Raakaa kinkkua

Mulla on iskenyt tässä viime päivinä kamala kesänloppumispaniikki. Semmoinen ahdistava ja itkunen fiilis, että taas meni yksi kesä niin, etten ehtinyt tehdä oikein mitään kesäasioita. Ei yhtään rantsupäivää, ei yöllisiä naku-uinteja, ei terassisiidereitä kavereiden kanssa, ei auringon nousuun saakka valvomista. Mä en tiedä mihin tämä kesä taas oikein meni. Töihin ja nukkumiseen.

Samaan paniikintunteeseen kuuluu myös se, että tajuaa miten paljon kaikkia kivoja vaatteita ja kenkiä lojuu kaapissa odottamassa, että pääsisivät ulkoilemaan edes kerran Suomen lyhyessä ja vähälumisessa kesässä. Arvatkaa vaan montako sellaista ”ai niin, mulla on tällainenkin” -hetkeä olen kokenut tässä elokuun aikana.

Sunnuntaina päätinkin sitten pilvisestä taivaasta ja toisinaan tihuutelleesta vedestä huolimatta kiskoa päälleni kaksi edellä mainitun kaltaista löytöä.

20120819-214129.jpg
Trikoojakku – Vila, shortsit – Nanso, laukku- Tiger of Sweden, kengät -Boutique 9, hattu – Pieces

Miksi oi miksi olin unohtanut nuo Nanson mukavat ja törkeän lyhyet shortsit? Olisivat olleet niin tarpeen esimerkiksi kesälomareissulla kuin myös hikisinä toimistopäivinä. Täytyy kyllä myöntää, että nuo olemattomat lahkeet kiikkuvat juurikin sillä kehtaanko/enkö kehtaan välisellä raja-aidalla, mutta noin peittävämpään yläosaan yhdistettynä olen päättänyt kehtaavani.

Täysin auringonsäteiltä säästyneet reiteni näyttävät värittömyytensä vuoksi kylläkin lähinnä raa-alta kinkulta, mutta en antanut senkään loputtomasti häiritä. Sekin asia voisi tietenkin olla toisin, jos olisin löytänyt nämä törkylyhyet pöksyt kaapistani jo kesäkuussa.

20120819-214138.jpg
Shopbopin alesta viime kesän lopulla tilaamani Boutique 9 -nahkasandaalit ovat myöskin yksi ”ai hitto, olin nämäkin ihan unohtanut”-niminen vaatehuoneeni asukas. Ja Arvatkaa vaan harmittaako? Nämä olisivat pelastaneet monta tämän kesän asua. No, vielä on varmaan jokunen lämmin päivä jäljellä, jotta saan nauttia niiden nahkan pehmeydestä ja tukevista koroista.

Täytyy varmaan nyt kaivella kaapit huolella ja pakata Rooman reissulle mukaan jotain ”ää, miksi en ehtinyt käyttää tätäkään” -huudahduksia aiheuttavia vaatekappaleita.

Ps. Huomasittehan edellinen postauksenarvonnan, jossa palkintona Changen lahjakortti!


Tags:
5 Comments
  • kati
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    sullahan on ihan mallin kintut! ei suonikohjuja tai muutakaan ylimäärästä. kateus!:)

  • Sagu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    No mä kyllä kehtaisin, jos olisi noin upeat koivet! 🙂 Oon tällainen tosi vahvasti päärynävartaloinen eläjä, ja reidet ovat täynnä selluliittia ja kaikenlaista länttiä. Oot onnekas!

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Olet kyllä upea!

  • Catti
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Upeet sääret! Itelläkin on paras kohta kropasta ehkä sääret, kun ne on kaposet muun kropan ollessakin ihan mursukokoa, mut noi on kyl upeemmat! Osaat tosi kivasti pukeutua omia parhaita puoliasi korostaen, tahtoisin itekin oppia.

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mä oon suurinpiirtein sun kokoa ja hyvältä näyttää shortsit, taidan iteki ostaa kun Madridiin lähden ensvuonna! itsekin epäröinyt kehtaako, sä näytät hyvältä!

Post A Comment