Voita Change-lahjakortti!

-sisältöyhteistyö-

Menepä peilin eteen, nosta paita ylös ja tutkaile rintaliiviesi tilannetta oikein huolella. Nouseeko takaosa huolestittavasti kohti niskaa? Meinaako kupin reunan yli pyrkiä tuplatissi? Töröttävätkö kaarituet irti rintakehästä? Painavatko olkaimet ikävästi hartioita?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, niin olet uusien liivien ja ammattilaisen opastuksen tarpeessa. Tämän kertaiset arvontapalkinnot tarjoavalta Changelta niitä löytyy molempia.

Changessa on ympärivuoden tarjolla todella kattava valikoima alusvaatteita niissä aina tarpeellisissa väreissä eli mustana, valkoisena ja nuden eri sävyissä. Mutta ihaninta kyseisessä ketjussa kuitenkin on omasta mielestäni sesonkien mukaan vaihtuvat valikoimat, jotka tarjoavat meille haastavalla liivikoollakin ”siunatuille” naisille valinnanvaraa monissa hehkuvissa väreissä ja kauniissa malleissa.

Tämän syksyn tarjonnassa omaan silmääni osuivat etenkin erilaiset luumun sävyt joita näkyy tämänkin kollaasin kuvissa. Toisena vahvana värinä nousee esiin myös monet harmaan eri sävyt joita näkyikin jo paljon liikkeessä vieraillessamme siellä Piian kanssa viime viikolla. Viekottelevien pitsien lisäksi tarjolla on myös erilaisia printtikuoseja kuten esimerkiksi klassista kukonaskelkuviota, kukkasia ja leopardin täpliä.

20120819-221413.jpg

Näkemistäni uutuuksien kuvista iskin itse silmäni erityisesti noihin oikean yläreunan pitsikaunokaisiin joiden pöksytkin ovat oikein oivan näköiset. Täytyy toivoa, että niitä olisi liikkeessä, kun sinne seuraavan kerran pääsen.

Jos nyt siis vaikuttaa siltä, että sinäkin olisit uusien alusvaatteiden tarpeessa tai jotkut kauniit uutuudet muuten vain piristäisivät mieltäsi, niin tämä arvonta on juuri sinua varten. Minulla on nimittäin tarjolla 3 kpl 50 € lahjakortteja Changeen ja ne arvotaan tähän postaukseen kommentoineiden kesken.

Osallistuaksesi lahjakorttien arvontaan toimi seuraavasti: Kerro kommenttiboksissa koska sinulta on viimeksi tarkastettu rintaliivien koko ammattilaisen avustuksella? Vai onko koskaan? Oletko siis vama, että käytät oikean kokoisia liivejä?

Vastauksesi lisäksi muista täyttää myös nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi (näkyy vain minulle), jotta saan yhteyden, jos onnetar sattuu sinua suosimaan.

Aikaa osallistumiseen on torstaihin 23.8. klo 23.59 saakka.

Lahjakortit käyvät kaikissa Changen Suomen myymäläissä. Listan liikkeistä löydät TÄÄLTÄ. Lahjakorttia EI voi käyttää Changen nettikaupassa.

PS. Käy ihmeessä lukaisemassa myös eilinen postaus, jossa lisää rintaliiviasiaa.


359 Comments
 • Hottentotti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viime keväänä ostin liivit erikoisliikkeestä, joten silloin on kuppikoko tarkastettu 🙂 Monista hutiostoksista viisastuneena oon huomannut, että liivit kannattaa ostaa ammattilaisen avustuksella mikäli meinaa saada oikean kokoiset.

 • Mimmu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  On varmaan vähän noloa myöntää että vaikka rintani ovat suhteellisen kookkaat, niin en ole ikinä tarkastanut kokoani kenenkään ammattilaisen kanssa. Painonvaihteluiden takia kotoa löytyy kuppeja varmaan puolelle pääkaupunkiseudun naisista, ja käytän niitä sekalaisesti… Tuntuu kovasti siltä, että näin kolmenkympin lähestyessä olisi hyvä panostaa ihan kunnon liiveihin.

 • Aino
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viimeksi kokoni on tarkastettu varmaan pari vuotta sitten juurikin Changessa ja kylläpä koko yllättikin. Kuppi nousi heti parilla! Viime kerralla jo yritin pitäisikö rinnanympärystä suurentaa edes vähän suurentaa kun kiljojakin tullut ja… Mutta ei kuulemma! Nyt vois olla jo uusien liivien aika 🙂 Ihania syksyvärejä!

 • Xeve
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Muutama vuosi sitten Changessa, kun ostin rintaliivit häitä varten.

 • Taina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viime keväänä itse asiassa sain niin loistavaa palvelua sovituskoppiin saakka, että myyjän avustuksella uskalsin vihdoinkin ostaa tarpeeksi isot liivit.

 • Maija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Koko tarkistettiin noin vuosi sitten, ja silloin heitin kaikki aiemmin käyttämäni liivit täysin vääränkokoisina pois. Ympärysmitastani lähti nimittäin pois 20 senttiä ja kuppikokoja tuli reilusti lisää! Elämä oikean kokoisissa rintsikoissa on tuntunut kyllä hyvältä.

 • neitiR
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Muutama vuosi takaperin koko tarkistettiin myyjän avustuksella. Kuppikoko kasvoi kahdella ja ympärysmitta pieneni 10cm! T-paita liiveille olisi kyllä huutava pula..

 • sanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nolo myöntää, mutta ei koskaan! Liivini ovat melko suurella todennäköisyydellä aivan väärän kokoiset, mutta kukkaron nyörit ei ole antaneet periksi mennä asiantuntijaliikkeeseen. Haaveissa olisi täydelliset olkaimettomat liivit.

 • Anski
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  En ole koskaan ostanut rintsikoita erikoisliikkeestä, joten minulle ei ole myöskään koskaan tehty perusteellista kokomittausta. Olen kuullut monien suusta että erikoisliikkeestä ostetuilla rintaliiveillä ja tavis-kaupasta hankituilla liiveillä on eroa kuin yöllä ja päivällä, mutta en ole silti koskaan saanut aikaiseksi mennä mittauttamaan omaa varustustani ja shoppailemaan erikoiskauppaan. Varmasti ainainen pääkipukin saattaisi helpottua oikeiden liivien kautta, sillä minulla tätä rintavarustusta on hoikkaan varteeni suhteutettuna melkoisen paljon, joten voin vain kuvitella paljonko rinta kuormittaa niska/hartia-aluetta..

 • Silja_
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eipä ole koskaan tarkistettu :/. Olisi kyllä ihan kiva, ties miten sitä yllättyisi ;).

 • maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vuosi sitten Triumphin-liikkeessä myyjä mittaili ja mallaili ja itseasiassa olen käyttänyt juuri oikean kokoisia liivejä (tosin tietysti juuri sille extempore-ostosreissulle olin iskenyt päälleni sen hieman liian ison ja vanhan parin, pyykkipäivä damn..)

  Joten jos vuosi sitten olen ostostellut laatuliivejä viimeeksi, taitaisi olla aika hankkia uusia liivejä..

 • JennL
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kokoni on tarkistettu viimeksi noin kaksi vuotta sitten. Sain juuri lapsen ja olen kuolannut Changen sivuilla uusia rintsikoita, kunhan vaan budjetti antaisi myöden nyt olisi aivan pakko käydä koko tarkistuttamassa. Uudet alusvaatteet saattaisivat kyllä piristää mieltä näiden yöheräämisien ja hieman alakuloisen fiilisten keskellä.

 • Jenni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ammattilainen tarkasti koon joskus pari vuotta sitten, mutta sen jälkeen on paino sahannut kilon jos toisen ylös ja alas… ja edelleen käytän samaa kokoa. Ja muuten ihan samat kokemukset kuin sulla tuosta ympärysmitasta (josta mainitsin edellisessä postauksessa), se ei TODELLAKAAN ole se, mitä mittaustulos rintojen alta antaa – ellei sitten halua hölskytellä menemään liian isojen liivien kanssa 🙂

 • Ida
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole tarkistettu koskaan 🙂 Minulla on sen verran pieni varustus, että vähän huonommin istuvallakin pärjää 😀 Paitsi urheillessa on pakko olla supertukevat.

  Lähes kaikki liivini kyllä täyttävät nuo yllä mainitsemasi kriteerit, eli suurta istuvuusongelmaa ei ole. Toisaalta osa liiveistä on kirpparilta, eikä edes lappuja ole, joten koko on niiden osalta mysteeri 😉

  Olisin varmaan rintsikkamyyjän kauhistus.

 • Tintti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nolo myöntää, mutta ammattilaisen avustuksella ei ole tullut sovitettua yhtiäkään liivejä. En vain ole ”uskaltanut” mennä erikoisliikkeisiin… Täällä meillä ei ole tuota Changen liikettä, mutta ehkä sinne uskaltaisikin mennä paremmin naapurikaupungissa 😀

 • kiiamo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei kertaakaan! Olen siis luultavasti yksi niistä naisista, jotka käyttävät väärää rintaliivikokoa, uskotellen, että ”kyllä tämä on se oikea, pääasia että päällä pysyy”, joten ammattilaisen apu rintaliiviostoksilla olisi enemmän kuin tarpeen. 😀

 • Anna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei, ei ja ei, kiitos Changen. 80K täällä terve. 🙂

  Uusille rintsikoille olis kuitenkin tarvetta, koska kuluuhan ne käytössä.

 • mari
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole koskaan tarkistettu kokoa ammattilaisen kanssa. Epäilen kyllä, että käytän väärän kokoisia liivejä mutta rahatilanne on aina kierrättänyt erikoisliikkeet kaukaa. Vaikkakin näin isopovisena ei nuo markettiliivitkään ole kovin halpoja eikä todellakaan mitään kaunokaisia. Sama musta suht inhimillinen malli on ollut käytössä jo vuosia. Olisi kiva jos pitsiherkkuja löytyisi vihdoin myös omasta kaapista 🙂

 • Katriina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  On mitattu myyjän toimesta ja koko olikin ihan ylläri silloin 😉 Ja nuo Changen liikkeet ovat niin ihania kuin myös heidän myyjät ja mallistot!! Tämä olisikn itselle sopiva lahjakortt i kun noiden muksujen jälkeen pitäisi käydä päivittämässä liivivarastoja. Peukkuja minulle!

 • Helma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ”Pitäis pitäis” -osaston asiaksi tämä on jäänyt. Nyt pitäsi ryhdistäytyä (heh heh) tämänkin asian kanssa..

 • neiti-
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole koskaan mitattu! Ja vähän luulen että käytän väärän kokoisia, en oo vaan saanut sitä(kään) aikaiseksi, että kävisin kunnon liikkeessä sovittelemassa. Tässä ois nyt tilaisuus joka pakottaisi käymään! 😀

 • Kirsikkainen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kuppikokoa on viimeksi varmaan tarkisteltu juurikin Changen liikkeessä. Mutta siitä on paljon aikaa, liian paljon!

  Ja kuulun juuri siihen ryhmään jolle liivien ostaminen ei ole ihan helppo nakki, kuppia ja ympärystä kun löytyy ihan omiksi tarpeiksi! Tallinnasta olen viimeksi liivejä ostanut, sillä niikuin edellisessä postauksessasi kirjoitit, alusvaate ostokset ovat arvokkaita!

 • Emlia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kerran.. hömph. Silloinkin olin 16-vuotias ja eeeehkä samanverran kiloja kevyempi. Onhan koko muuttunut vuosien varrella joo, mutta tällä hetkellä on kyllä ihan hyvät löytynyt omin avuin. Mutta – haluan vielä paremmat! 🙂

 • palle
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikinä ei oo tullu tarkastettua, vois olla aika!

 • Henriikka V
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mun rintaliivien sopivuutta ei ole KOSKAAN tsekattu ammattilaisen toimesta. Nuorena vihasin/häpesin rintojani niin paljon, että en vaan kehdannut (ja äiti osti aina sopimattomia) ja nyt aikuisena ”en vaan ole saanut aikaiseksi”.

  Mulla on siitäkin hiton haasteelliset rinnat, että mun ympärysmitta on krhmm, suht miehekäs siitä rintojen alta, mutta itse kuppikoon pitäisi olla kovin pieni. APUA.

 • iisa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana palkinto olisi! viimeisen ja ensimmäisen kerran kuppikoko on tarkistettu reilu vuosi sitten ja ympärysmitta pieneni ja kuppikoko suureni! ihan liian kauan käytin aivan väärän kokoisia liivejä 🙂

 • Paola
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  multa ei oo koskaan tarkastettu, ite vaan oon koittanu päätellä joidenkin postimyyntikuvastojen mittausohjeiden avulla ja kokeilemalla. Olis tietty kiva, että sais aikaseks mentyä ammattilaisen käsittelyyn. Kesällä jopa liityin siihen changen klubiin, mutta mitään en ole vielä raaskinut ostaa.

 • CupCake
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siitä taitaa olla ihan liian pitkä aika, ja koko on tainnut siitä muuttua… Olisi kyl ihanaa päästä ammattilaisen luo hankkimaan uudet upeat liivit! 😉

 • helinä
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen asioinut Changessa muutaman kerran ja joka kerta saanut asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Alusvaatevarastoni kaipaisi kipeästi uusimista, mutta nykyisessä elämäntilanteessa moiseen ei ole varaa. Uudet alusvaatteet olisivat enemmän kuin tervetulleet! Kivaa syksyä sinulle! 🙂

 • mie
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ikäähän minulla alkaa olla jo miltei 30 ja häpeäkseni joudun myöntämään, ettei kokoani ole tarkistettu koskaan!

 • HannaL
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hävettää kyllä tunnustaa, mutta ei koskaan ole tarkistettu. Ehkä syytä olisi. Jotenkin on vain ollut kauhea kynnys mennä liikkeeseen jossa asiantuntijat auttavat löytämään oikeat liivit. Toivottavasti tämäkin asia korjaantuu pian! 😉

 • suikkis
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Multa tarkistettiin ehkä kolme vuotta sitten. I know, liian pitkä aika sitten. Se olikin silloin iso järkytys, kuppikoko kun hyppäs kolme isompaan, kääk! Ja ympärysmitta saman verran pienempään… tyypillinen tarina siis. Sen jälkeen olenkin saarnannut oikeankokoisten rintaliivien sanomaa…

 • sanumaria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viimeksi taisin tarkistaa kun pääsin pihalle rintojenpiennysleikkausesta. Nyt tilanne on vähän se että uusi rintamus alkaa asettua paikalleen ja olisi varmaan syytä käydä tekemässä mittaukset uusiksi 🙂

 • Josss
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei multa oo koskaan tarkistettu rintaliivien kokoa. Pienitissisenä sillä koolla ei ole NIIN suurta väliä, kyllä ne mukana roikkuu vaikka ilmankin 😀

 • käyttäjä-10548
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kyllä siitä on jo pari vuotta aikaa, kun meikäläisen liivien kokoa on viimeksi ammattilaisen avulla tarkistettu. Olisi siis kyllä varmasti tarpeen uudet sovitukset täälläkin suunnalla! 🙂

 • Elina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eipä ole taidettu koskaan tarkistaa liivien kokoa. Oma veikkaukseni onkin, että tarkistamalla koko hieman muuttuisi, ja saisin hyvän syyn ostaa uusia kivoja alusvaatteita. Lahjakortti ei siis olisi pahitteeksi. 🙂

 • lyyd
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tavallaan joka kerta kun ostan liivit – koko riippuu myös liivien mallista.

