Blingbling överit

mainosyhteistyö

Minunhan piti jo olla ihan varma, että Spartoon kenkätilaukseen lähtee kahdet syksyn ja talven keleihin passelit nilkkurit tai saappaat. No arvatkaa vaan ehtikö se suunnitelma sitten muuttua vielä ihan viime metreillä.. Yksien bikereiden seurana sieltä nimittäin matkaakin luokseni kasa kimallusta. Mä vaan sekosin nämä Ras-merkkiset glitteröverit nähdessäni.

20120901-225256.jpg

Kuvien perusteella en kuitenkaan saaunt lopullista selvyyttä olisiko herrain kävelykengät paljeteilla vai pelkällä glitterillä mahtavampi vaihtoehto, joten tilasin molemmat sovitukseen ja teen päätöksen sitten vasta livetuttavuutta kimalteiden kanssa tehtyäni. Mutta minulla on kyllä pieni aavistus, että paljetit saattavat viedä voiton.  Kumpia sinä äänestät?


1 Comment
  • Lilli
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Minulla kävi samalla tavalla Tomseja tilatessani 😀 En osannut valita glitter- ja paljetti-Tomsien väliltä, joten tilasin kummatkin. Kuitenkin jostain kumman syystä kumpikaan pareista ei päätynyt takaisin kauppaan, vaan minun jalkoihini päätyivät glitterilliset ja äipälle paljeteilla 😀

Post A Comment