Niittiöverit

-mainosyhteistyö-

Juuri kun mä olin päässyt noin 80% varmuuteen siitä, että mitkä Air Stepin saappaat minä tilasin Spartoolta saamallani lahjakortillani, minä satuin törmäämään näihin mahtaviin Ashin bikereihin. Lähes överiksi menevä niittikoristelu nyt vaan saa mut ihan sekaisin.

20120815-000713.jpg
Mitä mä teen? Miksi oi miksi kaikkien tällaisten bikerien kuvien pitää polttaa itsensä mun verkkokalvoille minua kiduttamaan? Pitänee koota nyt muutamat vahvimmat ehdokkaat yhteen ja merkitä ylös plussan ja miinukset kaikista. Mutta mitä ihmeen miinusta noissakaan upeissa muka on? No ehkä hinta, sillä nämä Ashit ovat vielä noin satasen parin sadan hintaista Air Stepejä kalliimmat. Auts.


2 Comments
 • Anu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moi!

  Mä tilasin nuo alimmat ja arvaapa saanko niitä jalkaan? En tilatessa huomannut et niissä ei ole vetskaria ollenkaan. Otin vielä koon isommat et mahtuu talvella villikset alle. Ottavat kummasti tuohon jalkapöytään kiinni. Nyt olisi ikävä palautusrumba edessä 🙂

  Terkkui!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   hmm. olipa hyvä kun kerroit. Mulla on nimittäin aika korkea tuo jalkapöytä niin eivät ehkä olisi sitten minun kengät.. 😛

Post A Comment