 • Noora
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Miulta on tarkistettu pari vuotta sitten, tosin vajaa vuosi sitten olen Changesta viimeksi liivit ostanut. Välissä olen myös ostanut muiden liikkeiden liivejä, mutta yhtä hyviä en ole saanut. Rintaliiviosasto on kipeästi uuden jäsenen tarpeessa! (:

 • anuk
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joskus 90-luvulla… 🙂

 • Tiitu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana mieheni hankki minulle pienen lahjakortin juuri Changeen ja käytin sen heti alkuvuodesta. Opiskelijabudjetille nuo liivit eivät sovi ostettavaksi monia kerrallaan, mutta pikkuhiljaa. Itsellänihän rintaliivilaatikko ammottaa tyhjyyttään, kun olen aiemmin ostanut vain huonoja liivejä, mutta changesta voisin ostaa kaikki ne ihanat värikkäät ja klassiset liivit!

  =)

 • piitu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  On siitä jo useampi vuosi, ehkä viitisen vuotta aikaa.

 • Mari!
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei koskaan ammattilaisen puolesta! 😀 Kerran rintaliiviostoksilla kaverini pudisteli minulle päätään ja kommentoi minun sovittavan aivan liian pieniä liivejä. Pienen inttämisen jälkeen kokeilin hänen neuvomaansa kokoa ja hups, hän oli aivan oikeassa! Hän oli itse käynyt useasti ammattilaisen luona ostoksilla ja oli tyytyväinen siihen. Olisi kyllä todella kiva joskus käydä itsekin ja testata onko koko muuttunut! Opiskelijana sitä tulee usein ostettua niitä 3-5€ alennusrintsikoita..

 • Olivia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole tarkistettu koskaan! Lisäksi olen lihonut vähän, joten suurin osa liiveistä alkaa käydä pieniksi. Tulisi siis lahjakortti enemmän kuin tarpeeseen 🙂

 • Tarja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Liivien koko on tarkistettu viime kesänä liiviliikkeessä ja ostinkin suosituksen mukaiset liivit, mutta ikävä kyllä käytössä täytyi todeta, että ei olleet hyvät. Joku on vialla. Harmittaa suunnattomasti, kun isompi rintaiselle jokainen liivihankinta verottaa kukkaroa sen verran, että soisi liivien olevan täydelliset.

  Liivien koko on hakusessa edelleen. Rintamuksella on siunattu ja lasten myötä varustus on vain kasvanut. Ottaisin tuon lahjakortin riemulla vastaan kuin myös asiantuntijan opastuksella hankitut liivit, jotka voisi päälle laittamisen jälkeen unohtaa tyystin! Changessa en ole koskaan käynyt, vaikka se tänne päin maailmaakin on rantautunut. Ehkäpä olisi aika visiteerata…

 • Melli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Koko on tarkistettu noin 6 vuotta sitten, että ehkäpä olisi taas tarkistuksen aika 😀

 • Jeanden
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole kyllä ikinä tarkistettu. Oikean kokoisten liivien etsiminen on hankalaa puuhaa, koska eri kaupoissakin tuntuu olevan erikokoisia liivejä, vaikka kuppikokomerkintä olisi sama.

 • Teea
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onneksi en ole ainoa kun kommenteja luin niin kehtaan myöntää.. eli ei koskaan ole tarkistettu :s

  Ehkäpä olisi korkea aika sekin tehdä.. 😀

 • Inka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  En oo ikinä käyny ammattilaisella ja todellakin on kaikki maholliset ongelmat rintsikoitten kans, eli tarpeeseen tulis tosiaankin!!! 🙂 Siitä vielä että vaikka oon alkuajoista asti seurannu sun blogia, niin en oo vielä ikinä kommentoinu tai osallistunu mihinkään 🙂 Mahtava olet nainen! Kannat itsesi kauniisti ja oot esikuva meille vähän pehmeille naisille! 🙂

 • Tuulia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Otin ensimmäistä kertaa elämässäni rintaliivien mitat juuri Changen liikeessä, ja järkytyin miten ympärysmitta pieneni 10 cm ja kuppikoko kasvoi kolmella 😀 Mutta sain parhaimmat liivit ikinä, ja nyt olen päättänyt heittää kaikki vanhat huonosti istuvat rintsikat pois. Lahjakortti Changeen tulisi siis todellakin tarpeeseen!

 • Olga
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  70 C koko on pysynyt samana viimeiset 20 vuotta.

 • mariia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Never ever!!!

  Oon varsinainen ongelmatissi (omasta mielestäni ainakin), joten syytä ois varmaan 😀

 • Mimusi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ammattilainen ei ole koskaan tarkistanut kokoa. Kotona tulee silloin tällöin ennen liiviostoksia heiluttua mitan kanssa. Kaupan kokotaulun antama lukema on silti vain suuntaa antava, parhaat liivit on löytynyt kokeilemalla.. Ja joskus tulee sorruttua halvoihin ”melkein sopiviin” liiveihin, jotka parin käyttökerran jälkeen ne jäävät kokonaan käyttämättä.

 • Jennie
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen asioinut Changessa muutamaan otteeseen, ja rakastan tuota ketjua! Siellä siis kokoni on tarkistettu, joten uskon käyttäväni oikeaa kokoa. Palvelu on todella hyvää ja isommilla rinnoillakin varustettu löytää sieltä jos jonkinlaista liiviä – tällä koolla kun on turha lähteä etsimään yhtään mitään esim H&M:stä tai Citymarketista. Changen hinnatkin ovat vielä maltilliset, eli kaikki on ihan mahtavaa!

 • Elena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  On tarkistettu Changessa ehkä viitisen vuotta sitten, joskin sen jälkeen kiloja on tullut lisää vaikka muille jakaa ja senaikaisilla liiveillä ei ole enää toivoakaan istua. 🙁

 • Mariia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kesän alussa kävin Changella ensimmäistä kertaa ja siinä sitten selvisi kokoni. Täytyy sanoa että rakastuin Changeen, kaunis valikoima ja erinomainen palvelu! Kaapistani kyllä valitettavasti löytyy edelleen varmasti väärän kokoisiakin, vanhoja kun en ole kaikkia vielä hylännyt. Changen koot ja mallit ovat erilaisia verrattuna esimerkiksi H&M:n valikoimaan, jotka ovat lähempänä budjettiani. Opin kuitenkin ennakkoluulottomampaan sovitteluun ja ihan peruspuljuissa oon suosiolla ottanut isompia kokoja joita en ennen Changea olisi ottanut kokeiltavaksi ollenkaan! 🙂 Kiitos kivasta arvonnasta!

 • Anni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kokoani ei ole koskaan mitattu ammattilaisen toimesta, vaikka siihen olisi varmasti aihetta. Itse sorrun turhan usein ostamaan rintsikoita, joissa ympärysmitta on turhan iso ja pian ne löystyvät aivan liian suuriksi ja käyttökelvottomiksi.

 • Kirsi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ei oo ikinä kukaan ammattilainen tarkistanut 😐 itse kyllä luulen että käytän oikeaa kokoa mutta eihän sitä koskaan tiedä 😀

 • kaisu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  eipä ole tarkastettu ja tässä viime aikoina oon kyllä ostanu niin monen kokosia rintsikoita, että en tosiaan tiiä mikä se oikeesti on.. monesti on tullu ostettua väärän kokoset rintsikat, mutta kyllä sitä nykyään osaa vähän paremmin jo kattoa, mitkä on sopivat.

 • hanniina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Koko tarkastettiin juurikin Changen myymälässä noin vuosi sitten. Ostin silloin kahdet liivit, jotka alkavat nyt olla ”lopussa”. Tarvitsisin kipeästi valkoisia/beigejä t-paitaliivejä vaaleiden yläosien alle. Joten arvontaan osallistun ehdottomasti!

 • ellu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Noin vuosi sitten tarkistettiin, ja juuri Changessa. Meni muuten koko kerralla uusiksi…

 • Reetta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viimeksi koko on tarkistettu varmaan kolme (?!) vuotta sitten nimenomaan Changessa. Sen jälkeen olen yrittänyt ketjuliikkeistä löytää rinnakkaiskokoja, mutta sen verran ongelmallinen kuppikoko on että tulokset on jääneet heikoiksi..

 • Pinni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vierailin viimeksi keväällä alusvaateostoksilla jolloin kokoni tarkistettiin asiantuntevan myyjän toimesta. Ryntäilevänä ainoa toivoni ovat erikoisliikkeet- ”tavallisista” kaupoista ei ole toivoakaan löytää sopivia kokoja. Ehkä olisi taas aika käydä sovittelemassa hepeniä…

 • ZaZa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Taisi olla vuosi sitten, kun kävin palvelevassa liivikaupassa. Ja juu, kuppikoko suureni ja ympärysmitta pieneni 🙂

 • Gemsie
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikinä ei ole tarkistettu ja tiedän jo valmiiksi, että käytän väärän kokoisia liivejä.

  Olen siinä suhteessa hieman idiootti, että ostan mieluummin monet kivan näköiset halvat liivit Lindexiltä kuin yhdet kunnolliset. Varmaan olisi syytä muuttaa tapoja kun Lindexin 80DD on toisinaan iso ympärysmitaltaan ja kupitkin sopivat vähän niin ja näin.

 • *jossu*
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Apua, pakko tunnustaa, että eipä ole tarkistettu KOSKAAN, vaikka ikä jo lähempänä kolmeakymmentä. En ole itsekään juuri mittaillut, vaan vuosien varrella ostokset on tehty lähinnä ”sovita, sovita ja sovita.. ja sovita sitten vielä muutamat lisää”-menetelmällä.

 • Viola
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  On mitattu joskus viitisen vuotta sitten, joten TAATUSTI on muutosta tapahtunut!

  Toivon onnea arvonnassa 😉

 • Sofi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kerran on tarkistettu liikkeessä ja elämäni huonoimmat liivit sain käyttööni. Itse heilun mitan kanssa ja liivien sovituksessa kopissa on sellaiset jumpat aina päällänsä, varmistaakseni liivien pysymisen menossa päällä, että tiedän kyllä käyttäväni oikean kokoisia liivejä. 🙂 Paha tapani on bongailla ihmisten vääränkokoisia liivejä… Oma paheeni on liivien uusisimisen jättäminen aina viime tippaan, jolloin liivien kunto alkaa olla, noh, aika kyseenalainen.

 • karo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole kokoa koskaan tarkistettu ammattilaisen ottein, eli lahjakortti tulisi oikeaan osoitteeseen!

 • Kaisa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joskus teininä on tarkastettu. Jäin miettimään, onko siellä liivejä myös melkein rinnattomille?!

 • Larre
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen laihduttanut viimeisen puolentoista vuoden ajan joten kuppikoko on päivittynyt kaiken aikaa ja rintsikoita on saanut olla ostelemassa tuhka tiheään. Tämän tiheän ostosvälin vuoksi rintsikat on tullut haettua perusvaatekauppojen hyllyistä, joten laatuliivit tulisivat kyllä tarpeeseen ja etenkin oikean koon päivittäminen!

 • -Karoliina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  eipä ole kyllä ikinä tarkistettu.. Ja tarvetta olisi! Ja varsinkin kun tuntuu ettei porin valikoimista löydy mitään hienoja liivejä!

 • Kati
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Koskaan ei ole ammattilainen mitannut, mutta olen kyllä itse mitannut ja käyttänyt Changen nettisivuilla olevaa kokolaskuria. Koskaan en kylläkään ole ostanu rintaliivejä, jotka olisi laskurin ilmoittamaa koko, koska eihän se nyt voi pitää paikkaansa! 😀 Eikä sellaista kokoa kyllä löydykään ihan perus vaatekaupoista, joista yleensä liivini ostan.

 • Vim
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kokoa ei ole koskaan tarkastettu, joten ehkä olisi aika! 😮 Olen kyllä mielestäni osannut ostaa aika hyvin istuvia liivejä ihan peruskaupoista, mutta olisihan se kiva saada ihan ammattilaiselta varmistus ja laadukkaat liivit. Harmi, ettei täällä Porissa ole omaa myymälää, mutta onneksi Tampereella tulee käytyä kohtuullisen usein, joten voiton sattuessa kohdalle käyttäisin kortin siellä 😀

 • Niina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kokoa ei ole koskaan mitattu ammattilaisella,samaa kuppikokoa olen käyttänyt viimeiset 20 vuotta.Lahjakortin toivottavasti osuessa kohdalle koon voisi käydä tarkistuttamassa 🙂

 • Noora
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Noin 1.5 vuotta sitten avulias Sokoksen myyjä opasti löytämään oikean koon. Oli aikakin jo näin yli 10 liivinkäyttövuoden jälkeen. Nykyään on yllättäen paljon helpompi löytää istuvat rintaliivit. 😀

 • Terhi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  On tarkistettu.. mutta joka kerta kun meen uudelleen on eri koko 🙁

  Ennen luulin olevani kokoa 75D mutta se oli ennen ammattilaista.

  Koko ammattilaisen arvioimana ja liivivalikoimaa alusvaatekaapilla tutkiessa on jotain välillä 75G-70J. Eli uusinta-arvio tulisi todellakin tarpeeseen. Kroppa on kaikenlaisten hormoonimylläköiden takia niin kovasti muuttunut jo viimeisen vuoden aikana 😀

 • Nenna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eipä ole koskaan tarkistettu, mutta täytyis tarkistaa!En tiedä mikä siinä onkin niin vaikeaa.. Täytyy vaan ottaa ja astella sinne myymälään joku päivä 🙂

 • Marjukka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Koko tarkistettu ehkä n. 5 vuotta sitten.

  Mutta vartalohan muuttuu, joten olisi varmaan korkea aika taas tarkistaa!

 • Emppuli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  En ole ikinä käynyt mittauttamassa kokoani, mutta tässähän olisi siihen opiskelijankin kukkarolle sopiva tilaisuus 🙂

 • zjanaina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei koskaan… 😀 Hyvät liivit kelpais myös tänne.. 🙂

 • Leni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole koskaan mitattu, huoh. Nyt alkaa olemaan imettäminen loppusuoralla ja liivikauppaan tarttis mennä. Tää ois ihan loistava sauma saada muutamat kauniit ja hyvin istuvat yksilöt =)

 • AnnaK
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei varmaankaan koskaan.. Joskus on kyllä myyjä käynyt katsomassa sovitusoperaatiota ja antanut omat kommenttinsa kyseisen mallin istuvuuteen. Kyllähän se kokokin ja istuvuus vaihtelee aikalailla malleittain, mutta olisihan se hyvä kun olisi edes oikea lähtökohta.

