Olisko plussakorttia?

Pyhitettiin eilispäivä Iinan kanssa lähinnä voimauttavalle löhöilylle eikä meilä ollut mitään aikomuksia shoppailla nopealla keskustapyrähdyksellämme. Sen verran kuitenkin piipahdimme Monkissa, että tein yhden todella loistavan ja oikeasti hyödyllisen löydön, josta ole nyt enemmän kuin iloinen.

”Onko sinulla plussakorttia?” ”Löytyykö klubikorttia?” ”Haluatko liittyä kanta-asiakkaaksemme?” Nykyään joka ikisen marketin ja pienemmänkin puljun kassalla kysellään aina jonkinmoista korttia. Ja vaikka kuinka olisi sitä mieltä, että jokaisen vaatekaupan klubikorttia tuskin tarvitsee omistaa, niin kummasti niitä kertyy. Sillä onhan se nyt täysi mahdottomuus olla täyttämättä sitä liittymislomaketta, kun myyjä sanoo, että saisit tästä ostoksestasi nyt 30% alennuksen, kun liityt kanta-asiakkaaksi. Arvatkaa vaan monessako paikassa mulle on käynyt noin.. Että ei muuta kuin nimi paperiin ja onnellisena kun säästin juuri 6 €.

Eli minä olen pahimman luokan korttipeluri. Löytyy luonnollisesti tietenkin pari pankki-tai luottokorttia ja muut pakolliset kuten ajokortti, Kela-kortti sun muut. Mutta niiden lisäksi lompakossa ja eteisen laatikossa lymyilee plussaa, s-bonusta, ykkösbonusta Finnairinr plussaa, Stockan kanta-asiakaskortti ja joka hemmetin vaateketjujen muiden kauppojen haistapaska klubikortteja ja sukkabonus leimapasseja.

Lindex, KappAhl, Seppälä,Vero Moda, Aleksi 13, Hemtex, Suomalainen Kirjakauppa, Moda ketju, Glitter, Gina Tricot. Ja päälle vielä parit pizza, kebab, subway, lounas, mikä lie syöttöpaikan ”kerää 10 leimaa ja saat jotain onnetonta etua” tyyppiset keräilykortit.

You name it, I’ve got it! Ja silti joka hiton kerta kun jotain korttia kysytään tai sillä sattuisi kerrankin oikeasti hyötymään jotain, niin ei just satu olemaan oikea ässäplussabonus hihassa eikä lompakossa. Kun ei mahdu! Minä kun en ole oikein sellaisten koivuhalon kokoisten lompakoiden ystävä.

Tämän pohjustuksen jälkeen varmasti ymmärrätte miksi inoissani kiikutin Tämän kassalle.

20120923-115027.jpg

Nahkakantinen,näppäränkokoinen ja hillittömän määrän kortteja nielevä vehje maksoi 15 € ja on juuri sitä mitä tarvitsen pärjätäkseni kortipakkani kanssa. Voin pitää ne tärkeimmät, eli maksukortit ja henkkarit pikkuruisessa lompakossani ja ladata muut muoviläpyskät tuohon. Tarpeen mukaan sitten mukaan joko lompakko tai molemmat.

Kätevä ja vielä kauniskin!

Kuvituskuvat on otettu nyt täällä reissun päällä ja se osoittaa että nyt täällä reissussa pörssistä löytyy tosiaan vain melko maltillinen otos korttipakasta. Mutta kun pääsen kotiin, niin survon korttikotelon täyteen uusia asukkeja.

Kotelossa on 16 lehteä, joissa on molemmissa tasku molemmin puolin, joten se mahdollistaa melko monen syöttölän, juottolan ja rättikaupan kanta-asiakkuuden. Värivaihtoehtoja oli tuon punaisen lisäksi ainakin nude.

Mitenkäs teillä sujuu bonuskorttihommat? Raivostuttaakko koko korttipeli vai kerätkö innolla plussaabonustaleimoja? Entä mites tuo säilytyspuoli? Miten suurta säkkiä kannat mukanasi korttien vuoksi?


Tags:
19 Comments
 • Mari!
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Just eilen kirosin omaa korttimäärää, kun otin käyttöön uuden lompakon! Aivan uskomatonta miten paljon niitä kortteja oikein kertyy! Tämähän näyttää näppärältä ratkaisulta 🙂 Pitääkin tsekata pystyisikö sitä tilaamaan netistä. Värikin on ihanan houkutteleva!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   toivottavasti löytyy ratkaisu sullekin!

