Melkein matkustusasu

Olen tämän postauksen julkaisun aikana toivottavasti taivaalla peltiputkilossa nokka kohti Roomaa. Ajastin kuitenkin yhdet asukuvat viime maanantailta, sillä lähes sama setti päätyi myös matkustusasuksi.

20120831-103151.jpg

H&M:n trikoinen maksimekko kuuluu niihin vasta elokuun lopulla kaapista löydettyihin kesävaatteisiin joita halusi vielä ehtiä käyttämään. Niinpä totesin maanantaina, että vielä on kesä,ei muuta kuin mekossa ja sandaaleissa liikkeelle.

Tuntia myöhemmin tuijotellessani työpaikan ikkunan takana riehuvaa hyvin syksyisen oloista vesimyräkkää tunsin asuni ja sään olevan hieman ristiriidassa keskenään. Illalla kotiin pyöräillessä iskikin vilu siihen malliin, että piti käydä nappaamassa kotoa nahkarotsi lämmikkeeksi ennen kaverin luokse suuntaamista.

20120831-103158.jpg

Mekon mukavuuden vuoksi valitsin sen päälleni myös bussimatkalle Porista Helsinkiin, että tämän päiväisele lennolle. Myös lämmikkeenä toimiva neuletakki on sama kuin maanantaina, mutta hieman sateisen sään kengiksi ballerinat tuntuivat sopivan hieman sandaaleja paremmin. Pakkasin kyllä kuvassa näkyvien Vagabondin sandaalien mustat versiot mukaan, mutta ne pääsevät käyttöön sitten vasta aurinkoisessa Roomassa.

Mukavaa sunnuntaita kaikille! Seuraava postaus sitte saapasmaasta!


Tags:
3 Comments
  • Ano Nyymi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oletko kynsien pureskelija? Kuinka varpaiden kynsien pureskelu onnistuu lihavalta naiselta?

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Hienosti taipuu edelleen kintut suuhun, kiitos vaan kysymästä. Mutta siitä huolimatta minulla on nykyään pari asiaan erikoistunutta orjaa käytössä.

  • Niitty
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oi, ihana Rooma.

    Italia on ruuan suhteen niin helppo paikka. Menee mihin tahansa ravinolaan , paitsi tietty yinkeskustassa ja tilata mitä tahansa, aina saa hyvää ruokaa.

    Metrolinjan pääteaseman läheisyydessä, en muista kumpi, enkä suuntaa, mutta varmaan saat selvyyden iellä, on loistava tavartalo. Alakerrassa on pizzapalojen irtomyyntipikka, loistava ruokakauppa josta saa edullisesti kaikkia erikoisherkkuja. Käyn aina tuolla ja menen lentolaukun kanssa.

    Via Veneton vieressä on osi kiva Furlan liike, jos niistä tykkää.

    Italia, varsinki Rooma (ja Venetsia) ovt niin ihania kaupunkeja.

    Hyvää matkaa !

Post A Comment