 • Pirpana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rintaliivien istuvuus ja koko tarkastettiin viimeksi tammikuussa vieraillessani juurikin Changessa. Nyt olisi tarkoitus ostaa hääpuvun alle suloista pitsiä, joten tuo lahjakortti tulisi tarpeeseen! Osallistun siis arvontaan. 🙂

 • Iina S.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Muutaman kerran nuorempana ostin liivejä ”ammattilaisen” opastuksella. Molemmilla kerroilla liivit jäivät yhteen käyttökertaa, sillä ne olivat auttamatta liian pieniä, enkä vieläkään ymmärrä miten se voi olla mahdollista. Noh, sittemmin olen rohkeasti kokeillut itsekseni vähän hurjempia kokoja ja lopulta löytänyt muutamatkin täydelliset liivit. Siirtyminen DD:stä F:ään tuntui hurjalta mutta käyttömukavuus kuittaa kaiken. Varsinkin se hetki kun ensimmäisen kerran elämässään löytää olkaimettomat liivit, joita ei tarvitse jatkuvasti nykiä paikoilleen tai oikeastaan edes muista niiden päälläoloa.

 • Katarimaria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen käynyt liiviliikkeessä ostamassa liivit myyjän avustuksella yhden ainoan kerran – 12-vuotiaana äidin kanssa ensimmäiset liivit saadessani! Olisi siis varmaan syytä mittauttaa koko ammattilaisella, mutta enpä ole saanut aikaiseksi kun nuukana ihmisenä yleensä vaan etsin liivini halpispuotien alennuksista.

 • nipsuu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kerran olen ostanu liivit oikeasta liikkeestä ammattilaisen kanssa. Se oli, kun tarvitsin olkaimettomat liivit vanhojentanssi pukuuni. Siitäkin tosin on jo varmaan ainakin 5 vuotta aikaa, ja ne kyseiset liivit ovat kyllä jo pienet…

 • A
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole tarkastettu koskaan! Ei tekisi haittaa löytää sitä oikeeta kokoa, jos vaikka saisi nämäkin tissit kuriin:D

 • Millis
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tässä ollaankin lempiongelmani parissa. Kokoni on 75 F siis ainakin siinä yhdessä ainoassa mallissa jonka olen onnistuneesti sattunut joskus monta monituista vuotta sitten löytämään. Olisi ihana saada tämmöiselle isompitissisellekkin joskus hyvin istuvia ja KAUNIITA rintsikoita joissa olisi myös väriä:)

 • hheidi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eipä oo koskaan mittanauhan kanssa tarkistettu, Stokkan myyjä silmämääräisesti vain arvioi kun näki ”oman kokoset” rintsikat päälläni..

 • sannu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole koskaan ammattilaisen toimesta tarkastettu, otan sokeasti henkkamaukan rekistä aina samaa kokoa.. Hieman eriparitissisenä toinen kuppi jää yleensä tyhjemmäksi:( Kuljen Changen ohi aina matkalla kotiin, mutten ole uskaltautunut sisään, koska ulospäin liike näyttää kalliilta. Mut ehkäpä joskus vielä hemmottelen itseäni laadukkaammilla rintaliiveillä jotka olis oikeaa kokoa!

 • PipSa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mie kävin keväällä ammattilaisen avustuksella tarkistamassa rintaliivit. Mutten siltikään ole kovin varma käytänkö oikeata mittaa. Ainakaan kaarituetuissa. Changessa on itellä ollu tarkoitus käydä, mutta kun ei noissa isoimmissa kaupungeissa tuu usei käytyä ni jos voittaisi oikeen lahjakortin ni sittenhän sitä on oikee pakkokin. 😉 Haluaisin edes YHDET täydelliset kaarituetut liivit. Kaarituettomia löytyy kyllä sitten ihan riittävästi. 🙂

 • hanska
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  vuosi on tainnut vierähtää edellisestä liiviliikkeessä sovittelusta. ja todellakin, itseäkin välillä naurattaa ostella tämmösten ehkä greipinkokosten tavistissien kanssa jotain f-kuppeja, mutta minkäs teet kun ympärysmittaa on niin vähän. uusille olisi kyllä tarvetta ja change suosikkiliikkeeni joten sekä mittailtavaksi että lahjottavaksi olisi kiva päästä 😀

 • Mintsu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Täytyy myöntää että ei ole koskaan ammattilainen tarkistanut 🙁

  Luulen käyttäväni oikeata kokoa… mutta olisi kuitenkin kiva käydä jossain kunnon liiviliikkeessä 🙂

 • elina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Liivien kokoa on viimeksi tarkasteltu alku kesästä kun etsin olkaimettomia liivejä ylppäri juhliini- huonolla menestyksellä tosin. Kokoni on niin hankala, ettei edes Changella ollut tarjolla tarpeeksi pienellä ympärysmitalla ja suurella kupilla varustettuja liivejä!! Nyt tarvitsisin perus liivejä eikä hirveesti innostaisi maksaa yksistä liiveistä omaisuutta, lahjakortti tulisi siis enemmän kuin tarpeeseen!

 • Momo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eipä oo koskaan ammattilainen kattonu sitä oikeeta kokoa vaikka syytä varmaan olis niin saisi kerrankin hyvin istuvat liivit ja osaisi jatkossakin ostaa parempia ja kauniisti istuvia liivejä.

 • Lispet
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viime talvena on juurikin paikallisessa Changessä koko tarkistettu. Samalla reissulla tuli ostettua 2 paria liivejä, jotka ovat nyt ne ainoat käytössä olevat, joten tarve uusille olisi kova! Joten toivotaan, että nalli napsahtaa tällä kertaa 😀

 • Eeppi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pakko myöntää, ettei oikeaa kokoa ole tarkistettu koskaan. :/ Varsinaiset alusvaatekaupat ovat tuntuneet aina varsin tyyriiltä omaan budjettiini, joten olen kävellyt vain ohi.

 • taijjja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mun poikaystävä kyllästy mun ainasiin valituksiin, kun en löytänyt normivaatekaupoista tarpeeksi isokuppisia rintsikoita. Niinpä sain vuosi sitten synttärilahjaksi lahjakortin ihan oikeaan alusvaateliikkeeseen, jossa myyjän opastuksella valittiin mulle peräti kahdet sopivat liivit! Nyt haluaisin täydentää mun valikoimaa vähän värikkäämmillä yksilöillä. 🙂

 • kejer
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eipä ole ikinä käytyä tarkistuttamassa kokoa, kun se on niin ”noloa”. Vaikka kuinka kaikki vakuuttelisivat, että ei sitä myyjää kiinnosta muu kuin se että löytyy sopivat niin silti on tuntunut ahdistavalta ajatukselta että joku tuntematon tarkastelisi istuvuutta ja muuta. Mutta ehkä olisi aika karistaa typerät mielikuvat ja löytää viimeinkin ne sopivat liivit?

 • mary
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pitkän (ja hölmön) jahkailun jälkeen marssin Changeen joskus viime keväänä eli silloin siis on kokoni tarkistettu ensimmäisen kerran. Minulle kävi vähän huono tuuri ehkä, sillä minut mittasi joku harjoittelija ja tuntui, ettei hän ollut ihan varma asiastaan.. no, rintiskat lähti mukaan ja istuu ne kyllä hyvin.

  Ja se koko, voi herranjestas! Kuppikoko suureni ja ympärysmitta pieneni. Mutta siis nuo mitat varmasti käyvät juuri tuonne kauppaan, tavallisista ketjuliikkeistä en tuolla kooolla varustettuja rintikoita voisi ostaa. Hassua.

  Lahjakortti olisikin oikein tervetullut, uudet liivit ja vaikkapa uusi mittaus (ammattilaisen tekemänä) toisivat kivaa piristystä alkavaan syksyyn 🙂

 • Niitty
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Meinasin vastaata väärin, mutta oikea vastaus ei olekaan niin kaukana. Kesällä 2008 oltiin Amerikassa ja siellä lama oli alkanut, ostoskeskukset olivat tyhjiä. Menin alusvaatekauppaan, josta ostin monta settiä hintaan n 10 usd hintaan. Olin kaupassa muutaman tunnin ja olin koko ajan ainoa asiakas. Ostin kaikki setit jotka olivat kivoja ja löytyi sopivaa kokoa. Kun yhtään alusvaatetta ei ole sen jälkeen ostanut, olisi aika tähän nyt panostaa.

 • L
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ammattilainen ei ole koskaan ollut apuna oikeaa rintaliivikokoa valittaessa.

  Olen käyttänyt kaiken maailman laskureita + mittanauhaa apuna, joten uskon, että tällä hetkellä koko on aika lähellä oikeaa. Silti olisi mukava saada uusia kauniita alusvaatteita ja poimia ne asiantuntijan avustuksella.

  Hassua, miten ennen on saanut tungettua nämä tissit B-koon liiveihin, vaikka nyt D-kupissa on jotenkin helpompi hengittää 😉

 • Anu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hävettää tunnustaa, mutta viimeksi olen ostanut liivit myyjän avustuksella 9 vuotta sitten, kun odotin kuopustani. Paljon lie rintavarustuksessa tapahtunut sen jälkeen, siksipä lahjakortti ja apu liiviostoksille olisi enemmän kuin tarpeen.

 • Kata
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minun kokoni on tarkistettu viimeisen ja (noloa myöntää) ensimmäisen kerran vuosi sitten kesällä, kun etsin olkaimettomia rintsikoita veljentyttären ristiäisiin. Koko oli kyllä aika sama, kuin olin arvellutkin. Nuorempana taisin kyllä vuosia käyttää ihan väärän kokoisia liivejä. Muistelen, että usein kaarituelliset tuntui tosi epämukavilta, eli ehkäpä koossa olisi ollut tarkistamiseen varaa.

 • Anksu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  On kyllä todella pitkä aika kun viimeksi on ammattilainen ollut apuna tissiliiviostoksilla! Change-visiitti on ollut listalla ikuisuuden, mutta jotenkin vaan aina jäänyt. Varmaa on, että mittausten jälkeen koko muuttuu juurikin ympärysmitalta pienempään ja kuppikoolta suurempaan luokkaan.

 • Pätti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ilkeenkö mä edes kertoa että ei koskaan 🙁

  Ihan olen sovittelemalla löytänyt omasta korostan siis omasta mielestäni sopivat liivit jotka tietenkin on tosi kalliit Triumphin tuotetta.

  Ystävätär juuri kaupassa käydessämme ihmetteli että ostatko sä tosiaan noin sikakalliit liivit?

  En vaan löydä halvemmista tuotteista itselleni sopivia ja Trimphillakin tuntuu olevan vain yksi malli mulle ok.

 • Lotta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olin vieraisilla Tampesterissa kesäkuun alussa ja kävin rintsikkaostoksilla juurikin Changen liikkeessä, josta ostin myyjän hyväksymät rintsikat. Ja hyvät ne on olleetki, lisärintsikat ei olis pahitteeksi. 🙂

 • Sheena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  15-vuotiaana, eli 16-vuotta sitten. Silloisesta käyntikerrasta paikallisen alusvaateliikkeeseen jäi teiniikäiselle sellainen kammo, että olen jättäytynyt oman onneni nojaan sen jälkeen ;)Ehkäpä olisi korkea aika käyttää ammattilaista apuna!

 • nirppu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mietin, että ihan vastahan soli, juuri ennen häitä, kun hepeneitä sinne ostin. Sitten tajusin, että häistäkin on (jo) kolme vuotta…

  Olikin tasan ainoa kerta, kun kokoni tarkistettiin, ja juurikin Changessa.

  Tällä hetkellä tuntuu, että liivien koko on hieman pielessä, vartalo on jotenkin muuttunu 3-kympin lähestyessä. Eipä silti, tuntuu muutenkin, että yhtäkkiä liivivarasto hajoaa kässiin, kolmet liivit on lentäneet roskiin 2 viikon aikana…

 • Sanelma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Muutaman kommentin luettuani kehtaan ehkä itsekin myöntää, että eipä ole koskaan ollut ammattilainen apuna liiviostoksia tehdessäni. Olen aina mennyt mutu-tuntumalla, eli olen ottanut koon, jota yleensä käytän ja sovituskoppiin on lähtee mallista muutama muukin koko ja ostanut olen rintsikat jotka mielestäni parhaiten istuvat.

 • Sipuli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eipä ole kyllä koskaan tarkistettu. Ei mulla kyllä huippuhyviä rintsikoita ikinä ole ollutkaan.. 😀

 • Heini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kokoni tarkistettiin vuosi sitten ammattilaisen käsissä. Sillon kun olin isommalla varustuksella (leikattiin myöhemmin) niin ostin aina liivit pakonkin sanelemana ammattiliikkeestä mittausten kanssa.

  Eiköhän olisi aika tehdä taas vuosittainen liiviostosreissu 🙂 (Miksi niitä tulee ostettua niin harvoin? Ranskalaiset naiset kuulema ostaa keskimäärin 7 liivit vuodessa, emmä vaan…)

 • annnu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  joskus seittemän vuotta sitten liiviliikkeen täti mittasi kokoni, koska olin laihtunut paljon, enkä osannut ostaa oikeaa kokoa. pitäis taas mittauttaa….

 • enni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eipä siitä ole kovin kauaa kun kokoa mitattiin mutta kun mittauksen tulos oli 75G niin eipä auta liivejä ostella kauheasti muista liikkeistä kun Changesta. Lahjakortti olisi siis erittäin tervetullut! 🙂

 • miia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ei koskaan 🙂

 • TerhiK
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  viimeksi on ammattilainen mittanut koon noin vuosi sitten ja koko vastasi sitä mitä olin sen ajatellutkin olevan. nyt olisi taas mukava päästä kunnon liiviostoksille 🙂

 • Katri
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Koskaan ei ole tarkistettu 🙂 Monta kertaa olen kävellyt Tampereen Changen ohi, mutta vielä en ole uskaltanut sisään 😀 Lahjakortti varmasti auttaisi asiaa 🙂

 • mielitietty
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minun rintsikkakokoani ei ole taidettu koskaan kunnolla tarkistaa! Mikä on itseasiassa suuri sääli, koska rintani(ja rintaliivit) aiheuttavat minulle niin paljon harmia. Olen aina ollut sitä mieltä että olen sielultani pienirintainen! Hyvillä rintaliiveillä saisi kyllä tilannetta parannettua huomattavasti, köyhä opiskelija on silti aina löytänyt roposilleen jotain muuta käyttöä… Lahjakortti olisi siis hyvinkin tervetullut 🙂

 • Heidi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Asioin nykyään vain tuolla Changessa juurikin sen takia että siellä oikeasti myyjä auttaa ja opastaa, kuin myös toki senkin takia, että siellä on ihania ja kauniita liivejä isommallakin kuppikoolla. Viimeisin mittaustulos antoi kooksi 70 H/I joka on minusta ihan jotain valtavaa, varsinkin kun minun rintani eivät todellakaan ole verrattavissa esim sinun varustukseesi. Ennen vanhaan menin suosiolla perusliivien 85 C/D-koolla. Mutta kuten numerot ja kirjaimet ei kerro koko totuutta, on myös rintojen muodolla suuresti väliä. Minulla ei ole jättimäiset hinkit, vaan mielestäni sopivat ”kouralliset” maitorauhasta, mutta kun liiveihin mahdutetaan juurikin koko kudosmäärä, niin ettei juurikin kainaloihin katoavat pehmyet tulee mukaan, on koko tosiaan paljon isompi.

