Striptease

Pikainen torstaipäivän piristys tässä vaan töiden lomassa.. H&M:n tiedote tarjoili uusia David Beckham bodywear -malliston mainoskuvia ja täytyy myöntää, että saattoi mulla vähän jotain kuolaa tipahtaa näppikselle, kun näitä vilkuilin.

Kyseessähän on siis pysyvästi H&M:n valikoimiin kuuluvista kamppeista, mutta koska kuumat kuvat myy, niin näiden tuoreiden kuvien myötä siis halutaan vaan muistutella ihmisiä tämän simppelin miesten kalsonkimalliston olemassaolosta. Jouluksi H&M tosin lupailee mallistoon muutamaa uuttaa kuulema lahjaksi hyvin sopivaa tuotetta. Niitä valokuvia sitten odotellessa..

Kerroin jo kalsarimalliston helmikuisen lanseerauksen yhteydessä, etten aiemmin ollut oikein syttynyt tuolle Beckhamin pojalle, mutta H&M:n silloiset mainoskuvat aiheuttivat jo jonkinmoista kipinöintiä. Ja mites sitten tällä kertaa? No näiden uudempien Alasdair McLellanin ottamien kuvien kuvien myötä mähän sytyin ihan liekkeihin!! Becksu kalapuikkoviiksissä, kuumaa!! Tälle miehelle ikä ja naamakarvoitus on kyllä tehnyt ainoastaan ja vaan hyvää.

Mutta mitä sitä sen enempää tässä horisemaan, kun ne kuvat ne on jotka kiinnostaa!

Kyllä, miehen on mahdollista näyttää haluja herättävältä jopa harmaassa Long John -asussa.

Käsivarsien paljastaminen heittää lisää bensaa liekkeihin eikä tätä kuvaa katsoessa edes normaalisti kovasti vihaamani valkoiset muniksetkaan aiheuta oksennusreaktiota.

Mutta paras tietenkin viimeiseksi.. Pakko lopettaa tää postaus tähän, koska musta on kohta enää tuhkat jäljellä.

PS. Mun on ihan pakko raahata muru nyt vihdoin studioon ja kuvata siitä samanmoisia kuvia. Niitä voin sitten vanhana mummona kumara ja ruttuinen ukko vierelläni ihastella ja vaipua muisteloihin. 😀


5 Comments
 • MouMou
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Munikset?! Ne on KIITURIT! 😀

 • tiippa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ah, varsinkin viimeisessä kuvassa pullottaa sukka jos toinenkin ;D voih ja ah, mutta on kyllä kuumaa niin kuumaa nää kuvat..

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  noi viikset!!!! voi kääk! ja pakko olla samaa mieltä tuosta viimisestä kuvasta…HOT!

 • Heini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos Veera, kiiiiiitooooossss! 🙂 *drool*

 • Eveliina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Äh, nuo viikset on ällöt 🙁

  Muuten tosi kiva, oikein tosi kiva!

Post A Comment