin viikon päästä, kun suuntaan mamman ja siskojeni kanssa muutamaksi päiväksi Roomaan. Ihanaa!!

20120815-230505.jpg

Käytiin aamulla tekemässä Emma-Kaisan kanssa studiossa Sovituskoppia ja ihastelin jälleen kerran hänen söpöjä Hello Kitty -tennareitaan. Mulle kans!

Loppuun vielä yksi ”kuin kaksi marjaa”-kuva. Emma-Kaisa itse vaati tätä.

20120815-230512.jpg

On hamsterilla posket hieman kipeänä ja turvoksissa uusien lävistysten takia. Mutta söpöjähän nuo on molemmat. 😀

Hamsterikuva: http://www.hamstercagesadvice.com/


4 Comments
 • tiippa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Apua! tiedätkö mihin saakka toi tigerin muuttoale kestää? Ne laukut vaan niin kolahtaa muhun <3

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   en osaa sanoa. Mutta itse siis kävin maanantaina ja kyllä siellä oli vielä aika monta ihanaa laukkua jäljellä. Etenkin sellaisia isompia kasseja. Esim viikonloppulaukuksi sopiva musta nahkalaukku olisi irronut hintaan 120 €.

 • Marjukka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Varsinainen löytö tuo laukku, kyllä!

  Ja jo nyt toivotan sinulle, siskoillesi ja mammallesi hyvää Rooman matkaa, itse suuntaan ikuiseen kaupunkiin kuukauden kuluttua!

 • pauliina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ihan mahtava löytö toi laukku!

Post A Comment