  Niin että suosittelen kaikille rohkeasti menoa ammattiliikkeeseen, jossa osataan katsoa mikä se oikea koko on!

  Eikä minuakaan haittaisi jos saisi käydä jotkut uudet ihanuudet hakemassa 😉

 • Hanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eipä ole koskaan tarkistettu kokoa asiantuntevan myyjän opastuksella. Ehkä tässä kolmenkympin kynnyksellä olisi jo aika…

 • Riikka treelta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kävin keväällä ekaa kertaa Changessa ja silloin myyjä mittasi koon. Aika samana kokoni oli pysynyt muutaman vuoden, sillä edellinen kerta oli Patrician liikkeessä hääalusvaatteita ostaessani.

  Olisi kiva saada tuo lahjakortti, sillä syksyn uutuudet näyttivät aika ihanilta 😉

 • M
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Täytyy myöntää, että en ikinä ole mitatuttanut itseäni! Ja hyvin todennäköisesti käytän vähän väärän kokoisia liivejä. Lahjakortti tulisi erittäin hyvään saumaan opiskelijabudgetissa, sillä alkaa näyttää, että ainoat oikeasti mukavat rintsikkani alkavat tehdä kuolemaa, ja alusvaateostokseni ovat epäonnistuneet niin tyylikkäästi viimeaikoina, että asiantuntevampaan apuun turvaaminen alkaa näyttää ainoalta vaihtoehdolta. 😀

 • aippu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eipä ole koskaan.

 • 85Avaionkosittenkään
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  moikka!

  kukaan ei ole koskaan antanut ammattilaisen mielipidettä tissieni koosta, vaan aina sieltä kutosluokalta asti olen yksikseni sovituskopissa asiaa tuskastellut! lisäksi ostan liivini aina cubukselta tai lindexistä, enkä ole koskaan vieraillut kunnollisessa alusvaateliikkeessä.

  olisi siis vähintäänkin mielenkiintoista päästä tutkimaan tissikokoasioita ammattilaisen valvovan silmän alla ja avustuksella! 😀

 • seireeniko
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kehtaamattomana suomalaisena en ole koskaan käynyt alan liikkeessä mittauttamassa oikeaa kokoani. Ja koska rintavarustusta on kertynyt hieman enemmän kuin keskivertotallaajalle, olisi sille kyllä aihetta! Ryhdin luulisi kohenevan hyvin istuvissa liiveissä kohisten:))

 • Teikku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole ammattilainen koskaan ollut apuna liiviostoksilla ja veikkaampa, ettei ihan oikeaa kokoa ole aina käytössä mulla ollut… nyt olis uudet tissipussit enemmän kuin tarpeen, tuntuu tuo rintavarustus vaan turpoavan masuasukin takia 😀

 • Mam
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nyt täytyy myöntää, et lähimpänä rintaliivien koon arviointia olin eräillä rintaliivikutsuilla useita vuosia sitten. Silloin meni kuitenkin jostain syystä pupu pöksyihin ja jätin tilaisuuden käyttämättä. Nyt muutamia vuosia vanhempana ja viisaampana olisi aika testata tämä uudestaan.

 • johanna-f-
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole koskaan mitattu ja olen varma, että käytän vääränkokoisia liivejä. Tarttis tehdä asialle jotain.

 • jenn
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole koskaan tarkistettu! Olen varma siitä, että käytän väärää kokoa, koska tuntuu että se vaihtelee joka ostoskerralla. Ostan myös yleensä mahdollisimman halpoja liivejä, vaikka niihin kyllä kannattaisi sijoittaa.

 • LadyW
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siitä on aikaa, mutta on joskus tarkistettu:)

 • Maisku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viime talvena on viimeksi koko tarkistettu, ja juurikin Changessa. 🙂

 • Kaloriina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viimeisimmästä liivimittojen tarkistuskerrasta on reilu vuosi, mutta paino on sen jälkeen pudonnut sen verran, että varmaan olisi aika tarkistaa tulokset uudelleen.

 • Laurau
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei koskaan! Tiedän sen olevan äärimmäisen huono asia, varsinkin tämmöisen isohinkkisen ihmisen kohdalla.. Pitäisi ja pitäisi ja pitäisi, koskaan ei vain saa aikaiseksi. Ja jos joskus opiskelijalla on ylimääräistä rahaa, se tuntuu menevän aina johonkin muuhun.. Vaikka kunnolliset rintaliivithän olisi se parhain sijoitus..

  Sitten tuleekin tartuttua Seppälän ”Kaikki rintaliivit 10€!” tarjouksiin……

 • käyttäjä-3048
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pari kertaa on oikea koko katsottu; aikoinaan ensimmäisiä liivejä ostaessa ja parisen vuotta sitten uudestaan. Hyvin liiveihin kannattaa satsata, sillä päällysvaatteetkin näyttävät paremmalta, kun alta ei pursuile ylimääräisiä liivien aiheuttamia makkaroita.

 • susanne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei siitä kauaa ole. Muutama kuukausi.

 • ritu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ei ole ammattilainen ikinä tarkistanut..:D tuntumapohjalta menty aina

 • Hertta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viimeksi on tarkastettu viime kesänä, siitä on jo liian kauan siis. Pitäisi taas käydä tarkastuttamassa.

 • hanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  olispa kiva voittaa lahjakortti juuri tuonne. raskauden, imetyksen, painonlaskun ja tiesminkä jälkeen ei ole tarkistettu, hui! korkea aika olis kyllä..

 • Violetti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ammattilainen ei ole koskaan tsekannut, mikä olisi oikea koko liiveilleni. Itsellänikin on vähän isommat rinnat, joten ketjuliikkeiden (Lindex, KapAhl yms.) valikoima on tosi rajallinen, kun en ole raaskinut mennä kunnon liiviliikkeeseen. Toivottavasti nyt onnistaisi.

 • Katja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No ei ole kyllä ikinä tarkastettu.. Niin sitä vaan luulee käyttävänsä oikeankokoisia, mutta olen kuullut että suurinosa naisista käyttää vääränkokoisia liivejä 😀 Toivotaan että onnetar suosii 🙂

 • Jonayla
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ammattilainen ei koskaan ole mitannut kokoani. Kovasti olen siinä luulossa, että kokoni on oikea, vaikka välillä mietityttää… Itse tilaan liivini lähinnä ulkomailta, koska Suomesta ei kokoja löydy, paitsi Changen kaltaisista liikkeistä, joissa en ole ikinä käynyt. Lahjakortti jos tärppäisi, niin edessä olisi ensimmäinen kerta liiviostoksilla kaupassa!

 • Mariali
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kukaan ei ole ikinä mitannut kokoani eikä edes katsonut näyttävätkö liivit ”hyvältä”…..

 • Ayanapa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ostan nykyään lähes kaikki liivini Changesta ja lähes aina myyjien avustuksella, viimeksi taisi olla toukokuussa. Oikeaa kokoani (65/70 E/F)ei ketjuliikkeistä löydy lähes koskaan.

 • Elinäf
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Taitaa olla 3 vuotta aikaa kun ammattilainen on liivikokoni tarkastanut. Painoa on tullut 10kg ja liivikokokin siis muuttunut. Pitäisi käydä tarkastuttamassa koko, vaikka uskonkin että aikalailla käytän sopivia liivejä (en mihinkään postauksen alun kysymykseen vastaa kyllä).

 • Katri
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viime syyskuussa (eli 2011) kävin Evelacen liikkeessä ja siellä kävi ilmi että olen käyttänyt yhtä ympärysmittaa ja kahta kuppikokoa liian pieniä liivejä 😀

 • Tarkku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kesän alussa 🙂

 • Lilyelle
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viimeksi koko tarkastettiin Macy’sillä New Yorkissa! Se olikin ensimmäinen kerta ikinä.. Iloinen yllätys oli se että ainoastaan rinnanympärys oli pielessä,ja sekin liian iso!

 • Sussukka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eipä ole koskaan tullut mitattua ammattilaisella. En ole koskaan edes käynyt kunnon alusvaatekaupassa, halppisliivejä vaan olen ostellut. Ei siis ole mitään varmuutta, onko mun rintsikat sopivan kokoiset vai ei.

 • maimai
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Changessa on tarkistettu varmaan reilu vuosi sitten. Lahjakortti sinne kyllä kelpaisi 🙂

 • Mari M
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ammattilainen ei ole tarkastanut koskaan, mutta itse tarkistan aina ennen tilausta Changen laskurilla. Olen Changen suurkuluttaja eli lahjakortille olisi todellakin käyttöä 🙂

 • Lauraleena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hmm kerran Sokoksella n.3 vuotta sitten kun ostin olkaimettomia rintsikoita juhlamekon alle..Lahjakortti olisi kyllä ihana, opiskelijabudjetilla alusvaatteet ostetaan Lindexiltä;)

 • santra
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viime vuoden keväällä tarkastettiin viimeksi kun etsin sopivia rintsikoita hääpuvun alle. Changessa en ole koskaan saanut aikaiseksi käydä, vaikka siellä taitaa olla paremmin valikoimaa pieni ympärysmitta-iso kuppi -luokassa kuin vaikka Stockalla.

 • Kaista
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kahden viimeisimmän raskauden välissä…

 • Piasi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei oo mitattu ja en oo varma koosta, ku tulee ostettua monesta paikasta niin aina ei koot stemmaa..

 • lintsu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei koskaan. Mutta oikea koko tiedossa, harmiksi sitä on harvoin tarjolla missään ”halpis”- liikkeissä. 🙁

 • bettyboob
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vähän aikaa sitten juuri changessa ! ;>

 • Marikki
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole koskaan.

 • Parkkis
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hmm, oisko ”mitattu” viimeksi joku viime kesä, mutta ei ne siltikään oo hyvät. Vaatekaappini kaipaa kipeästi uusia liivejä!

 • B-cup
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei koskaan!

 • Kristel
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minulta on tarkistettu liivikoko useita kertoja. Kotona järkätyillä rintaliivikutsuilla, Wiipurin erikoiskorsettiliikkeessä, Changessa…

  Harmillisesti Changen valikoima ei ole kovin hyvä tässä kokoluokassa. Parhaimmillaan valikoima on, jos on pieni rinnan alaympärys ja suurehkot rinnat. Jos sekä rintakehä että rinnat ovat suuret, saattaa Basic -valikoiman suurimmista koista löytyä mutta mitään kausituotteita Change ei edes valmista tässä koossa.

 • Leijona71
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei mulla ole koskaan muistaakseni ammattilainen mittoja tarkistanut. Ja ittekin tulee otettua mitat turhan harvoi. Kun paino (turvotus) vielä vähän vaihtelee, niin eipä tartte olla varma että edes joka päivä kaapista löytyy ne samat ja sopivat rintsikat…

 • Heini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viimeksi koko on tarkistettu ennen ensimmäistä raskautta eli vuonna 09. Silloinen koko ei kyllä missään määrin ole tällä hetkellä sopiva, raskaana ollaan nytkin joten esimerkiksi laadukkaat imetysliivit ois tosi kivat!

 • Heini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mää oon sen verran omituisen kokoinen lyhyenläntä eriparitiikeritissinen 😉 naispuolinen henkilö, että tarvitsen rintsikoiden ostoon erikoisliikkeen. Olisikohan mulla kaapissa yhdet ainoat Freyat ja loput on Changea, niillä on hyvä puoli siinä, että Plungessa ja Push-upissa on irroitettavat lisäpehmusteet, jotka laitan sinne pienemmän rinnan kupin taskuun. Aivan ihania, hyvän tuntuisia, pehmoisia liivejä, ja verkkokaupasta on helppo tilata kun tietää kokonsa. Mun koon liivejä kun tulee kauppaan vain yhdet kerrallaan, niin meillä on kaupan omistajan kanssa diili, että se laittaa mulle tekstarilla viestin, kun hänen mielestään mun näköisiä liivejä tulee kauppaan.

  Nyt oon laihtunut vissiin sen yhden kuppikoon ja viiden ympärysmittasentin verran, että joutaisin uudelleen kaupoille.

 • käyttäjä-7271
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viimeksi on tarkistettu noin vuosi sitten, mutta koska asioin nykyisin vain changessa, melkeinpä joka kerta kun ostan liivit, myyjä käy vielä tsekkaamassa koon/istuvuuden. aivan ihana paikka ja huippu palvelu!! ainoa miinus on ehkä, että omalla paikkakunnallani liike joutui(?) muuttamaan ok kokoisista tiloista melkolailla nakkikioskin kokoiseen paikkaan :/ mutta ihanuuksia sinne mahtuu silti riittämiin 🙂 🙂 suosittelen nykyisin kavereillenikin vain ja ainoastaan changea, ja sinnehän nuo ovat hekin sydämensä menettäneet yksi toisensa jälkeen 😉

 • käyttäjä-12262
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tämän vuoden keväänä viimeksi. Ekaa kertaa tarkastaessa en ollut todellakaan käyttänyt oikean kokoisia liivejä. 🙂

 • Marjatta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Parhaat ja sopivimmat löytyvät aina kokeilemalla. En voi käyttää kaarituellisia liivejä, joten vaihteohdot supistuvat…En lisäksi tykkää, että selkäosa on leveä eli hakasia on 3, jopa 4…Aika mahdotonta siis löytää mukavia, tukevia ja sopivia liivejä…

 • Minnaa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Multa ei ole sitä tarkistettu muistaakseni koskaan. Ja todellakin olen miettinyt että pitäisi! Käytän luultavasti aivan liian isoa ympärysmittaa ja liian pientä kuppia… Mutta kun opiskelijana ei ole noihin erikoisliikkeisiin varaa ja jossain h&m:llä myyjät tuskin osaavat auttaa :/ tykkään hirveästi shoppailla alusvaatteita, joten lahjakortti tulisi hupiin ja tarpeeseen! 😉

 • Hanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kokeilemalla löytyy sopivat, toki asiantuntijan kommentit auttavat. Kokovalikoima on tosi suuri, niin paljon eri merkkien välillä on vaihtelua. Uudet tarviisin kyllä taas.

 • Nanja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihan ite tarkastin ja viimeksi viikko sitten. Neljä vuotta myin rintaliivejä opintojeni ohessa. Voin kertoa, että olen nähnyt elämässäni niin paljon tissejä (kaikki kauniita omalla tavallaan :), että oon päättänyt tästä lähin keskittyä vaan omiini – siksipä myös lahjakortti tulisi tarpeeseen. Silti hyvällä mielin muistelen edelleen asiakkaita, jotka lähtivät ryhdikkäämmin jatkamaan matkaansa ja kiittelivät hyvää palvelua. Kyllä se vaan on niin, että tissiliivit toisinaan kannattelevat muutakin kuin rintakudosta: kokemukseni mukaan kyse on toisinaan myös itsetunnosta.

 • Sanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Muutaman kerran merkkiliikkeestä ostanu liivit, mutta siitä on kyllä vuosia aikaa. Nyt kun on painoakin pudonnut koon päivitys olis enemmän kun paikallaan 🙂

 • Sari
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heips! Minulla on tarkistettu liivikoko viimeksi kesäkuussa, kun viimeisistäkin liiveistä meni kaarituki rikki. Jouduin lähtemään kiireellä metsästämään uusia liivejä, mutta sama koko ei enää ollut sopiva. Olin joskus vuosia sitten viimeksi käynyt Changesta ostamassa liivit, kun ne ovat opiskelijan lompakolle aika tyyriitä. Nyt jouduin kuitenkin myöntämään, että muualta ei E-kuppia ja sopivaa rinnanympärystä omaavia liivejä löydy. Change-myyjä katsoi hetken tietojani ja käski koppiin ja toi minulle uudet i-kuppia olevat liivit, joissa rinnanympäryskin oli tippunut 95:stä 85:een. Olihan nuo hinnakkaat liivit, mutta nyt on laadukkaat ja oikean kokoiset 🙂

 • Johanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kokoani ei olla tarkastettu vuosiin, eli todellakin olisi aikakin! Jostain syystä apua tuntuu niin vaikealta pyytää, varsinkin isoissa kaupoissa, joten olisi oikein mukavaa päästä laadukkaaseen liikkeeseen ammattilaisten käsiin!

 • Jenni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  2,5 vuotta sitten joulun alla… Ja nyt ensimmäinen raskaus on alussa ja tällä hetkellä KAIKKI rintsikat ovat liian pieniä. Suht’ ahdistavaa käytännön kannalta (vaikkakin raskaus on ihana asia!)

 • pauliina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ei ole koskaan mitattu. ja edellisen postauksen luettuani aion uskaltautua jatkossa kokeilemaan pienemmän ympärysmitan ja suuremman kuppikoon omaavia liivejä.

 • Chenille
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mmh, täytyy kyllä myöntää ettei minulta ole koskaan mitattu kunnolla kokoa. Haaveilen aina vain ostavani laadukkaat liivit jotka ovat juuri oikean kokoiset mutta aina vain sorrun alennuksessa roikkuviin liiveihin jotka sopivat jotenkuten…

 • SaraJana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viimeksi asiantuntija on katsonut kuppikokoni kohdilleen ennen esikoisen saamista, kun ostin ensimmäisiä imetysrintsikoita, eli noin 1,5v sitten. Koska kuppikokoni oli ennen raskauttakin noin 70E, tiesin, etten tule saamaan hyvin istuvia ja riittävästi tukevia imetysrintaliivejä mistään hooetämmältä, joten marssin suoraan alan liikkeeseen. Kyllähän se liivien hinta hieman kirpaisi, mutta en todellakaan ole katunut, koska ne liivit (ostin siis yhteensä 3 paria) ovat olleet aktiivikäytössä nyt jo yli vuoden. Lisäksi odotan jo toista lasta, joten samoilla mennään tämäkin syystalvella alkava uusi imetysmaraton. En tässä välissä ehtinyt käyttää ollenkaan tavallisia rintsikoita, mutta kuppikokoni on varmasti muuttunut (aivan kuten koko kroppakin) lasten saannin myötä, joten uusi tarkistus imetyksen loputtua olisi ehdottomasti paikallaan. Siihen tällainen lahjakortti tulisi todellakin tarpeeseen!

 • ami
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Enpä oo koskaan saanut aikaseksi mennä mittaukselle ihan ammattilaiselle… Mutta sitäkin enemmän on kyllä tullut mittailtua rinnuksia ihan kotioloissa ja väittäisin että tiedän kokoni ainakin lähes/aika nappiin.

 • Odette
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Muistan ekan kerran, kun kokoni mitattiin pari vuotta sitten, 75C muuttui kertaheitolla 70G:ksi. Sen jälkeen olenkin käyttänyt vain erikoisliikkeiden palveluita, koot kun vähän vaihtelevat mallin ja valmistajan mukaan, joten asiantunteva apu ja mittaus on aina tarpeen vaikka suunnilleen kokonsa tietäisikin.

 • esprit
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole koskaan mitattu ammattilaisen kanssa. Täytyisi varmaan rohkeammin pyytää apua ja kokeilla eri kokoja.

 • Piia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä en oo koskaan käynyt ammattilaisen luota ostamassa rintsikoita – aina menny mututuntumalla ja nyt musta tuntuu siltä, että ne on ihan väärän kokosetkin vieläpä..

  Oisi kiva tietää mitä kuppikokoa ammattilainen näihin laittaisi päälle..

 • J
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viimeksi on mitattu suunnilleen vuosi sitten, juurikin Changessa… Harmi vaan, että painoa on lähtenyt kutakuinki 10kg tuon jälkeen, rinnat pienentyny ja selkä kasvanu voimaharjoittelun myötä, eli ehkä ois aika heittää hetkeksi urheiluliivit nurkkaan ja mennä ihan uudet liivit mittauttamaan ja ostamaan…. 😀

 • arjamaaria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  On mitattu ja viimes taisi olla urkkarintsikoita ostaessa helmikuussa.

 • Pilvi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Juu ei ole koskaan ammattilainen päässyt rintavarustustani ronkkimaan.

  Itse tosin hoksasin jossain vaiheessa ihan käytännön opastamana lähteä kokeilemaan pienempää ympärysmittaa ja isompaa kuppikokoa. Jo rupes istumaan paremmin. 🙂

 • tiippa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ei koskaan oo tarkistettu, mutta luulen, että mulle löytyis oikeampikin koko, kuin se mihin oon jumiutunu 😀

 • Ellu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rintaliivien kokoa ei oo ikinä tarkastettu kohilleen. Kyllähän se taitaa rintsikka nousta tuolta takaa kohti niskaa 🙂

 • Anna-Mari
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Apua, siitä on ihan liian pitkä aika… taitaa olla aikana ennen lapsia, ja sen jälkeen on tuo rintavarustus ensin kasvanut, ja taas kasvanut, sitten pienentynyt, ja taas vähän kasvanut… Joten ajankohtaista voisi olla. Tosin luulen aika hyvin osaavani koon valita, mutta todennäköisesti olen väärässä.

 • Make
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kerran olen päästänyt ammattilaisen samaan sovituskoppiin rintaliivejä kokeillessani ja tuolloin tarkoituksena oli löytää olkaimettomat tissinpidikkeet. Koon kuultuani meinasin tukehtua kieleeni eikä silloin niitä sopivia olkaimettomia edes löytynyt.

  Kaikki rintaliivit, mitä tällä hetkellä omistan, ovat väärän kokoisia. (Urheilun kun aloitin, meikämandoliinilta hävisi rintavarustus, mutta vatsamakkarat loistaa edelleen läsnäolollaan… 😉 ) Monet kerrat on ollut tarkoituksena lähteä etsimään sopivia rintsikoita, mutta jotenkin se on niin hankalaa ja juuri kun luulet löytäneesi täydellisesti istuvan mallin, muutaman käyttökerran jälkeen huomaat jälleen, että ei perskules. Metsään meni, taas kerran. Tuo lahjakortti olisi jonkin mystisen voiman lahja naisille, tai ainakin tälle yksilölle! 🙂

 • Sha
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pari vuotta sitten kävin Changessa. Silloin kyllä mukaan tarttui myyjän opastamana liivit, jotka kotona hiersivätkin ja jäivät kaappiin lojumaan. Voisin ottaa uuden yrityksen?

 • olematon
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  eipä ole koskaan ammattilaisen kanssa tarkastettu… oon kyllä omasta mielestäni aika hyvää työtä tehny itse itselleni oikeankokoisten liivien ostamisessa, mutta olishan se varmaan mukavaa tietää, onko ammattilainen mun kanssa samaa mieltä! : D

 • Sofia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tänä keväänä on juurikin Changen myymälässä katsastettu kokoni. Ja niitä silloin ostamiani liivejä onkin pidetty ja paljon! Mittauttaminen kannattaa, varsinkin näin ison kuppikoon omaavana 🙂

 • Crystal
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Never say never, mutta nyt täytyy kyllä melkeinpä sanoa 😀 Itse olen liivikokoni määritellyt kokotaulukoiden mukaan… Voiii kun olisi ihanaa saada uusi oikein hieno ja laadukas alusvaatesetti! 🙂

 • Doe
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Yllätyin saadessani todella hyvää palvelua sokokselta. Siellä ollut myyjä osasi katsoa kaiken oikein, heti tuli fiilis, etten oo aikaisemmin osannut rintsikoita ostaa. Tästäkin rupee jo tosiaan olemaan muutama vuosi, taitaisi olla aika tarkistaa asiat uudestaan.

 • Anonyyymi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole ammattilainen koskaan kertonut oikeaa kokoa! Tässäpä oiva tilaisuus 😉 Mainio kisa, mainio palkinto ja mainoin blogi!! 🙂

 • S
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lauantaina kävin Changessa ale-ostoksilla, mutta pari vuotta sitten samaisessa liikkeessä mitatulla koolla mentiin… Ehkä ens kerralla vois sille myyjälleki hihkasta että tuu tsekkaa meikän varustus! 😉

 • omppu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  oma koko löytyi juurikin changessa muutama vuosi takaperin (65G – sen jälkeen ei sitten olekaan muualla asioitu :D). viime viikonloppuna kävin sovittelemassa ihania syysuutuuksia, joita en kuitenkaan vielä raaskinut ostaa. josko vaikka onnetar suosisi ja saisin ne ihanuudet kotiinkin!

  ja keep up the good work, blogi kuuluu ehdottomiin suosikkeihin! 🙂

 • Heidi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei koskaan! Hävettää ihan hurjasti, vielä kun satun olemaan tällainen ”rinnallisesti haastava”. Liivini olen jo pari vuotta tilannut ulkomailta, oikean koon löytämisen taktiikkana olen käyttänyt sitä, että tilaan aina seuraavalla kerralla tarpeen mukaan kuppia suuremman tai ympärystä pienemmän… Joo, kalliiksi on tullut, mutta nyt on koko pysähtynyt 75GG:een (!!!). Ehkä saisi kuppi olla vielä isompi, mutta siinä tulee jo oma luonto vastaan, ei vaan kykene ostamaan liivejä, missä kuppikoko mätsää nimeen…:D

 • Noora
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ikinä! Ennen liivit sopivat, mutta nyt kun kiloja on tullut lisää niin ei vaan sovikaan enää. Inhoan liivien sovittamista, joten olenkin sittemmin ostanut liivini täysin arpomalla koon.

 • Kata
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viimeksi koko on tarkistettu tässä kesällä kun lopetin toisen lapseni imettämisen. Koko olikin muuttunut siitä mikä oli ennen raskauksia, joten tarpeeseen tuli. Mutta nyt minulla on niitä oikean kokoisia liivejä ne yhdet silloin ostetut :/

 • Dina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole multa ikinä tarkistettu rintsikoiden oikeaa kokoa ja syytä varmaan olis. 😀

 • ellakoo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  heh.. nuo aika monet edellämainitut täsmää.. aina on menty linjalla kyllä tämä on oikea koko.. niin ei vaan valitettavasti taida olla.. 🙂

 • Nanni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä oon viimeiset pari vuotta asioinut vaan Changillä, ja kyllä huomaa eron hm:n halpisrintsikoihin!

  Taas ois tosin tarvetta uusiille liiveille. 🙂

 • Jatta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Suoraan sanottuna olen surkea alusvaatteiden ostamisessa! 😀 Olen hirmuisesti yrittänyt ihan itse hankkia ne hyvät liivit, eli en ole ikinä käynyt ammattilaisen kanssa sitä tarkistuttamassa. Olisikohan ehkä aika? Nyt on paino ja hormonit heitelleet sen verran, että olisi aika uudistaa alusvaatteita, mutta miksi se aina tuntuu, että tuhlaisi rahaa johonkin mitä vain niin harvat näkee? Tiedän sen itsekin, että vanhatkin vaatteet näyttää paremmalta, kuin alusvaatteet on kondiksessa ja kaikki (kirjaimellisesti) kohdillaan, mutta miksi oi miksi? 😀

 • Saara
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole ikinä mittanauhalla mitattu, mutta Sokoksen myyjän kanssa on katsottu lähinnä Freyan valikoimasta sopiva koko.. Jota en kyllä enää muista 😀

  Nuokin koot tietty vaihtelee merkeittäin, mutta olisi mukava päästä Changen valikoimaa selailemaan, Sokoksella kun taitaa olla se pari-kolme isomman mallin valmistajaa..

 • miraha
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Häpeäkseni myönnän, että en ole koskaan käynyt liiviostoksilla niin asiantuntevassa paikassa että siellä olisi keltään apua voinut pyytää liivien kokoa etsiessä. Olen siis tyytynyt omaan arvioon joka on varmasti aivan pielessä. Nämä ryntäät kyllä kaiken tukensa tarvitsisi ettei mummona tartteis niitä ylös nilkoista kääriä, joten lahjakortti tulisi tarpeeseen. Sittenpä ei enää voisi asiaa lykätä ja ryntäät kiittäisi 😉 ehkä myös minäkin 🙂

 • Sirius
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  On se koko muistaakseni joskus tarkistettu, mutta aikaa siitä on… Olen kuitenkin oppinut olemaan tuijottamatta orjallisesti kirjaimia ja numeroita ja otan sovituskoppiin yleensä 2-3 eri kokoa joista valitsen sopivan. Oikea koko vaihtelee merkin ja liivimallinkin mukaan. Ja kaikkia malleja ei toki saa sopimaan ja istumaan hyvin millään.

 • iiiitu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hups! teksti kolahti ja nolosti täytyy nostaa käsi, että kokoa ei ole mitattu ikinä 😀

 • Anne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvä kysymys! Muistelen, että taisipa olla juurikin Changella viime syksynä, kun kävin katsomassa liikkeen tarjontaan ja löysin sitten yhdet ehdokkaat sovitettavaksi. Myyjä mittasi kokoni, mutta Changella taitaa tosiaan olla vähän omat mitoitukset, joten muiden merkkien liiveihin niitä ei voi soveltaa. Mutta uusille liiveille olisi kyllä käyttöä, joten toivottavasti onni kerrankin potkisi!

 • saja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikinä ei oo vielä mitattu, mutta ehkä aika harvalla 15-vuotiaalla onkaan… Ois kyl tosi kiva voittaa ku ei oo oikeen varaa kunnon liiveihin 😀

 • eme
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Täytyy myöntää, ikinä ei ole ammattilainen katsonut kokoa eli kumpa arpaonni suosisi tällä kertaa 🙂

 • Anju
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kokoa ei ole koskaan tarkistettu. Viimeksi tänään satuin kävelemään Change-myymälän ohi ja tämä asia tuli kyllä mieleeni.

  Uudet alusvaatteet tulisivat tarpeeseen vanhojen kauhtuneiden tilalle…

 • Nanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei vissiinkään koskaan ole kokoa ihan oikea myyjä tarkistanut 🙁 Ite olen mittanauhan kanssa yrittänyt husia ja Lumingerien sivuilla syöttänyt mitat ja kyllä sieltä jonkinmoista osviittaa koosta on saanut..

 • lydia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei varmaan milloinkaan.