 • Miumi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla löytyy sama. Pitäisi löytyä myös netistä, monki.com. Suosittelen kaikille. 🙂

 • Assi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ongelma löytyy! Uuden kukkaron sain ja ei mee kiinni kunnolla hirveen korttimäärän takia ;( tollanen nude tai miksei punanenkin pitää käydä katsastamassa (:

  //Assi

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   sellanen aina korttien takia auki repsottava ja pullea lompsa on niiiiin ärsyttävä!

 • Minna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pakko kysyä, onko sulla makuunin kortti? 😀 ku oon siellä ollu töissä.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   löytyi kuule jostain ikivanhasta lompsasta just sellanenkin! 😀

 • Leni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sorruin 😀 Laitoin jo tilauksen menemään.. Mies aika usein nauraa mun kukkarolle kun se tursuaa kortteja, nyt saan ne harvoin käytetyt jemmaan laukun pohjalle 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ei oo sortumista se jos ostaa jotain arkea helpottavaa! 🙂

 • käyttäjä-11858
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kassalla pitää aina kysyä, että minkä värinen se teidän kortti olikaan? Ja onko niistä korteista mitään hyötyä? Mieluummin maksaisin jokaisesta ostamastani tuotteesta oikean hinnan. Nythän me saadaan kortilla yhdestä tuotteesta esim. -40% ja maksetaan kaikista muista ylihintaa.. ja näin katetaan korttijärjestelmän ylläpitokustannukset. Ei kai kukaan oikeesti usko, että täma järjestelmä palvelee asiakasta??

  Kyllä se palvelee kauppiasta ja me asiakkaat maksamme sen jokaisen ostamamme tuotteen hinnassa. Ilman kortteja kaikki tuotteet olisivat halvempia..

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   onhan se ihan totta tuokin. Mutta jotenkin tätä korttisirkusta vastaan on vaan hirveen vaikea taistella.

 • Sanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joo, korttipeluri täälläkin. Tuollanen pitääkin käydä ostamassa, oon haaveillu just pienestä käyttölompakosta jossa on juuri vain tarpeelliset kortit ja sit muut kulkis laukussa omassa säilytyssysteemissään. Ja tadaa, nyt se löytyi. Kiitos vinkistä.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   olkaas hyvä! Tämä pieni vehje pelastaa paljolta ärsytykseltä kaupan kassalla.

 • PS
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Koin vuosia sitten ahaa-elämyksen, kun sain lahjaksi korttirasian, johon ”ylimääräiset” etukortit sai mukavasti pinoon. Jostain syystä en sitä ennen ollut tajunnut, että niitä kaikkia ei tarvitse tunkea lompakkoon. 😀

  Tuo sun malli näyttää kuitenkin kätevämmältä, koska sieltä voi selailla esiin sen tarvitsemansa kortin liikuttamatta muita kortteja paikoiltaan.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   joo mullakin on ollut jotain sellaisia ratkaisuja että kaikki on samassa pinossa, mut sit se koko korttipakka on pitänyt kaivaa aina esiin ja plärätä. Toi on by far kyllä kätevin säilytystapa minkä olen korteille keksinyt.

 • Marjukka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen löytänyt vastaavanlaisen korttikotelon (uuden) Madridin kirpputorilta Rastrolta jo pari vuotta sitten, ja todella tyytyväinen ratkaisuun.

  Lompakossa on vaan luottokortit, ajokortti, kirjastokortti ja useimmiten käyttämäni ruokakaupan kortti, muut kulkevat tuossa korttikotelossa.

  Toimii!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   joo mulla nyt lompakossa samanmoinen setti, eli maksukortit, ajokortti ja ruokakaupan bonuskortti. Kirjastokortin käyttö jäänyt viime aikoina liian vähäiseksi… 🙁

 • Mipsa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ostin viime talvena erikseen korttilomakon, se on sellanen että kun se avaa niin kaikki kortit näkyy niin ei tarvi kauaa ettiä. Meni hermo kun aina oli kaikki kortit kotona mitä olis tarvinu.

  Sitten oikeassa lompakossa säilytän vaan tärkeimpiä ja päivittäin tarvittavia kortteja, Eli maksukortteja ja s-etukorttia, plussakorttia, ajokorttia, kuntosalikorttia… Ei oo täynnä ja silti kaikki turhakkeet on mukana eikä paljon tilaa vie laukun pohjalla se korttilompakkokaan 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   aattele miten pienellä asialla välttyy monelta ärsytyksen hetkeltä. 😀

Post A Comment