  Ihanaa tarkistin että ainakin 2 tai olla kolmekin myymälää sijaitsee ihan lähettyvillä joten lahjakortin pääsisi tuhlaamaan upeisiin istuviin liiveihin:)

 • Oonuska
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen Oona, enkä ole koskaan antanut rintojani ammattilaisen käsiin. Nyt se on myönnetty –ja kylläpä kuulosti perverssiltä.

  Rintani ovat viimeisen kahden vuoden aikana kasvaneet (halppismerkkien mukaan) B-kupista D-kuppiin. Ympärysmittaakin on kertynyt, eikä puristamattomia ja tursuamattomia utareripustimia tunnu löytyvän enää omin voimin.

  Tämän postauksen rohkaisemana minä lupaan sinulle Veera, että vielä tämän viikon aikana ostan oikean kokoiset, oikean malliset ja totta kai oikean näköiset liivit itselleni ammattilaisen avustuksella! 🙂

  Kivaa syksyä ja hei, vielä kerkeää tehdä öisiä naku-uinteja. -check:)

 • HennaL
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Multa on tarkastettu tissiliivien koko ammattilaisen toimesta, ja siitä asti oon pelännyt sitä. Olin 17-vuotias, kroppaani ujosteleva teini enkä uskaltanut edes ajatella mitään pelottavampaa kuin myyjän, joka kiskaisee varoittamatta verhon sivuun ja alkaa kopeloimaan. Hyi. Traumatisoivaa, eh?

  Meni aika monta vuotta ennen kuin uskaltauduin kunnon alusvaateliikkeeseen uudelleen…

  Mutta tottahan se on; mikään ei voita sitä tunnetta, kun on ostanut täydellisesti istuvat rintaliivit! 🙂

 • Soikku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Täytyy tunnustaa, että eipä ole ammattilaiset minulta mittoja koskaan ottaneet. 🙁

  Muutenkin tulee hankittua uusia alusvaatteita LIIAN harvoin, voi kun nyt voittaisi! 🙂

 • Joliel
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Iik! Kirjaimellisesti tunsin piston rinnassani luettuani tän postauksen 😀 Olen viimeiset pari kuukautta valitellut kipeitä rintoja, ja nyt kun tarkemmin ajattelen asiaa, niin se taitaa johtua juuri väärän kokoisista rintaliiveistä. Viimeksi rintaliivien koko on tarkistettu 2 vuotta sitten ammattilaisen toimesta, jolloin ostin myös oikeankokoiset liivit. Nyt siis 2 vuotta ja melkein +10 kiloa myöhemmin olen siirtynyt ainakin yhtä kuppikokoa ja +5cm ympärysmittaa suurempiin liiveihin, mutta nekään eivät taida olla ihan oikeanlaiset. Syynä varmaan myös se, että ne on ostettu tavallisesta ketjuliikkeestä, eikä sieltä isompien tyttöjen osastolta rintaliiviliikkeestä, kuten pitäisi.. (2 vuotta sitten tämän tissevän pyllerön koko oli 75E, ja nyt käytän 80E-kokoa ja huomaan silti kärsiväni ns. tuplatisseistä) Huoh, nyt on siis todellakin aika tehdä asialle jotain!

 • pauliina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  huoh tuo aina niin ihana tissikassien ostos/ hikisovitushermomeneehyihitto kierros pitäisi taas suorittaa.. olisi ihanaa kun ammattitaitoinen myyjä olisi siinä ruljanssissa tukena!

  nimimerkillä:

  mahtoikohan ne viimeksikään hankkimani pitsiherkut ollakaan oikean kokoiset.. 😀

 • Sini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eiköhän tuota tuu väärää kokoa käytettyä. Tarkistellaan joka kerta kun liivejä ostan, niitä kun en muualta saa kuin liiviliikkeestä.

  Sitä päivää odotellessa, että nää lopettaa kasvun…

  Positiivinen tieto oli, että Changelta saa H/I kuppejakin. Viimekäynnillä tarpeeksi isoja ei löytynyt. 🙁

 • HennaH
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ammattilainen ei ole koskaan mitannut kokoani ja aina, siis aina haksahdan ostamaan liian suuren ympärysliivin, pienempikin menisi. Ostan noin kerran kuussa tai harvemmin liivit Seppälästä.

 • Aikku19
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Painan 54 kiloa ja olen sellainen hippiäinen jolla rinnat oikein pistää puseron läpi. Changelta olen ostanut joskus vuosia sitten ja eipä ole koskaan tarkistettu mitan kanssa, pitäisi kyllä.

 • Peppinen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mieli maassa, rahat loppu ja silti nää rinnat vaan kasvaa, ovat jo kokoa D 70, kaverini kerran mittasi rintojeni alta tuon 70 cm, joskus ostan D 75 ja sekin menee ja istuu. Halpatavarataloista ostan esim. Cittarista.

 • Monsku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minä en ole muistaakseni koskaan mittauttanut liivikokoa ammattilaisella, mutta syytä kyllä olisi! Ketjumyymälöistä ei minun kokoani todellakaan löydy, ja erikoisliikkeistä en ole raskinut ostaa. Olisi kyllä taivaallista saada rintsikat, jotka istuisiva oikein, eivätkä puristaisi mistään. 😀

 • Masu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Changet on loistavat!Tahtoo lisää! =)

 • Minski
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pitää kyllä myöntää ettei omaa liivikokoani ole koskaan tarkistettu! Tiedä millainen yllätys tulisikaan kun menisi mittauttamaan ja ostaisi oikean kokoiset liivit.

 • Nessu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viime viikolla ostin uudet liivit Funky Ladysta ja myyjä katsoi, että ovat sopivat. Edellisellä kerralla erikoisliikkeestä liivejä etsiessäni myyjä tarkasti koon ja sanoi, että ainakin kokeilemissani liiveissä 70 sentin ympärysmitta oli liian väljä eikä pienempää niistä malleista ollut hyllyssä. Nyt ostin liivit pienemmällä ympäryksellä.

 • Niina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Changella on nyt jo hetken aikaa tullut asioitua ja ah mikä helpotus oli, kun löytyi vihdoin se oma oikea koko! Ei halpisketjujen rintsikoissa koot riitä, joten ei ole ihmekkään, ettei kokoa löytynyt!

  Change on ihana <3 lahjakortti tulisi kyllä tarpeeseen! (:

 • Taiko
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Omaa kokoani ei ole koskaan tarkistettu, vaan oon lähinnä mennyt trial and error-taktiikalla. Enemmän sitä erroria, kun liivien ostaminen on niiiiiin tuskallista ja työlästä. Kerran kun löytyy joku sopiva, niin siitä on tullut sitten ostettua kaikki värit. Tulisi kyllä se tarkistus ihan tarpeeseen!

 • Make
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eipä ole ikinä ammattilainen mitannut. Mulla on pienet rinnat, mutta aika iso ympärysmitta, ni on kyllä vähä hankalaa löytää sopivia liivejä ja oon miettinyki, oisko kalliimmissa kaupoissa. Mutta oon myös miettiny, että meniskö satsaus hukkaan, ku pesen rintsikat aika huolettomasti muitten vaatteitten seassa.

 • hennake
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kokoani ei ole koskaan tarkistettu ammattilaisen toimesta. Rintsikoiden ostaminen on kamalaa!! Se on vaan niin masentavaa ähkiä sovituskopissa kymmenien liivien kans ja huomata et mitkään ei istu.

 • Satu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Liivikokoni on katsottu lähes 10 vuotta sitten. Tämän jälkeen olen tullut äidiksi kahdesti ja lihonutkin. Kokotarkastus olisi kyllä paikallaan…

 • Elli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pari vuotta sitten kävin Changessa ensimmäistä kertaa ja ammattilaisen avustuksella oikeaksi kooksi paljastui 70 E aiemmin käyttämäni

  75 C:n tilalle. Kyllä nyt kelpaa, kun on löytänyt sopivan koon 🙂

 • Annina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eipä siitä ole kuin vuosi kun liivikoko tarkastettiin ekaa kertaa ammattilaisen toimesta, tosin ekaa kertaa 26vuoteen… Nyt toimii koko niiden liivien kanssa, joissa on olkaimet, mutta sama ei päde enää olkaimettomiin…

  Lahjakortin käyttäisin siis siihen, että paljon kehutut Changen ammattilaiset kertoisivat minulle oikean koon olkaimettomiin liiveihin, sitten ois paketti kasassa! 🙂

 • tiiu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei koskaan

 • loviisa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei koskaan 😀 Pitäis kyllä käydä kun oon nyt herännyt siihen että hyvän kokoset tissiliivit tekee vaatteistakin paremman näkösiä ja tuntuu myös paremmalta. Bloggaajien hehkutuksen takia oon tilannut kolmet Wonderbrat eikä enää tulis mieleenkään ees vilkasta H&M rintsikkahyllyihin 😀 Ekaa kertaa elämässäni myös oikeesti mittasin kokoni Wonderbrat tilatessa ja havaitsin että oon koko elämäni käyttänyt vääränkokosia rintsikoita…. Huoh.

 • Piikuli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tammi-helmikuussa mitattiin ekaa kertaa triumphilla ja 75B muuttui kummasti 65E:hen 😀 Ja kun tuosta on tultu pari kiloa alaspäin, niin olis aika taas käyä mittauttamassa, varsinkin kun vaatekaapista löytyy kahet hyvät liivit 😀

 • klaara
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  En muista, että koskaan kukaan ammattilainen olisi tarkastanut rintsikoitteni kokoa.

 • Iitu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Itse asiassa ensimmäistä kertaa mittautin noin kuukausi sitten, mutten sillä kertaa ostanut uusia liivejä ja käytän vieläkin vanhoja, jotka taitavat olla liian pienet.

 • iia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viimeksi kokoni on tarkastettu tänä kesänä. Tiedän hyvin istuvien rintaliivien arvon enkä juurikaan shoppaa muita kuin changen rintaliivejä, sillä kokoanikaan ei perus kaupoista löydy. Ainut vaan että changen rintaliivit eivät ole niitä opiskelijakukkaroystävällisempiä (verrattuna ääärimmäisen surkeisiin H&M:n rintaliiveihin).

 • Tanza
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Koko tarkistettiin toisen lapsen saannin jälkeen monta vuotta sitten, nyt kolmannen lapsen ja imetyksen jälkeen olis niin ihana saada asiantuntevaa apua liivien ostoon.

  Vaikka arvonnassa ei onni potkaisekkaan niin aion changen liikkeeseen kävellä heti ensi viikolla 😀

 • Jookoskookos
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Myönnän, käytän todennäköisesti väärää kokoa, kun eipä nuo liivit aina istu, niin hyvin kuin varmasti voisivat. Enkä ole koskaan käynyt oikein mittauttamassa itseäni liikkeessä, pitäisi kyllä..nyt toivonkin itselleni paljon arpaonnea 🙂

 • Käyttäjä43
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  6 vuotta sitten hääalusvaatteita ostaessani on tarkistettu koko. Sittemmin on tullut muutama lapsi rintaruokittua, eikä uudesta koosta ole tietoa. Muuta kuin se, että vanhat liivit ei enää oikein istu… Nyt saisi tulla voitto kotiin. 🙂

 • Edgie
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Koko on tarkistettu viime vuonna, ja usein Changessa tulee myyjä varmistamaan, että varmana on oikea koko!

 • shazz
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole tarkistettu. Olen vasta pikkuhiljaa tajuamassa, ettei kuppikokoni olekaan se 75B, vaan ennemmin 65D/E… Ehkä, toki voin edelleen olla väärässä. 😀

 • tiitiainen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No eipä ole tarkistettu! Ja todennäköisesti käyttämäni kuppikoko on väärä… Olenkin jo pitkään miettinyt, että pitäisi seuraavalla kerralla tähdätä liiviostoksille johonkin alan kauppaan.

 • Heini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole koskaan tarkastettu, mutta Changesta olen löytänyt itselleni sopivia liivejä. Muualta en ole tainnut ainakaan 3vuoteen ostaa.

 • Muatuska
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  kuulun siihen joukkoon jonka kuppikokoa ei ole koskaan ammattilainen tarkistanut.Teini-iästä asti olen c-kupeissa kulkenut,mitä nyt ympärysmittaa kasvatellut matkan varrella joten jos lahjakorttia napsahtaa niin asialle todella voisi tehdä jotain..:)

 • Samira
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eipä kyllä ole koskaan tarkistettu, vaikka syytä varmasti olisi. Eli tuon epäkohdanhan voisi hoitaa näppärästi lahjakorttia tuhotessa juurikin Changessa 😉

 • LauRa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hmm viimeksi koko taidettiin tarkastaa vuosi sitten ja nyt olen tiputtanut pari kiloa, joten tarkastus olisi taas paikallaan.. 🙂

 • Mimmi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei koskaan! 🙁

 • Tiia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joskus aikoinaan,mutta nopean lihomisen takia nykytilanteesta ei ole hajuakaan.Nyt aion laihduttaa reilut 20 kiloa ja lahjakortti tulisi kyllä tarpeeseen 🙂

 • hheini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Liivieni kokoa ei ole koskaan tarkistettu, joten se seilailee siinä E75:n kohdilla. Uusien liivien tarve ei koskaan lopu, koska rintani tuntuvat koko ajan vain kasvavan ja kasvavan..

 • Mooni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Liivien kokoa ei ole koskaan tarkistettu mittaamalla, mutta myyjä on kyllä tuonut eri kokoisia liivejä sovitellessani ja myyjä on sanonut mikä istuu/sopii parhaiten.

 • Elina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Reilu kolme vuotta sitten jonkun alusvaatekaupan myyjä tais tarkistaa liivien koon. En oo kyllä ihan varma onko oikeen kokoset liivit aina käytössä ja ainahan uusia liivejä kaipaa (:

 • patsy
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  viime syksynä tarkistettu 🙂 ja vielä juuri Changessa

 • Jennni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  kertaakaan ei ole tarkistettu kokoa ja voin vannoa ihan 110% että käytän väärän kokoisia liivejä!:o taitaa olla aika suunnistaa kunnon rintsikkakauppaan, joten voitto tulisi tarpeeseen:)

 • Jennie
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mittanauhalla ei ole koskaan mittailtu, mutta myyjä on tuonut sovitettavaksi eri kokoisia ja mallisia liivejä ja kertonut mitkä istuu parhaiten.

 • Memde
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kävin alkuvuodesta nimenomaan Changessa ostamassa ensimmäiset oikeat rintsikat – tajusin silloin vasta siis kuinka pieni se henkkamaukan isoin koko olikaan ollut… Mukana oli myös pienipovisempi ystäväni jolla ei ollut edes aikeita ostaa rintsikoita, mutta pyysi myös josko saisi tietää oikean kokonsa. Oli muuten hieman järkyttynyt ilme hänellä kun poistuttiin liikkeestä 😀

 • NirNar
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole ikinä tarkastettu ja ikääkin on jo yli kolkyt! Painokin seilaa eestakaisin, joten varmaan pitäisi mittauttaa 🙂

 • Anna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Liivin kokoa ei ole koskaan tarkastettu, mutta sen verran isot ovat, että vaikea löytää liivejä, saati sitten jotka tuntuu istuvan vielä kotonakin. Haluaisin saada alkuun yhden täydellisen setin, jota esitellä uudelle rakkaalle.

 • MJS
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Liivien kokoa ei ole tarkistettu. Uudet alusvaatteet piristäisivät!

 • tiah
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Liivien koko on mitattu tasan kerran, 3 vuotta sitten Change-liikkeessä.Kuppikoko kasvoi silloin parilla kupilla, mutta ympärysmitta pysyi samana. Siitä asti olen käyttänyt samaa kokoa, mutta koon ”päivitys” voisi olla paikallaan.

 • meemi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Muutama vuosi sit tarkastutin kokoni juuri Changessa. Ja järkytys oli suuri! 😀 Sen jälkeen en ookaan muualta sopivia rintsikoita löytänykään, sopivaan hintaan ainakaan. Lahkakortti kelpais siis kyllä erittäin hyvin!!

 • Naomi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Noin kaksi vuotta sitten viimeksi tuli tarkastettua, taisi peräti olla Changessa 🙂

 • Angelika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kokoani ei ole tarkistettu mutta ostan aina 80 C kokoa, halppisliivejä yleensä mutta tykkään väreistä ja pitseistä. Jos onni osuu kohdalleni niin ostan liivit Raision Myllystä.

 • HensQ
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pitäisi ja pitäisi mennä kunnon liiviputiikkiin mutta en ole käynyt vaan ostan H&M.sta yms. liikkeistä.

 • Pettu22
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vaimolle liivit tulee tarpeeseen jos voitan, saa valita kauniit juuri hänelle sopivat myyjättären kanssa.

 • Katjuska
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nolona myönnän, että koskaan ei ole myyjätäti päässyt ryntäitä mittomaan. Vaikka en voitakaan (tuurillani) postaus inspiroi minua hakeutumaan liiviliikkeeseen ja myös mitattavaksi. 🙂

 • iwi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minulta ei ole koskaan tarkastettu kuppikokoa ammattilaisen avustuksella ja olen itsekin lähes varma, että käytän vääränkokoisia rintaliivejä 😀 Olisi aikakin tarkistuttaa asia. Jos siis lahjakortin voittaisin, tulisi kiire tuohon lähimpään Changeen!

 • Paula
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jaa-a… Siitä on muutama vuosi… Pitää ryhdistäytyä!

 • Julle
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Victorias Secretillä ja Changessa on, eri tulokset tuli, Changen lukemat tietty imartelevammat.. Nyt tarttisi t-paitaliivit, joten voitolle olisi tilausta!

 • Norppa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eipä ole koskaan mittailtu! Mun probleemana ois sitten miten löytää tarpeeksi pienet ja istuvat…tilausta lahjakortille, oi kyllä!

 • Annika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eipäs ole minultakaan koskaan mittailtu. Ja kommentteja lukiessa huomaan, että ei monelta muultakaan! Näin terveysalan tulevana ammattilaisena aloin miettimään, että kuinka monet selkä- ja hartiakivut saataisiin pois naisilta, jos säännöllisesti mittailtaisiin koko!

 • suvi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minulla on viimeksi tarkistettu liivien koko puoli vuotta sitten liikkeessä. Lihomisten ja laihtumisten myötä on alkanut taas olla vaikeuksia löytää itsenäisesti liivejä. Joten voitto tulisi todella tarpeeseen, liivikaappi kaipaa taas päivitystä!

 • Ruu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rintaliivien koko on viimeksi tarkastettu Changessa arviolta n. 4-5 kk sitten. Mittanauhaa on käytetty joskus aiemmin nopeasti, mutta yleensä se käy juuri niin, että myyjä kiikuttaa eri kokoja ja malleja sovituskoppiin kun olen ensin arvioinut itse oman kokoni. Mutta tämä kokokin vaihtelee ihan mallista, Changessakin.

 • Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viime talvena erikoisliikkeessä! Ja sen verran monia merkkejä ja mallejakin tuli soviteltua, että alkaa olla aika hyvä käsitys siitä mitä kannattaa kuvitella kokeilevansa (70E tal 65F, ei paljon aleliivejä bongailla, huoh. :))

 • Ansu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole koskaan tarkistettu, hävettää ihan myöntää tämä! mutta tämän takia olen tietenkin itse saanut kärsiä myös seuraukset.. On hirveät selkäkivut ja tisseistä puhumattakaan! Nehän saa jo melkein olallekkin! Eli pieni SOS olisi hyvä juttu tässä vaiheessa 😀

 • Viliina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kyllähän niitä ajoittain aina tarkistellaan, viimeksi ehkä 5-6 kuukautta sitten, mutta silti se kertoo vain sen hetken tilanteen tietyltä liivimerkiltä enkä sellaista yleistä helpotusta asiaan ole kyllä saanut. Kaarituet tuntuvat karkaavan liivistä kuin liivistä maksimissaan kahden viikon käytön jälkeen. Onkohan tämä yleinen vaiva vai eivätkö liivit vain istu?

 • Jenkka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Toissa keväänä YRITIN ottaa ohjat käsiini ja kysyin marketin tissiliivityttöä avuksi valitsemaan minulle sopivat liivit. Mittoja ei otettu, ja kyseinen ostos nuhjaantuu lipaston pohjalla. Käytän liivejä tosi harvoin, ne eivät vain tunnu tarpeeksi tukevilta. Olisi upea päästä oikeasti ammattilaisen käsittelyyn! 😉

 • Sari
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Parin viime vuoden aikana olen asioinut pelkästään (paikkakuntani ainoassa) erikoisliikkeessä, ja saanut asiantuntevaa palvelua joka kerta.

 • Mimmu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eipä ole koskaan tullut käytyä tarkistuttamassa tuleeko iskettyä rintansa oikeankokoisiin kannattimiin. Olisi varmaan aiheellista. Tälläkin hetkellä omistan liivejä parissakin eri koossa ja toiset ei vaan tunnu istuvan, toki mallillakin on merkitystä.

 • Annisp
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viimeksi vuonna 2010 kävin ostamassa alan liikkeestä itselleni liivit ja sain tietooni oikean kokoni.

  Tämän jälkeen painoni on vaihdellut ensin 10kg alaspäin ja nyt jo 7kg ylöspäin 😀

  Nyt kuljetaan siis Primarkin halpisliiveillä ja omalla arvauksella, et onkohan nää sopivat.

  Tiedän, että ihan oikean kokoiset liivini eivät ole.

 • Laura
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oma koko tarkistettiin vain kuukausi sitten Turun reissulla, kun ex-tempore piipahdin juurikin Changen liikkeeseen. Luulin olleeni koostani hyvin perillä, mutta katin kontit, olihan se taas elänyt… Nyt on taas edes muutama pari nättejä, mukavia liivejä. Viime viikolla ylitin itseni ja siivosin laatikosta kaikki vanhat, väärän kokoiseksi jääneet liivit roskiin!

 • Salla
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oi ja voi, eihän sitä ole varmaan koskaan tarkastettu ammattilaisen kanssa. En ole osannut kyseenalaistaa omaa pätevyyttäni 😀 Kröhöm, vois sitä ehkä silti..

 • SuklaaNeito
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  On tarkistettu viime talvena, ihanaa kun on nyt oikean kokoiset liivit <3

 • magda
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla on kerran katsottu koko myyjän kanssa. Tosin painon lisäys ja raskaus muuttaneita tilanteen. Tarvetta uusille riveille kyllä olisi. 🙂

 • Naksu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eipä ole koskaan tullut tarkistettua, pakko tunnustaa! Teini-ikäisestä asti olen itsekseni siellä hyllyjen välissä hiippaillut ja sitten survoutunut joihinkin jotenkuten toimiviin liiveihin. Rintsikkaostoksilla käynti on aina ollut inhokkipuuhaani ja sen kyllä huomaa kun tarkemmin alkaa tutkimaan alusvaatteitani. Nyt kypsässä 25 vuoden iässä olen alkanut pääsemään vartalokompleksini kanssa sen verran sinuiksi, että voisin jopa antaa vieraan ammattilaisen etsiä minulle sopivat rintsikat 🙂

 • Meeri
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moi,

  ei koskaan!

  t. nimim. 80B?!

 • Pirre
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Multa ei oo koskaan ammattilainen tsekkannut liivien kokoa. Ja myönnän että kolmen raskauden ja imetyksen jälkeen oon ihan hakoteillä kokoni kanssa, MIKÄÄN ei ole ollut sopiva! A-D ja ympärysmitat 75-85, mikään ei ole hyvä. PerC!

 • choiru
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  oon hirveen laiska osallistumaan mihinkään arvontoihin kuemmäkoskaankuitenkaanvoita-perustelulla, mutta nyt on pakko! ei oo nimittäin koskaan ammattilainen tarkastanut rintsikkakokoa ja ei, en ole varma että kokoni on oikea. päinvastoin, oon aika varma että sehän on aivan väärä.

  jos nyt vihdoin… ja sinkkunakin heilutaan nyt pitkästä aikaa, kauniit alusvaatteet oisivat siis enemmän kuin tervetulleita!

 • risse
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen käynyt Changessa joskus aikoinaan mittauttamassa, mutta se pitäisi tehdä oikeasti aina kun ostaa liivit. Mulla ainakin paino, rintojen koko ja ympärys vaihtelee. Liivejä löytyy aina C kupista E -kuppiin. Samoin ympärysmitta vaihtelee. Lisäksi se on niin liivin mallista kiinni mikä koko sopii…

  By the way Changen liivit on ihania <3

 • Kalypso
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kokemusta on sekä ketjuliikkeiden että liiviliikkeiden valikoimasta ja väitän tietäväni aika hyvin, mikä minulle sopii. Olen onnekseni saanut pienet rinnat, joten voin shoppailla halpojakin sopivia liivejä, mikä on aika mahdotonta joillakin kavereillani, joille on kasvanut niin kutsutut mörssärimasiinat. 😀 Sen olen kuitenkin huomannut, etteivät halvat liivit ole yhtä kestäviä kuin toivoisin, joten siksi on jo hyvän aikaa tehnyt mieli astella Changeen, mutta näin opiskelijana ei tuota ylimääräistä alusvaaterahaa todellakaan liiaksi ole. Painokin on vähän muuttunut, joten nyt olisi suuri kaipuu laadukkaille ja sopiville liiveille.

 • Muunica
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Multa on tarkistettu liivien koko ammattilaisen toimesta viimeksi ennen häitäni 9 vuotta sitten. Minä en ikinä löydä sopivia liivejä, vaikka kuinka yritän sovituskopissa pomppia ja heilua. Joka ikinen kerta mielestäni muka-sopivat liivit lähtevät mukaani vaan huomatakseni ensimmäistä kertaa niitä käyttäessäni, että ne joko

  a) painavat kauheat urat olkapäihin

  b) kutittavat selästä

  c) se kaikkein kauhein: tekevät minulle kaksoistissit

  Minulla on isot ja painavat rinnat. Tarvitsisin tukevat liivit ja mieluiten ammatti-ihmisen apua. Joten pliis arvontakeiju, suosi minua!

 • Emma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei koskaan.

 • Velena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ei ole taidettu tarkistaa koskaan.

  Luulen olevani kokoa 70C.

 • Zarppa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pakko hiukan häpeillen sanoa että ei koskaan vaikka vartalo muuttunut. Vihdoin olen oppinut rakastamaan itseäni ( ainakin useampina päivinä)enkä jossittele, minkälainen olen ollut ennen. Vihdoin luovuin jos joskus laihdun vaatteista ja vaatekaapi humisee tyhjyyttä.

  Ehkä sen täyttö olisi hyvä aloittaa uusista oikean kokoisista liiveistä :))

 • jnonnaa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei koskaan, valitettavasti. Ja nolona voin myös myöntää kulkevani ”ympäri kylää” aina urheilurintsikat päällä, koska ne vaan on mukavimmat. 😀

  Ehkä olis siis aika käydä mittauttamassa ja yrittää löytää oikean kokoiset ja mukavat liivit..

 • P-I-N
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen opetellut tietoisesti kysymään joku kerta liiveistä myyjältä ovatko ne sopivat – viimekin kerralla totesimme että koko vaihtelee yllättävän paljon mallin ja merkin mukaan! Ihan Sokoksella olen asioinut, sieltä löytyy palvelun lisäksi edullisia ja budjetille sopivia liivejä. Hienompiin (ja kalliimpiin) liikkeisiin en ole uskaltanut, en tiedä sitten olisiko siellä asiantuntevampaa palvelua?

 • Sinny
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kerran on tarkistettu noin kaksi vuotta sitten, juuri samaisessa Changessa. Ja kävi juuri noin kuten muillekin, eli ympärysmittä pieneni ja kuppi suureni.

 • Liisa S.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kerran on koko tarkistettu, eikä lopputulos tullut yllätyksenä – onneksi. 🙂 Rintani ovat niin pienet, että pääasialta tuntuu, että ympärysmitta täsmää, kuppi tuntuu jäävän aina tyhjähköksi… 🙂 En laittaisi siis ollenkaan pahitteeksi tätä lahjakorttia, liivejä tulee ostettua niin harvoin.

 • Anis
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Valitettavasti ei ole koskaan tarkistettu, olisi korkea aika korjata tämä seikka – pahasti luulen, etten ole itse osunut oikeaan.

 • Anis
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  En ole koskaan uskaltanut mennä sinne asiantuntijan pakeille, karsastan kovasti tuota vähäpukeisena hillumista muiden nähden… Olen luottanut siihen että jos ne tuntuu hyvältä niin se riittää 😀 Monesti olen kyllä kerännyt oven ulkopuolella rohkeutta, mutten sitten kuitenkaan.

  Ja nyt opiskelijana ei ole edes varaa mennä sinne kuulemaan tuomiota, jos käytänkin aivan väärää kokoa, minulla ei kertakaikkiaan ole varaa edes siihen yhteen oikeankokoiseen pariin niillä hinnoilla.

 • Jenni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viimeksi on koko tarkastettu juurikin Changen liikkeessä, mistä saa aivan mieletöntä palvelua! Ja kuljin siihen asti tietämättäni yhden koon liian suuressa ympärysmitassa. Vaatii todellisen ammattilaisen, että osaa hoitaa rintaliivien sovitustilanteen ilman että asiakkaalle tulee alaston ja kiusaantunut olo 🙂

 • Miiiaa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Muutama vuosi siitä taitaa olla aikaa, kun olimme alusvaate esittelyssä tyttöporukalla ja hyviä vinkkejä siellä saatiin miten valita oikea koko rintsikoissa..

 • emmmie
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole koskaan mitattu liikkeessä. Kyllähän sitä väärässä asiassa säästää, kun ostaa halpisrintsikoita, mutta nyt pitänyt säästää vähän kaikessa. Pitää varmaan vähitellen alkaa varomaan, että en pian kävele päälle, kun on täällä myös isompikokoiset pallukat 😛 Lupaan mennä heti ostoksille, kunhan on mahdollista tehdä sijotus! 🙂

 • Katri
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oikea koko on katsottu yhden ainoan kerran liikkeessä lähes 4 vuotta sitten. Nuorimmainen oli silloin 2 kk ikäinen, joten tuon jälkeen on rintavarustuksesta pumpattu muutamia litroja maitoa… Silloisessa kuppiikoossa on nykyisin puolet ilmaa.

 • Anna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole taidettu koskaan mitata. Voisi mittaus tietty tehdä hyvää… 🙂

 • Helina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vuosi sitten juurikin kyseisessä liikkeessä. Olis mukavaa päästä taas ostoksille!

 • Eve
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Täytyy kyllä häveten myöntää etten ole koskaan tarkistuttanut liivien kokoa – oma paino kun vaikuttaa asiaan niin paljon! Siksi rintsikoita löytyykin meikäläisen jemmoista kokohaitarista 80-90/A-D! Kun liikuin enemmän, oli koko A, ja nyt (raskausaikana ja) imettäessä C tai D :/ HJÄÄLP!

 • Myy
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Juuri keväällä tsekattu Changessa, joten oikeilla koilla mennään! 🙂

 • jaana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Noin vuosi sitten, mutta sen jälkeen on tullut kyllä laihduttua aika paljon… Pitäisi varmaan tarkistuttaa 🙂

 • Kati
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viimeksi olen kuukausi sitten käynyt paikallisessa alusvaatemyymälässä ostoksilla. Tuolloin myyjä tsekkasi mikä on oikea koko, eikä se ollut mihinkään muuttunut sitten viime kerran. Mukaan lähtikin muutamat uudet rintaliivit 🙂 Merkki oli Marlies Dekkers, minulle aivan uusi tuttavuus ja todella hyviä ovat käytössä olleet!

 • elena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Apua, en edes muista, milloin olen viimeksi ostanut rintaliivit! Viimeksi visiteeratessani Changessa minut mittoiltiin ja sen jälkeen jokainen päivä on ollut helpompi, kun ei tarvi nyppiä ja kiskoa huonosti istuvia liivejä. Ah<3

 • sarita
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olisikohan ollut pari vuotta sitten.

 • Vilijonkka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Multa ei ole koskaan mitattu oikeaa kokoa ja rintaliivien osto onkin aina yhtä tuskallista kokojen arvontaa ja arvailua että miltä tän nyt pitäis näyttää.

 • Silja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  En ole koskaan asioinut rintsikkakaupoilla asiantuntijan kanssa. Olisi pitänyt! Rintani kasvoivat nuorena tyttönä hurjan nopeasti isoiksi ja vaikuttivat ryhtiini ja itsetuntooni. Vieläkin asia on ihan retuperällä… On koettu B, C, D, DD, E ja imetysaikana jopa F enkä vieläkään tiedä sitä ihan oikeaa kokoa. Hävettää!

 • Bessika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  En ole koskaan tarkastanut mittojani ammattilaisen avustuksella ja olen ihan pihalla oikeasta koostani, aina kaikissa hommaamissani liiveissä on joku kohta vialla ja liivien ostaminen on todella turhauttavaa :/

 • Tiitu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joo ei ole ammattilaiset päässeet sovituskoppiin kanssani. Pieni rintaisellakin on välillä suuria ongelmia löytää sopivia liivejä, voisi olla syytä päästää sinne koppiin joku asian tunteva yksilö. Nim. Ritsikat hilautuneena niskaan on eri kivaa. Not.

 • mirkku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  En ole koskaan ammattilaisen mittauksessa ollut. Pitäis kai käydä lähimmässä Changessa kääntymässä!

 • Katri K
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Esiinnyin viimeksi vähäpukeisena alusvaateosaston myyjän edessä alkukesästä ja kuinkas kävikään, kun edellisestä asiantuntijan arviosta oli kulunut hyvä tovi – myyjä kertoi minun tarvitsevan yhtä kuppia isomman kuppikoon ja ympärysmitaksi riittäisi yhtä kokoa luulemaani pienempi koko. Kyllä muuten istuivat liivit pitkästä aikaa! Ja itse olin ajatellut, että muutaman kilon lihomisen takia tarvitsisin isompaa ympärysmittaa, kun liivit eivät meinaa istua..Parit oikean kokoiset liivit lähtivät mukaan ja muita ei enää huvita käyttääkään. Lahjakortti tulisi siis tarpeeseen, nuo pikkuiset vaatekappaleet kun ovat niin pirun kalliita, mutta sopivia liivejä saisi olla kaapissa vähän useammat!

 • tinsku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olisi mittaus tosiaan tarpeen, sitä kun ei ole ikinä tehty ja tuntuu etten koskaan löydä täydellisiä rintsikoita. Täytyy ehdottomasti mennä joka tapauksessa käväsemään liikkeessä kun näköjään täälläkin sellainen on 🙂

 • Miranda
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Keväällä piipahdin ensimmäistä kertaa Changessa ja kuppikoko kasvoi tuolla reissulla C/D -koosta suoraan F:ään! Ou jee.

 • cK
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minä myös sain Changelta loistavaa palvelua ja opastusta oikean koon valintaan. Kiitos vielä tästä blogista, jota seuraan fb:n kautta!

 • ElinaT
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  On tarkistettu,mutta siitäkin on jo aikaa parisen vuotta, eli uusintaa tarvittaisiin!

 • ansu88
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole koskaan tarkistetttu

 • heidil
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oiskohan ollut vuosi sitten kun yhdessä kaupassa katsottiin.

 • Tea
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kääk, koskaan ei oo mitattu! Luulen että käytän oikeata kokoa, mutta olisi silti kiva käydä shoppailemassa tuolla! Ja ehkä sitten samalla tarkastaa se ympärysmitta… 🙂

 • Catti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siitä on kyllä kieltämättä aikaa. Kerran joskus 5 tai 6 vuotta sitten Sokoksen myyjä tunki koppiin kanssani ja mittaili minua ja sainkin sillä kertaa todella hyvin istuvat liivit. Nykyisin yritän mittailla itse itseäni ja testailla eri kokoja, ettei tulisi vain tottumuksesta ostettua tiettyä kokoa. Etenkin liian suuresta ympärysmitasta sain silloin vuosia sitten kuulla, joten se on nyt ihan takaraivossa, etten osta sillä tavalla liian suuria liivejä enää. Pitäisi ehkä käydä jossain, jossa mitattaisiin.

 • Miukku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole koskaan ammattilaisen kanssa tarkistettu. Ehkä olisi jo aika 😀

 • Immu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Edellisen kerran koko on tarkistettu muutama vuosi sitten kun ostin hääpuvun alle korsettia erikoisliikkeestä. Ehkä olisi siis taas syytä mennä ammattilaisen tutkailtavaksi. Vaatteetkin näyttävät paremmalta kun alla on oikeankokoiset alusvaatteet!

 • Iina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Noloa myöntää, mutta koskaan ei ole ammattilainen mitannut kokoani. Olisi siis syytä marssia alusvaateliikkeeseen ja saada oikea koko selville 🙂

 • Reetta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viimeksi koko on tarkistettu viime keväänä ammattilaisedustajan voimin. Nyt voisi olla uusi aika, kun painoa on lähtenyt ja liivit tuntuvat vähän epämukavilta.

 • kaisap
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pari vuotta sitten Evelacen putiikissa Oulussa. On muuten loistava palvelu siellä! Sen jälkeen olenkin ostanut sieltä alusvaatteet. Changessa en ole koskaan käynyt, vaikka täällä lähistöllä nyt sellainen onkin.

 • Janna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pari kaveria on kehunut Changea, mutta itse en ole vielä ketjun kaupoissa vieraillut.

  Olisi kyllä mielenkiintoista päästä mitattavaksi, kun koskaan aiemmin rintavarustusta ei olla mittailtu.

 • käyttäjä-11858
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vaikka ikää on jo reilut 40 ja pari vuotta sitten kävin lävitse rintaleikkauksen, ensimmäisen kerran ”uskaltauduin” liiviliikkeeseen tänä keväänä.. Hyi minua! Kannustankin kaikkia naisia arvostamaan itseään ja rintojaan ja kääntymään ammattilaisen puoleen liiviostoksilla. Kyllä sieltä löytyy ihan kohtuu hintaisiakin liivejä ja kyllä pienestä ylellisyydestä kannattaa silloin tällöin maksaakin ;D

 • Magio
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Alkuvuodesta juuripa Changen liikkeessä tarkistettiin. 🙂

 • Divelvy
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  En ole koskaan ammattilaisen arvioinnissa ollut, mutta itse olen oma-aloitteisesti sovitellut kokoja läpi ja löytänyt mielestäni oikean koon. En sitten tiedä mitä liikkeessä sanoisivat, olisi mielenkiintoista kuulla 😉

 • Allu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viimeksi tarkistettiin Changella kesäkuussa, ja kyllähän sitä taas aakkosissa mentiin eteenpäin. Olen käynyt ko. liikkeessä ”suurennuttamassa rintoja” jo parin vuoden ajan. Ihan parasta itsetuntoboostia! 🙂 Suosittelen!

 • Emmi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hellurei 🙂

  Mulla on tarkastettu viimeksi viime talvena, ja silloin tuli 5cm vähemmän ympärykseen ja heti istui paremmin. Nyt oon hoikistunut sairastelun myötä ja tarvitsisin uuden mittauksen eikä uudet liivitkään olisi pahitteeksi 😉

 • eveik
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minulta ei ole koskaan aiemmin tarkistettu rintaliivien oikeaa kokoa. Haaveissani on kuitenkin ollut jo jonkin aikaa käydä ammattilaisen luona tarkistamassa rintaliivien oikea koko, sillä eri kokojen välillä seilaaminen on alkanut tuskastuttamaan. :)Hyvät rintaliivit kun saavat kuitenkin myös koko asun näyttämään paremmalta.

 • Katiriini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole koskaan tarkastettu, ujostelen avun pyytämistä ja esiintymistä pelkissä liiveissä vieraan edessä. Olisi ehkä helpompaa, nopeampaa ja vaivattomampaa kysyä suosiolla heti apua, kuin testata n. 7 erikokoiset liivit…

 • mi-la
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eipä ole koskaan tullut tarkastettua tuota ammattilaisen avustuksella. Oon sokeasti luottanut omaan arviointikykyyni, tosin eihän nuo omat liivini niin kovin istuvia ole (yllättäen)! 😀 Changesta oon kyllä kuullut paljon hyvää, joten jos voittaisin lahjakortin, niin eiköhän se ujouskin unohtuisi ja menisin samantien sovittelemaan!

 • Didgiis.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä joskus kävin lahjakortin saatuani ”liivien erikoismyymälässä”, mutta jäipä tosi huono maku suuhun, koska liivit meni rikki joidenkin kuukausien käytön jälkeen…Palvelu oli jotenkin todella ynseää liikkessä, jossa kävin. Jäi kammo.

  Nyt ois kiva käydä uudestaan ammattilaisen opastuksessa, eri liikkeessä, kun on varmasti myös koko muuttunut pienentyneen ympärysmitan myötä. Lahjakortti olisi myös siitä hyvä, että minun kokoluokkaa ei löydy tavallisista kaupoista, eikä opiskelijabudjetilla liian usein uusia liivejä ostella.

 • Miira
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  On tarkistettu kerran, joskin se oli noin kymmenen vuotta (ja kiloa!) sitten. Tulisi kyllä lahjakortti tarpeeseen! 🙂

 • Sonja Koo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Varsinaista kokoahan ei ole olemassakaan, vaan liivit pitäisi aina kokeilla sopiviksi. Viimeksi taisi myyjä katsastaa istuvuuden, kun hankin liivit erikoisliikkeestä, eli suunnilleen vuosi sitten.

 • Rirri
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  eipä ole koskaan mitattu mutta syytä kyllä olisi!:)

 • henna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  viime loka- tai marraskuussa, luulin olevani 75B tyttö, mutta mittausten jälkeen selvisi, että oikea koko on 65E! silloin ostin monet uudet oikean kokoiset liivit, sittemmin olen taas vähän lipsunut 75B:hen…

 • emmi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Koskaan ei ole kukaan ammattilainen mun kokoa mittaillut, mutta ehkä olen kerännyt tarpeeksi rohkeutta moiseen ja uskaltautuisin ottamaan avun vastaan 🙂

 • Jollu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minulla on koko vaihdellut ihan valmistajan mukaan. Käyn säännöllisesti tsekkaamassa aina kaupunkini alusvaateliike Siron alerekit löytöjen toivossa. Siellä on kyllä aina saanut loistavaa palvelua 🙂 Rintaliivejä ei silti mielestäni ole koskaan liikaa koska ne ovat niin kulutustavaraa! Joten lahjakortti tulisi kyllä minulle tarpeeseen ja olisi kiva päästä katsastamaan changen valikoima 🙂

 • Miu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei ole koskaan mitattu ammattilaisen kanssa, mutta olisi kyllä todellakin tarpeen. Ja jos vielä saisi kunnon laaturintsikat siihen messiin, niin olisin kyllä iloinen.

 • Manuu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Alkuvuodesta uskaltauduin ekaa kertaa oikeaan alusvaateliikkeeseen liiviostoksille. Sillon hankitut marlies dekkersit ovat aivan ihanat. Olen laihtunut talvesta kuitenkin muutaman kilon ja näköjään kaikki rasva on palanut tisseistä, joten uusintamittaus olisi tarpeen!

 • Emmi J.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viimeksi kesäkuussa kun kokeilin liivejä 🙂

 • Antoinet
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei milloinkaan.

  Kiitos lahjakortii sais tulla tänne

 • sheidi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Liivieni kokoa ei ole koskaan tarkastettu, mutta uskoisin silti kulkevani oikean kokoisissa liiveissä:-)

 • ella
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rintaliivieni kokoa ei ole ikinä tarkistanut ammattilainen, ja tiedän, että suurin osa liiveistäni on väärää kokoa. Mallit ovat pääasiassa ”halpaa ja kelvollista”, eikä kaapista näin ollen löydy mitään täydellistä. Osittain tämä johtuu siitäkin, etteivät rintani ole keskenään samaa kokoa ensinkään. En osaa ostaa niille sopivia pukimia 🙁

 • petra
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vuosi sitten alusvaate kutsuilla

 • Hanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Puoli vuotta sitten, kun hankin bikinit. Tai kolmet.

  Niitä ei ihan hirveästi tänä kesänä päässyt kuluttamaan valitettavasti 🙂

 • Myrtti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Multa ei ole koskaan tarkastettu rintsikoiden kokoa… Useasti olen Changen ohi kulkiessani miettinyt josko pitäisi poiketa sisälle, mutta vielä en ole saanut kerättyä tarpeeksi rohkeutta.

 • Eerika S.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ammattilainen ei ole tarkastanut liivikokoani koskaan, sillä uskon vahvasti osaavani sen itsekin tehdä, en nimittäin ole siinä luulossa, että halpiskauppojen peruskoot ja venyvät ja vanuvat liivit olisivat todella sopivia kenellekään naiselle. Terveisin 65F eikä mistään pursuile, valu, lörpötä tai kiristä.

 • Marleena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei koskaan. Muutenkin hankala, kun pitsit ym. pakkaa kutittamaan. Tarttis ehdottomasti mennä asiantuntijan luokse.

Post A Comment